שימו לב והזהרו

שימו לב והזהרו ../images/Emo73.gif../images/Emo18.gif

בימים אלו מותקנים באמפרים באזור שלב ב' של העמותה (נחל מודיעין, סוף אהוד) וברחוב היער, בד בבד עם תיקוני כבישים ומדרכות. שימו לב לשינויים הזהרו והזהירו. נסיעה טובה!

watcher3

New member
תודה.../images/Emo24.gif

האם ישנה אפשרות לחזור על סימון הבאמפרים ברח' הגבעה, בצהוב, היכן שישנו צורך. ושוב תודה.

ענת חן

New member
שיפור

מושי בקר טוב, באותה הזדמנות רציתי להעלות שוב את נושא הבמפרים ברחוב הגבעה. האם במסגרת עבודות התיקונים, ניתן להתיחס לגבהם המוגזם והחריג,לדעתי,של הבמפרים באופן שיהיה נוח יותר למעבר לנהג/ת ועדיין ישמר נושא הבטיחות? אני נוסעת דרך רחוב אהוד ונמנעת מרחוב הגבעה אלא אם אין ברירה בגלל הבמפרים , שכמותם לא נתקלתי באף איזור מיושב אחר. תודה, ענת חן.

במפרים ברחוב אהוד

הבמפרים הנמוכים ברחוב אהוד מאפשרים טיסה.מכיוון שכבר דובר על זה שתמיד יהיו כאלה (והכוונה בהחלט לא להודעה הקודמת) אולי כדאי להגביה את הבמפרים ברחוב אהוד. זה הרחוב בו יש הכי הרבה הולכי רגל ובעיקר ילדים.

ginats

New member
במפרים

הבמפרים של רחוב הגבעה הם בלתי אפשריים מבחינתי למעבר אלא אם במהירות של פחות מ- 20 קמ"ש. אחרת אני מגרדת את האספלט. ככה זה במכוניות נמוכות. הבמפרים של רחוב אהוד סבירים בהחלט לדעתי. מי שרוצה לטוס - יעשה זאת גם בגבעה. אי אפשר לעשות במפרים שיגרמו נזק לחלק מהמכוניות. אפשר באותה מידה להחליט שעושים מגרש חניה בכניסה ליישוב ואף אחד לא נכנס עם אוטו. זה יהיה הכי בטיחותי. לא? מה שצריך זה שוטר עם מכמונת מהירות ברחובות שמשמשים מסלולי המראה. אחרי כמה פעמים כאלה, כולם ייזהרו. ואולי לשים שלט בכניסה ליישוב של הגבלת המהירות ל- 30 קמ"ש? או אולי רק ליד ביה"ס? זה עובד בארה"ב, אז למה לא אצלנו?

כי יש תמרור

בכניסה לישוב על 50 קמ"ש ובכל זאת מישהו טס ברחוב ב-80 קמ"ש. תפקיד הבמפרים לגרום להאטת הנסיעה. הבמפרים ברחוב אהוד לא עושים את זה. אז צריך למצוא פתרון מה עושים כדי שאנשים/טייסים יאלצו להאט.

ilangd

New member
במפרים

מצטרף לדעתה של נירית, רק במפרים תקניים בגובה מקסימלי ימנעו אסון. לי יש רכב נמוך ובנסיעה איטית אין שום בעיה בכל רחוב בישוב כולל מנורה. כנראה הנהגים ברחוב אהוד ממשיכים את התנופה מלפיד, שכן רוב העוקפים אותי בכביש הכניסה בלפיד הם תושבי ישובנו. אילן

אליבקר

New member
אילן תחליט היכן אתה גר

כי בפורום של לפיד אתה כותב כתושב לפיד. ואז אולי גם הדעה שלך בנוגע למי שעוקף אותך תהיה קצת יותר אוביקטיבית. המנטרה הזאת שרק תושבי כפר האורנים נוהגים מהר ואילו תושבי לפיד הם אלופי הבטיחות בדרכים לא עובדת אם תפעיל טיפה את ההגיון ולא את הרגש. ואם יש לך בית בשני הישובים אז בהצלחה במריבות הפנימיות.

ilangd

New member
לאליבקר

נכון, אני גר בלפיד ובונה בכפר אורנים, אך מה הקשר ואיפה כאן בדיוק חיפוש המריבה, או מה בדיוק במה שכתבתי כל כך הרגיז אותך. כל רצוני הוא למנוע אסון בכפר אורנים וגם בלפיד. מטבע הדברים אני מכיר(לפחות בפנים) את רוב תושבי לפיד ורוב תושבי כפר אורנים, וכך יודע את מקום מגוריו של מי שעוקף אותי. נכון, זה לא אובייקטיבי, לא הזמנתי חברה שבצעה סקר מובהק סטטיסטית, אך הרוב המוחלט במקרה הפרטי שלי הינו מכפר אורנים. ילדי לומד בכפר אורנים, כל חבריו משם ואנחנו נמצאים בישוב יומיומית מספר פעמים ביום, וגם ברחוב אהוד עוקפים אותי ממהרים למינהם. אולי על ראש הגנב בוער הכובע. אילן

אליבקר

New member
לאילן

לא אתווכח על היכולת שלך לזהות פרצופים של 1000 תושבים. אבל אם כבר אתה נמצא עם "רגל" אחת בכל ישוב אולי תוכל לשכנע את הוועד בלפיד לתקן את הכביש בין הישובים. הרי אין וויכוח שזה אסון בטיחותי שחייבים לסדר. מה בדיוק משיגים בעקשנות הזו?

ilangd

New member
לאלי בקר

למה אתה ממשיך לברוח מנושא הדיון. מעניינת אותי דעתך בנושא- במפרים תקניים בגובה מכסימלי ברחובות הישוב, ואהוד בפרט. לגבי השאלה הבטיחותית הנוספת שהעלת- אתה צודק. הנושא נטחן עד דק בשני הפורומים ללא תכלית וללא פתרון. אולי צריך פתרון יצירתי (איני יודע אם מישהו העלה זאת קודם)- הכשרת שביל מקצה המדרכה ברחוב אהוד לרחוב הדקל בלפיד, שיאפשר מעבר הולכי רגל. מסיבה זו ילדי לא הולך ברגל לחבריו. אשמח לקבל את חוות הדעת של רונן פלג בפרטי ואנסה לעזור. מקווה שבזאת הסתיים הויכוח הסתמי בנינו.

אליבקר

New member
במפרים הכי גבוה שניתן

מצידי שיגבילו את המהירות בישוב ל20 קמ"ש והבמפרים בגבעה בהחלט עושים את העבודה ולפי הקישור שלארי צרף הם גם תקניים ואילו אלה של אהוד לא ולכן גם ניתן לטוס עליהם כפי שכותבת נירית. אני מקווה שאלו שעושים כרגע בשלב ב יהיו בדיוק כמו בגבעה. מי שעושה נזק לאוטו כנראה נסע מהר מדי. עדיף אוטו הרוס מילד דרוס. אילן אני מציע שתפנה למזכירות בנוגע לחיבור הם ידעו איך לקשר אותך לרונן.

למעלה