שימו לב כל מי שצופה בסדרה..

white angels

New member
שימו לב כל מי שצופה בסדרה..../images/Emo124.gif

מחר וביום שני לא ישודר פרק. ביום שלישי הפרק ישודר לא בשעה הרגילה שלו אלא הוא יוקדם ל19:05. רק שתדעו
שבוע טוב=]

MiXey

New member
לאא )):

לפחות לא נצטרך שוב להתעבל על הפרסומות O:

m2love

New member
לי זה יוצא בטוב שאין פרק..

כי היום יש לי טקס בבצפר בערב ליום הזיכרון \= ויום שני אז זה יום העצמאות.. נו ברור שלא יהיה פרק! ואפילו אם היה פרק לא הייתי רואה.. יום טוב

OraDirektor20

New member
תגידו יש סיכוי

שערוץ 9 מביא לנו ראיונות עם השחקנים מהסדרה או עוד יותר טוב - מיבא לנו אותם מרוסיה לכאן?

white angels

New member
הלוואי!../images/Emo45.gif

*מחזיקה אצבעות שזה יקרה* ואם לא..אני אסתפק בראיונות עם השחקנים או איזשהוא ספיישל לסדרה

rz10

New member
לעע מה פתאום..

הסדרה נגמרה לפני שנתיים, והשחקנים דיי התפזרו לדרכם וחוץ מזה, אני בספק אם הם היו באים גם אם היו גוררים אותם לכאן קשורים לטנק.. אין בארץ הרבה מעריצים של הסדרה, יש אבל ממש קצת

white angels

New member
חבל../images/Emo4.gif

אבל יכולים להביא ראיונות ישנים שלהם שעשו מתי שהיה את הסדרה.. ואני לא חושבת שיש קצת מעריצים,תחשבי שיש אנשים שלא כותבים בפורום ורואים את הסדרה או שהם גולשים סמויים..יש כאלה..

rz10

New member
לא קשור לפורום הזה

בכלל, אין מה להשוות איפלו בקמצוץ להערצה לסדרה שהייתה שם, לזאת שפה..

m2love

New member
נכון..

שם היו מוכרים מלא עיתונים וכל מני דברים עם הסדרה..כגון יומנים,מחברות,מדבקות..כל מיני כאלו..
כמו שפה יש דברים עם פלורסיינטה רבלדה ואלו..ושם בכלל היו מלא מלא מעריצים!
נפתחו מלא קהילות פורומים,מלא אתרים של הסדרה...
בכלל אין מה להשוות את הערצה שפה להערצה ששם..
כי שם כולם היו מכירים את הסדרה..כולם היו רואים..ופה יש כאלו שרואים אבל ממש קצת !

white angels

New member
ברור שאין מקום להשוואה ..

בטוח ששם יש הערצה יותר גדולה..אבל אני לא חושבת שיש קצת אנשים שצופים בסדרה..אני זוכרת כשרק התחילו לשדר את הסדרה הייתי נכנסת לכל מיני אתרים שיש שם רייטינג בטלוויזיה ופעם כתבו שם שקטי המכוערת זו הסדרה הכי נצפית בערוץ והיא אפילו התברגה לרשימה של ה20 הכי נצפים בשבוע וכו'..לגבי עכשיו אני לא יודעת אבל ראיתי את זה..אז זה אומר משהו..בסדר,אין פה הערצה מטורפת זה ברור אבל יש פה כמות לא קטנה של צופים. ולמה פלוריסיינטה,רבלדה וכל שאר השטויות הצליחו? כי עשו להם מסע פרסום גדול ויחסי ציבור טובים,בנוסף הביאו את הכוכבים לארץ וגם את המוצרים שיצאו חלתכניות-ספרים,יומנים ועוד. אם ככה היו עושים גם לסדרה אני חושבת שהיא גם הייתה מצליחה פה מאוד.ואל תשכחו שמי שצופה בעיקר בערוץ 9 זה הקהל הרוסי בעיקר,לישראלים הערוץ הזה לא מדבר כי יש להם את ערוץ 2,ערוץ 10 וכדומה.

m2love

New member
צודקת..

וזו גם סדרה יותר לקהל הרוסי..וגם פה בארץ לא חסר דוברי רוסית... יש פה בערך מליון..(תקנו אותי אם אני טועה..) ולפני מה שידוע לי..כל ה'רוסים' בארץ צופים בסדרה..כי רובם צופים בערוץ 9 ורוב הישראלים לא צופים בערוץ 9..ויש כאלו שבכלל שונאים את הערוץ הזה והם נרתעים מהשפה הרוסית.. אבל יש גם כאלו שמתעניינים בערוץ זה וצופים בו.. וגם יש ישראילים שצופים גם בסדרה..אבל באמת שמעט.. אבל בסדרה זו צופים לא בגלל שעשו מלא פרסומות כמו שברבלדה ואלו..אלא סתם כך..אז זו סדרה פחות ממוסחרת בארץ! אבל אולי בכל זאת איכשהו אפשר להביא את הכוכבים מהסדרה..אולי אפילו ערוץ 9 יארגן משהו בסיום הסדרה.. כי זו סדרה ממש מוצלחת..ואני די חושבת שהכוכבים מהסדרה היו רוצים לבקר בארץ וגם סתם לטייל כאן.. אז רעיון זה לא פסול..אולי זה יכול להתמשש איכשהו..אבל הסיכויים קטניםן:

white angels

New member
ראיתי שמביאים

לארץ כל מיני זמרים רוסיים..אולי יביאו גם את השחקנים..אבל הסיכויים די קלושים =\

m2love

New member
אני כלכך רוצה שהם יבואו..

ואני גם די רוצה שיעשו משהו מיוחד בפרק הסיום של הסדרה.. כמו שעשו באלופה חח

white angels

New member
נכון..

ומחר ממילא לא היה יוצא לאף אחד לראות..זה ערב יום העצמאות