שימו לב כמה רגישה ממשלת אולמרט

שימו לב כמה רגישה ממשלת אולמרט

ילדי הזרים יישלחו לכלא לפני גירוש מה תגידו על היוזמה החדשה הזאת? נכון שאולמרט אדם רגיש מאין כמוהו?

pegasoos

New member
גועל נפש, פשוט גועל נפש. ../images/Emo31.gif

הפכנו לנאצים.

עד עכשיו חשבתי שזו סתם מפלגה הזויה

עכשיו אני מתחיל להבין שמדובר במפלגה מסוכנת שעל כולנו, כל המפלגות להתאחד במטרה לעצור את הפשע הזה מלהתרחש, רגע לפני שכל העולם יקצה את מדינת ישראל מחמת מיאוס על היחס שאנחנו נותנים לזרים.

רגע זה לא אותו אהוד שהתארח

אצל לפיד עם בת המאומצת שלו? אבסורד! ואנו עוד מתלוננים על גזענות. ראו עד לאן הדרדרנו! (הלכתי להקיא)

תפסיק לבלבל את המוח !!!

אם עמיר פרץ היה עכשיו ראש ממשלה גם היה אכפת לך מילדי העובדים הזרים????? מדינת ישראל דווקא העניקה אזרחויות לילדים שנולדו בארץ , וקבעה עוד קריטריונים שונים לאזרחות. וחוץ מזה , המדינה לא חייבת כלל להעניק אזרחות לעובדים זרים ולילדיהם , יש למדינה זכות ברורה לדרוש מהעבודים הזרים ומשפחותיהם לעזוב ברגע שויזת העבודה שלהם נגמרת. לכל מדינה יש את הזכות להחליט לפי איזה קריטריונים אזרחים זרים יעבדו בה ,או יגורו בה - אז תפסיק לבלבל את המוח !!! שהעובדים הזרים יגידו תודה שהם לא בארצות הברית ,שם בכלל לא מתווכחים עם שוהים לא חוקיים - פשוט מגרשים אותם. ושם לא מעניין את מחלקת ההגירה שהילדים לא מבינים כלום בקשר לארצות המוצא שלהם - מעלים על המטוס וזהו. במדינת ישראל לא עושים את זה , ויש ליברליות מסוימת ביחס לעובדים הזרים.

שם לא משליכים ילדים קטנים לכלא

איך היית מרגיש אם היו זורקים את הילדים שלך לכלא? ואחרי זה אתם עוד מתפלאים שכל כך שונאים אותנו הישראלים בעולם... לפעמים אני ממש מתבייש בעם שלי, אנחנו שעברו את השואה מתנהגים כך לזרים ולילדיהם.

אל תהיה לא חוקי ואז אל תבוא בטענות

נראה אותם מנסים להגר לארצות הברית ,ודרך אגב - מי אמר לך שלא שמים שם ילדים בכלא שהוריהם שוהים שלא כחוק? אותם עובדים זרים באים לכאן ,עוברים בכוונה על החוק ונשארים כאן גם לאחר תוקף פקיעת הוויזה , ואחר כך מנצלים את ילדיהם ומנהלים על גבם מאבק להישאר בארץ ,למרות שהיה ברור להן שהיה עליהם לעזוב כאשר הוויזה שלהם פקעה. הם פוגעים בילדיהם בכך שהם ממשיכים לעבור על החוק. נסה להיות לא חוקי בארצות הברית ולהיתפס , שם לא משחקים משחקים עם בג"צ או כל מיני עמותות כלשהם - פשוט מעלים על מטוס ומגרשים ,ואז אין כל אפשרות להיכנס לשם יותר - נקודה.

לא פלא שאדם כמוך מצביע לקדימה

זה רק מוכיח לי יותר ויותר איזו מן מפלה זאת, שבוחריה תומכים בהשלכת ילדים לכלא, ומה הצעד הבא? תלקו אותם עם שוטים?

כן, אנחנו רואים איך אתם מסתפקים בזה

וגם הילדים האלה שאתם משליכים אותם לכלא על לא עוול בכפם רואים את זה...

לא הבנתי מה פרץ קשור בכלל../images/Emo9.gif

מי שמנצל במשכורת מינימום עבדים כן כן לא טעיתי עבדים שבאים לכאן לעשות עבודה ששום ישראלי לא מוכן אלה שמטפלים בקשישים שלנו , עובדים בניקיון, בבניה מקבלים יחס מזלזל (אגב לא מעניין מה יש באמריקה) לא כל דבר חייבים להשוות לארה"ב ...יש שם דברים שלא היינו רוצים שיקרו בארץ.. כן זכותם של אותם עובדים לקבל צ'אנס ולהשתלב בחיים בארץ.(הרי אין סכנה שיתפסו לנו משרות בכירות כאילו דההה, הם ימשיכו לעשות עבודה שחורה) מגעיל לחשוב שכושי עשה את שלו , כושי יכול ללכת.. ילדים שנולדו בארץ ובאמת לא מכירים שום מקום, חינוך, תרבות אחרת יש להם זכות להשאר בארץ ולא זורקים אותם כאילו היו עבריינים כאילו שהיו חפצים בילתי שימושים עוד. ממתי ילדים צריכים לשלם על עבירות שנעשו ע"י הוריים?(נניח שההורים עברו על החוק,מה שלא בטוח ) עצם המחשבה על כך מקוממת. האם אנו חיות או בני אדם ?????...האם איבדנו צלם אנוש???????????

ס ט ל נ ה

New member
קשה לי לאמין...

אני לא חושבת שמדובר בילדים שהוריהם היו חוקים בארץ כשהם נולדו אלא ילדים שנולדו לעובדים לא חוקים...אני חושבת שצריך לבדוק את זה לפני שבאים בהאשמות כי למרות שזה הבדל דק זה הבדל משמעותי!

הבנתי... ובשביל זה צריך לזרוק אותם

לכלא? איך היית מרגישה אם למשל היו זורקים בארה''ב את הילדים לכלא, רק בגלל שאת האמא שלהם עובדת זרה שם, שהמעסיק המושחת שלה רימה אותה ומחזיק בידו את הדרכון שלה, כדי שלא תוכל לברוח מהארץ והוא יוכל לנצל אותה כרצונו?

bhnadav

New member
נורא מעצבן כשיש מישהו

עם אחוזי תמיכה כל כך גבוהים בציבור כרגע, והוא לא ראש המפלגה שאתה תומך בה. צריך לזרוק אותו לכל הרוחות...איך נפלנו...חשבנו שכששרון יילך המפלגה תקרוס אבל בא אולמרט והתמיכה במפלגה רק עולה...

לעיתים נוצר אצלי הרושם שלא שרון

שוכב בקומה בבית חולים, אלא אתם אלה ששוכבים בקומה, ולא רק מעכשיו, אלא כבר משנת 2001, ערב עלייתו של שרון לשלטון בישראל, והיום שבו אזרחי המדינה הזאת רובם ככולם נהפכו לאפאטיים. צר לי לבשר לכם את זה, אבל בדיוק האפאטיות הזאת שלכם, היא מה שיהרוס את המדינה, ותוכלו להאשים רק את עצמכם בכך.

bhnadav

New member
סתם התייחסתי באופן ציני,

למה שהיה נראה לי כְמה שעומד מאחורי האימרה הזאת שנכתבה. לא יותר מזה

למעלה