שימו לב - הורים/נגררים/גוררים

aFish

New member
שימו לב - הורים/נגררים/גוררים

ברצוני לבדוק אופציה מסוימת לגבי יום שישי המכונה גם "יום מפגש הפורום (לדורותיו)". האם יש אנשים המעונינים (עקב אילוצים או כל סיבה אחרת) לערוך טיול משפחות קצר באותו אזור, לאורך כ-12ק"מ שיצא בערך בשעה 11 מנקודה קרובה לנקודת המפגש ויסתיים שם גם כן (יענו - מעגלי). באם תתגבש קבוצה קטנה אשמח להוציא מסלול כזה לפועל (המסלול כבר קיים - נשאר להביא את המטיילים). מדובר במסלול קל (אולם לא מישורי לחלוטין) בסופו של טיול ניתן יהיה לחבור למפגש הפורום עם הזאטוטים כדי שגם הם יזכו לפגוש את כל ה"גדולים" (תרתי משמע). להערכתי סביבות 1 בצהרים. תגובות כאן/מסרים/יוני דואר או כל אמצעי אחר שתמצאו לנכון.

טיראן מ

New member
יום שישי ??

יש גן/בי"ס לא ?? יום שבת מתאים יותר לטיול זאטוטים. וכבר הרבה זמן לא היה כזה.

aFish

New member
תגיד אף פעם לא הברזת כשהיית קטן?

או גדול? אתה רוצה שבת, סע בשבת. אני דווקא את כל החוסרים שלי בהברזות מתכוון להוציא על הילדים... התוכנית היא לחבור ביום שישי למפגש - למי שלא יכול לצאת עם החבורה ה"לוחמת" עקב אילוצי ילדים. מה זה אילוצי ילדים? אם צריך לקחת ילדים ב-12 מהגן, נבריז אותם לגמרי ואז לא נצטרך לאסוף אותם
, אבל נצטרך להביא אותם. אני בשאיפה לצאת, אם ירצו להצטרף, אפשר להתקבץ. כעת אני מפעיל שדולה אצל המועצה הפדגוגית המשפחתית (שלי) כדי להשיג הסכמה (בשתיקה) לפעילות האנטי חינוכית הזאת.

רֶשֶף

New member
קצת בעייתית, האופציה שלך ../images/Emo4.gif

המפגש מתחיל ב-9:00 לא? ומי שרוצה להגיע מההתחלה, איפה יאפסן את הילדים בינתיים? בבגאז'? בחייאת, אריה, למה לערבב שמחה בשמחה? למה לא תזיז לשבת?

aFish

New member
הבנתי אותכם...

יש מעונינים בשבת
- נניח איזור שעה עשר?

aFish

New member
יפה....עוד מצטרפים לשבת?

לשרשר כאן או במסרים....

רֶשֶף

New member
יכול להיות שגם אני והמופרעת הקטנה

אם לא יוטל עלי וטו. חשבת כבר על מיקום/מסלול?

aFish

New member
אני אוהב לדבוק בתוכניותי

שחור - 16+ ק"מ כחול - 12+ ק"מ נקודת התחלה מסומנת.

IlanShacham

New member
כרגע יש לי ארוע אחר בשבת בבוקר

אבל ייתכן שידחה, ואז אני אבוא.

aFish

New member
או.קי - הגעתי למסקנה סופית../images/Emo70.gif

אתה האיש העסוק בעולם אתה משיג בנקודות את ג'ורג' בוש...כנראה (אבל לא בהרבה אז אל תכנס לשאננות)

דדלי

New member
אאאההה ... סליחה.. מתי זה ?

שבת קרובה ? שבת אחרי ? ...מממ, אולי מותר להצטרף.. ??

aFish

New member
כרגע זה ברמת מסתמן ../images/Emo13.gif

מסתמן שבת הזו - עם ילדים כן?

IlanShacham

New member
מרבה משפחה מרבה עיסוקים...

אגב, מה שעוד יותר גרוע הוא שגם למפגש הפורום לא אוכל להגיע

Eyal Hershtik

New member
מה ????????????

אין מצב , לא קיים כדבר הזה , אילן שחם לא יהיה במפגש הפורום ? כדאי שיהיה לך תירוץ ממש ממש טוב לדבר....

S h u g i

New member
הלו !

מישהו יכול לקחת אותי כנגרר ? נמאס לי כבר מהאופניים בחדר כושר
זאת תהיה תוספת דיווש רצינית יותר מילדכם .. (רק עם תוספת "קלה" במשקל) הגבס יורד רק עוד שבועיים ככה בשביל התרומה לקהילה .. בתמורה אני אתן לילדים לצייר לי על הגבס

gilgilm

New member
כתבת שהמסלול לא מישורי לחלוטין האם

מתאים לילדים ללא גרירה?

aFish

New member
נורא תלוי בילדים

רק אתם מודעים ליכולות שלהם - אין עליות רצחניות אבל ברכיבה הכל סובייקטיבי ומה שלי נראה לא נורא יכול לאחרים להראות אחרת. פשוט - כדי לחסוך דיוני עבר כל אחד מגיע על אחריותו וחייב להבין את המשמעויות - זה אינו טיול מאורגן ואין לטיול הובלה רשמית. אני פשוט מכיר את המסלול ומי שירכב יחד איתי אשמח... בנקודת ההתחלה שהיא גם הסיום יש מתקני משחקים ואפשר לנפוש בכיף לאחר מכן יחד עם פיקניק - מומלץ! נראה שיהיה מזג אויר מצוין.

למעלה