שימו לב: הבנות מדברות על המצב בארץ. מי קופצת

דיי3

New member
שימו לב: הבנות מדברות על המצב בארץ. מי קופצת

להלל את עצמה? נכון, ליז. דניאל אומרת משהו על המחאה, מה ליז עונה: "כן, בגלל זה היה לי חשוב לכתוב משהו להזדהות". זה מחרפן אותי כמה שהבחורה הזו אגוצנטרית.

רינתי77

Active member
בעיניי היא ראויה לרחמים

היא זקוקה נואשות לאישור של הסביבה שהיא בעלת ערך ויכולות.

נעמה196

New member
בעיניי היא מביעה את דעתה ומה רע

בזה שהיא רוצה חיזוק/תמיכה ???? למה אתם לא מבינים שליז באמת שונה ברמה שלה מכולם שם,החינוך הנוקשה ,המוסריות,הכבוד והתרבות? אף אחת שם לא משתווה לה. אורטל-מלחמת ששת הימים בשנת 37.אפס ידע כללי. אתי- כל מילה מיותרת. דניאל- מאוד חכמה לגיל שלה אבל קיבלה חינוך אחר,עשתה מה שהיא רוצה. איילת-מטפלת במשפחתון בילדים,שום לימוד ושום יידע /הפגנת יידח בנושאים שלא בינו לבינה. ענבר-חסרת המוסר והכבוד לאחר,מתפרצת לכל שיחה,לא יודעת דבר אלמנטרי בתולדות עם ישראל מי היה ראש הממשלה הראשון,מזל שבן לחש לה ובזכותו ניצחה. ליהי-טיפשה ברמות על,נגררת וחסרת דעה משלה,מנצלת את בן בשביל להישאר במשחק. ענת-אולי חכמה אבל בעייתית ונגררת אחרי ענבר. קרן-מכשפה,חסרת כבוד עצמי,שקרנית,אינטרסנטית ,נצלנית,חסרת כבוד ונימוס,לתקוע נאד בדייט,לתקוע גרעפס בדייט דוחה ברמות קשות. ועוד נשמע שהיא אילצה את איתן לשכב איתה,חכו שנשמע את זה מאיתן .

רינתי77

Active member
התייחסתי לפני כמה ימים בהרחבה לליז.

אני בהחלט מסכימה שהיא תוצר של החינוך שהיא קיבלה. אני חושבת שזה הפך אותה לאדם שאנו רואים כעת, אדם שבנוסף להיותו משכיל ותרבותי, סובל מהרבה בעיות רגשיות שלדעתי הן תוצאה של חינוך נוקשה ומחמיר.

דידי 9

New member
זה מה שאיילת אמרה על

דניאל! גם ענבר וגם יוני ובן-שכל משפט שיוצא מהפה-דניאל האגוצנטרית ברמות קשות, מעבירה ומשליכה את זה לעצמה!! תהיי אובייקטיבית ושמי לב מי האגוצנטרית. ד נ י א ל אולי גם ליז

למעלה