שימו לב להודעה שלי היא מיוחדת במינה

שימו לב להודעה שלי היא מיוחדת במינה

קודם כל רציתי לשיר לכם שיר : הנה מה טוב ומה נעים שבט אחים גם יחד הנה מה טוב ומה נעים שבט אחים גם יחד הנה מה טוב שבט אחים גם יחד הנה מה טוב שבט אחים גם יחד.. הבנתם? שבט? צופים? אחים? חחחחחחחחח אל תשימו לב, אני פשוט רעבה, אבל תגיבו להודעה שלי כדי שתהייה לי סיבה לקום מחר בבוקר, החופש הזה משעמם! חוץ מהמחנה קיץ והקורס הדרכה אין לי מה לעשות!

(בוקר טוב)

טוב אין לי כ"כ מה להגיב על ההודעה הזאת כי לא אמרת משהו שאפשר להגיב עליו.... אבל אני כן אגיד שהיה כ"כ כיף בסמינר!!!!!!! ושאני מזה מחכה לקו"ח ולמחנ"ק ובין לבין אני גם הולכת לאילת ואחרי המחנ"ק יש לי קורס מד"א (בהצלחה) ואחרי הקורס אני טסה שבועיים לסיאטל ולעוד מקום שעוד לא החלטתי מהו...! נכון זה מעניין אותכם מאוד!? חחחחח ווווואווווו איזה שיר מהמם אני שומעת עכשיו (goo goo dolls- city of angels)

שמנו לב....../images/Emo13.gif

את נישמעת ממש נואשת... "תגיבו להודעה שלי כדי שתיהיה לי סיבה לקום מחר בבוקר" אז כדי שלא תינקטי בצעדים קיצוניים אני מגיבה.. למרות שאין לי כ"כ מה להגיד...
אז החופש ממש לא משעמם, והוא אפילו עוד לא התחיל אז אם עכשיו את מישתעממת מה תעשי בעוד שבוע, שבועים, חודש...? ויש עוד מה לעשות חוץ מהמחנ"ק והקורס הדרכה, יש את החלוץ למחנ"ק שכימעט כל יום יש יום עבודה... וחוץ מיזה חופש = קיץ = ים ובריכה...! כבר יש לך עוד דברים לעשות... ואת יכולה גם ללכת לבי"ס... המורים עוד שם (עושים תיגבורים לבגרויות) אני בטוחה שהם יישמחו ללמד גם אותך... ולנו יש מלא מה לעשות בצופים - יש באזור את המסיבות סיום של בתי הספר אז אנחנו מרימים בהן קיוסקים (שצריכים ליבנות וללכת ליקנות דברים), יש לנו את הפסטישקימה שגם צריכים לחבר שיר ולהעמיד ריקוד ולעשות מלא חזרות עם הלהקה וגם להרים בו קיוסק, ויש גם יום ספורט שנחשי מה... מרימים בו קיוסק, ויש כמובן את הפעולות קורס... ככה שצופים ממלאים מלא זמן... וחוץ מצופים יש לי קצת חיים... יש לי עוד מה לעשות ככה שבזמן הקרוב ממש ממש לא משעמם, להפך.. אין לי זמן לכלום
טוב, איזה חמודה אני, הגבתי לך להוזעה
אז שיהיה לך חופש מעניין... נועה.

למעלה