שימו לב: זה כבר כמה ימים

קליבר

New member
שימו לב: זה כבר כמה ימים

(ואת זה אני טוען ולא שלמה ארצי... בדיחה מוסווית), שאני מחפש את השיר "אתמול" של טובה גרטנר, ואף אחד, ממש אף אחד, אף לא אחד מכם ומכן הצליח לעזור לי למצאו. השיר אולי אינו מזדמזם לכם מייד, אבל אחרי שתשמעו אותו אני מאמין שהוותיקים בינינו (מעל גיל 25) יזהו אותו מיד. שיר מאוד נוסטלגי. מתקופת ה-80. מה עוד אני צריך לכתוב כדי להאיץ בכם לעזור לי? אז יאללה, ביי. ו..לעבודה

rizla

New member
אחי היקר, המערכת עובדת, אבל לאט

שירים כמו שאתה מחפש, אתה בוודאי יודע שמסובך להשיג. יש בחור שמסתובב כבר כמה חודשים בכל פורום מוזיקה אפשרי ומחפש נואשות אחרי השיר "תמונה שבורה" של מוני ארנון. אם תחפש את הערך "מוני ארנון" ברשת, תמצא רק באנציקלופדיה של מומה זא"ל (זכר אתר לברכה). בסוף הוא ימצא, אולי אפילו מישהו מאיתנו יעזור לו, וגם לך

קליבר

New member
קודם כל, פיתחת בלבי תקווה,

חוצמזה, עם כל הכבוד ל"פופיק", אני מחפש שיר מעט יותר מודרני ומוכר מ"תמונה שבורה", בלשון המעטה. אגב, טובה גרטנר עדיין פעילה בשוק הבידור המקומי, אם כי לא באותה פורמה, אבל כן מופיעה עם השיר הזה למיטב ידיעתי, ככה שהסיכוי שמישהו מחזיק את השיר או את כל האלבום שלה ("כת תום" או "קת תום") הוא גדול יותר.... תודה על העידוד בכל אופן.

tiptiponet

New member
קליבר ידידי

לפני כמה ימים נתקלתי בהודעה ששלך ופשוט ירדו לי דמעות מזה שאף אחד לא מוצא, ביליתי שלוש שעות ברשת לחפש ולא מצאתי אבל ידי עוד נטויה וכל הזמן אני מחפשת רעיון חדש איפה למצוא... אז תמתין אולי אני אמצא

קליבר

New member
ליבי ליבי איתך טיפטיפונת קטקטית

אני באמת קיוויתי שההודעה הקומת שלי תרגש מישהו בפורום הזה, ואני מבין שהצלחתי לפחות אצל מישהו (או ליתר דיוק מישהי אחת). יש! עכשיו אני מקווה לשמוע בשורות חיוביות בסגנון: "אאוריקה!"

tiptiponet

New member
אני לא מצאתי

עדיין עד עכשיו גיליתי שהאלבום קת תום יצא ב87 והשיר אתמול הוא השיר הראשון באלבום יצא בהוצאת איסטרוניקס וזהו בעסה ...

HiGhWaVe

New member
מצאתי אותו כבר :)

במקרה שלי , בסופו של דבר מצאתי אותו לאחר חיפוש ממושך בעזרתה האדיבה של orly מהפורום. אז אל תתייאש ! מי שמשקיע ולא מתייאש בסוף מוצא את מה שהוא מחפש. בהצלחה !

למעלה