שימו לב חברות וחברים.רמי לוי

שימו לב חברות וחברים.רמי לוי

שלום וחג חנוכה שמח.
היום בבוקר בקרתי בחנות של רמי לוי.
נתקלתי בפומלות המחיר שהיה על המדף 2.80 לק"ג שהגעתי לקופה פתאום המחיר הפך ל 3.90 לק"ג .
אמרתי לבחורה על המדף רשום 2.80 לק"ג , היא לא האמינה לי וקראה לאחראי על המחלקה שבדק ואישר את דברי למחיר עד פה בסדר.
אני תמיד בודק את בחשבונית ומה מתגלה לי.
לפני כן בטח זכור למה מקם את הסיפור ששודר לפני ימים שבחור קנה מלפפונים ושגיע הביה התגלה לו שנעלמו כמה מלפפונים מהשקית ,אמרתי לעצמי שהוא בטח רוצה לנצל את ההזדמנות ולתבוע את רמי לוי.
אמרתי לחברי שהוא בטח הוריד כמה מלפפונים מהשקית ורצה לעשות סיפור מהענין ,אבל ממש לא הבחור צדק .
כמובן שהיא זיכתה אותי בסכום והנה שוב החזירה את הפומלות למשקל בסכום של 2.80 ש"ח לק"ג אבל בזה לא נגמר הענין,העפתי מבט נוסף על בחשבונית ומה התגלה לי .
המחיר 3.90 לק"ג המשקל 3.565 ק"ג.
המחיר 2.80 לק"ג המשקל 3.000 ק"ג.
התוצאה לאין נעלמו 565 גרם .
האמת שאני המום ממש בלתי יאומן איך ולמה .
חומר למחשבה

lseugy

New member
נהיה מנוול כמו כולם. גם בנושא ההנחות הפיקטיביות.

לפי החוק החדש - חובה לציין מחיר אמיתי והנחה אמיתית וגם מבצע - אם הוא אמיתי ולא לפרסם כאילו יש הנחה או מבצע כשהמחיר ככה כבר חצי שנה ויותר.
אז מה עשה רמי לוי (ואני מניח שהוא לא היחיד)? הקפיץ מחירים.
היום בכלל יש פטנט - אותו מחיר אבל כתוב "אריזה חדשה". ומה חדש? כמות יותר קטנה באריזה. הקפצת מחירים דה-פקטו. שימו לב, השוו מחירים, בדקו חשבונות. כמעט לא קרה שלא מצאתי משהו והרווחתי (או מנעתי הפסדים) בהרבה מאד כסף.
אל תקנו בכל מחיר. שיתקעו הסוחרים עם הסחורה. בסוף יורידו מחירים.
קוקה קולה גובים מחיר מופקע? לא קונים קוקה קולה (אני לא קונה). מה יעשו בקוקה קולה? ישתו הכל בעצמם? אם ירדו המכירות "רק" ב-30% הם כבר ירוצו להוריד מחירים. הכח אצלנו - הקונים. הגיע זמן שנבין את זה ונשתמש בזה ולא נהיה חמורים שקונים בכל מחיר. השבוע ראיתי ריבה (שאצלי אוהבים) ב-19 ש"ח. היה קודם 15. לא קניתי. בסופר ברחוב המקביל - 15. אני עובר כמה סופרים בקניה שבועית אחת. קצת טרחה אבל שווה כל מאמץ. הרבה כסף. היום יש סופרים כל כמה מטרים וכולם מתרכזים פחות או יותר באותו איזור. לא שווה לכם להתאמץ קצת? לי שווה ואני יכול לעבור 4 סופרים בשבוע.

למעלה