שימו לב כל חברי הפורום !!!!!

vaIeranga

New member
שימו לב כל חברי הפורום !!!!!

מחקו תהודעות של רויאלפלאש PMI מחקו את הכל כי הם רוצים להרוויח עליכם ולעבוד עליכם בעייניים כדי שתקנו תסדרות שהם מפיצים כאן בארץ !!!!! הם מחקו את הכל שימו לב השירשור נעלם !!!!!

RoyalFlush

New member
כמה עובדות על ההפצה בארץ

אם הם החליטו להעלים את ההודעות אז הנה כמה עובדות מעניינות על ההפצה בארץ : 1) המחיר לחבילה גבוה פי-2 מהמחיר בחו"ל. (כאן 100 חבילות עולות 350 שקל בעוד שבאנגליה וארה"ב 100 חבילות עולות 170 שקל) 2) בחו"ל אין דבר כזה "אסים". כל המדבקות נמצאות בחבילות ולא שולחים אתכם לכל מני משימות ומסעי קניות כדי להשיג קלף זה או אחר. 3) האלבום בעברית מלא בפירסומות שמכערות את האלבום. אם אתם חושבים שבגירסה האנגלית יש את כל הדפים עם הפירסומות אתם טועים. בקיצור - לא שווה לקנות בארץ מדבקות ולא אלבום. הכל אפשר להזמין דרך איביי בהרבה יותר זול.

E442

New member
ח'ברה , אין מה לעשות.

אתם צריכים להבין שלא ניתן לעשות כלום , מפני שהמצב הזה קיים מאז שהביאו את הסופרגול לארץ. תמיד היו פרסומות , אך מחירי המדבקות עלו. והאמת היא , שפעם חבילה הייתה עולה 1-3 שקלים , והיום המחיר גבוה יותר ולא ברור לי למה. לא משנה כמה תקטרו , לא ניתן לשנות כלום , אז תמנעו ריבים ושטויות אחרות. להתראות.

RoyalFlush

New member
אף אחד לא מקטר

וממש לא מעניין אותי כמה עולה פה חבילה בארץ, ואני ממש לא מנסה לשנות את המצב. אני את ההזמנות של המדבקות קונה מחו"ל ולא מהארץ.

vaIeranga

New member
אני לא מבין למה אתה לא חוזר אליי ?

חשבתי שאתה לא נמצא פתאום אתה פה . מה אני לא נראה לך רציני ? אם אני רושם לך במסר שאני רוצה לתת לך תכתובת שלי ושניפגש זה לא מספיק לך ? רשמתי לך מלא מסרים למה אתה לא חוזר אליי אני רוצה לקנות ממך .

vaIeranga

New member
חשבתי שלא היית מול המחשב

למה אתה לא מחזיר לי תשובה אני לא מבין

E442

New member
לא שלחת לי כלום !!!

אני אומר לך באמת , אתה יכול לשאול את מי שאתה רוצה , אני לא מתעלם , תשלח לי מסר , אני כאן !

vaIeranga

New member
אני מדבר אל רויאלפלאש !!!!!!!

שלחתי לו מסרים ופתאום הוא צץ רושם בפורום וגם עכשיו הוא ממשיך להתעלם ולא לענות . העיקר הוא רשם שהוא רוצה למכור . כנראה הוא רוצה לזיין תשכל .

vaIeranga

New member
למה אתה לא חוזר אליי ?

רשמת כאן הודעה שאתה רוצה למכור לא ? מה אתה עושה ממני צחוק ?

למעלה