שימו לב! בר רפאלי מעשנת

שימו לב! בר רפאלי מעשנת

לפי מה השיחות שרצות בפורומים שונים, בר רפאלי מעשנת, ראו אותה מלא אנשים וחברות שלה סיפרו. מה אתם אומרים על זה? אתם מעשנים? עישון זה קטע אין בעינכם?

בעעעעעע....

איכס עישון זה תמיד היה ויהיה אאוט.... גועל נפש.... כאילו מה הקטע?להכניס רעל לגוף בגלל שזה אין? בולשיט....

O Boy

New member
לא ממש...

אי אפשר להגיד שזה קטע אופנתי, אבל למי שאוהב את זה - זה כיף אמיתי.

זה ידוע../images/Emo70.gif

לא מזמן הייתי במשחק של מכבי ת"א בכדורסל והיא היתה שם והיא עישנה עם איזה ידיד (כוסון) שלה. אני אישית מריחה את הריח של העשן גם אם זה בצד השני של הרחוב - וזו הסיבה היחידה שיש לי בעיות עם סיגריות, יש לי כמה חברים שמענשים ואני פשוט נחנקת כשאני איתם וזהו. שיהנו

Finix7

New member
גועל נפש..

מסריח, מגעיל, מסרטן ובקיצור- מצידי שיהיה הכי אין בעולם, אני לא בקטע.

chicolico

New member
כל כך לא קשור ל in ו- out....

מי שאוהב את זה - מעשן... זה לא קשור לאין ואאוט... אצלי אישית קופסת "מלבורו" היא מצרך בסיסי... ולמרות שזה רע ומסרטן ומגעיל ובלה בלה בלה, אחרי שמתרגלים, קשה מאוד להפסיק כי אוהבים את זה...

כרגיל, מסכימה..

ולא זה לא שאני עוקבת אחרייך, פשוט אני קוראת (תמיד
) את מה שאתה כותב ו(תמיד
)מסכימה. כשניסיתי לעשן בהתחלה נחנקתי והשתעלתי ואמרתי לעצמי שאני ינסה עוד פעם כי לא הייתי בטוחה שעישנתי "נכון" ואז בפעם השנייה זה כבר היה סביל יותר ואפילו יותר טוב. אמרתי לעצמי שעד כאן ו"אני יכה אותך אם תגעי בזה שוב" אבל עדיין יש בי מן רצון לנסות שוב.. כי אולי הפעם השלישית תהיה יותר טובה מהשנייה. בקיצור לא להתחיל, גם לא לנסות.. כי אם ניסית פעם אחת- אתה עלול לנסות פעם נוספת

O Boy

New member
חחח... אני...

ניסיתי, ואחרי זה עוד פעם ניסיתי, ואחרי זה עוד פעם, הגעתי לקופסא ביומיים בערך... עכשיו אני מעשן פה ושם, פעם פעמיים בשבוע... לא נורא

cutey

New member
../images/Emo5.gif

מצדי..שיהיה לה לבריאות עם זה,אבל זה ממש דוחה! אני לא יודעת איך הם יכולים לעשן...זה כזה מגעיל ומסריח.

למה להיכנס לה לחיים../images/Emo35.gif

אני חושב שהיא כבר ילדה דיי גדולה והיא יודעת (פחות או יותר) מה היא רוצה או יכולה..

למעלה