שימו לב: חשוב ביותר

שימו לב: חשוב ביותר

ערוץ הסרטים החליט לשפר את איכות חיינו במעט, ולכן בימים א-ג נזכה לצפות בארבעת סרטי בבילון 5. ביום ראשון, בהקרנת בכורה: River of souls - ובכן, מדובר בסרט שהוא אכזבה גדולה מבחינתי. לא שאהבתי את הפרק SOUL HUNTER במיוחד, אבל חשבתי שאם כבר מפתחים את כל הרעיון של צייד נשמות, אז לפחות בצורה קצת פחות צפויה. מרטין שין בתפקיד צייד הנשמות מצויין, אגב. בסרט מופיעים, מהקאסט הקבוע רק ג´רי דויל (גריבלדי) וטרייסי סקוגינס (לוקלי). שימו לב לחוש ההומור המעניין של קפטין לוקלי בתחילת הסרט. עוד דבר שראוי לציון (ואני חייבת לומר שזה מה שנשאר אצלי מהסרט) זו התמונה של לוקלי במחוך מינימליסטי וסקסי להחריד. אתם פשוט חייבים לראות, ולו רק כדי לראות כיצד היא מגיבה לזה... אחר כך יוקרן A call to arms, שהוא בעצם הפיילוט של קרוסייד. דווקא הסרט הזה לא רע בכלל, אלמלא סופו הפסימי להחריד (מי שראה את קרוסייד יכול להבין על מה אני מדברת). העיקר, כמובן, ששרידן חוזר אלינו, גם אם ללא דלן. זוהי גם הפעם הראשונה בה אנחנו רואים את האקסקליבר על צוותה, את דורינה ואת הטכנו מייג´ ששב מאוחר יותר. מומלץ, אם כי מדובר באיחור רציני (כבר ראינו את הסדרה לפני הפיילוט). ביום שני - שידור חוזר של In the beginning ובשלישי: Thirdspace. ואני שואלת: מתי כבר יחזירו את בבילון לשידורים חוזרים בערוץ שלוש? סוזן

למעלה