שימו לב להודעה של אילן לגבי כרטיסים בהנחה

תכניית הפסטיבל בחולון! למי שמאד סקרן/נית

אפשר להציץ כאן ב-1 ביולי המידע כולו יהיה באתר מרכז תיאטרון בובות.

../images/Emo178.gif אז מה נראה קודם??????????????????? ../images/Emo12.gif

והשנה לדעתי יש גם הרבה יותר הצגות ואירועים בחינם מבדרך כלל, לא?! ספרו לנו איזה הצגות מתחום המבוגרים והנוער מעניין אתכם לראות
איזה כיתת אמן מסקרנת אתכם והייתם רוצים לקחת בה חלק
מהי\מה הן הצגת\הצגות הילדים שאתם רוצים לקחת את הילדים, קרובי משפחה או את עצמכם לבד

גוררת זה יופי אבל למה?

לא סיפרת איזו הצגה\ות מעניינות אותך במיוחד ולמה מבינהם את גוררת את כל המשפחה??? רק תקשרי אותם טוב טוב שלא יפלו במהלך הגרירה מי"ם עד חולון

אנחנו הולכים (כל המשפחה) ל"גלגול" מאיסלנד

ובאותו היום אחר הצוהריים ל"אווזה פטוניה" של תיאטרון בובותיים. ואולי ביום שלישי אני "אקפוץ" לעוד הצגת ילדים שאינני זוכרת את שמה. ואם נמצא ביבי סיטר המבוגרים(בעלי ואנוכי) נלך למטמורפוזה מאיסלנד. ראינו קטע מההופעה אוןליין - מדהים. מחר אקנה כרטיסים. אילן - יש הנחה לחברי הפורום
השנה גם המחירים יותר יקרים מאשר בשנים קודמות וזה יוצא הוצאה
די כבדה

כרטסים והנחות

גולשי הפורום יכלוים להנות מההנחות כמו של הסטודנטים בביה"ס. לגבי "מטמורפוזה" - ההצגה מורכבת קטעים קטעים ואורכה שעה וחצי. גרסת הילדים הם חלק מאותם קטעים. כך שאם את קונה לגרסת הילדים, אולי אין טעם לקנות לגרסת המבוגרים. אין הרבה מה לעשות לגבי מחירי הכרטיסים גם ככה הם נמוכים מצחירי כרטיסים הרבה פסטיבלים אחרים (בדקנו). לא אספר לכם כמה עולה להביא קבוצה מחו"ל. זה הרבה. הרבה מאד.

היי אילן, תודה רבה על התשובה. יש לי עוד שאלה

איך אני יכולה לקבל את הנחת הסטודנטים
מה לומר בהזמנה טלפונית

יהבוליק

New member
נקשור.. ( נחגור את כולם.. )

בינתיים אני לא יודעת, אבל מקוה הביא את אחותי הקטנה לאחת הסדנאות לילדים, היא מוכשרת מאוד ונראה לי תהנה! וכמובן לראות את הבובות שתלו לתערוכה ליד האולם במרכז לתאטרון למשך הקיץ ואחת מהם היא בובה בהשראת אבא שלי
מקוה להספיק הרבה ולהנות נשמע שעומד להיות כיף!

שימו לב להודעה של אילן לגבי כרטיסים בהנחה../images/Emo70.gif

חברים וחברות אנחנו מקבלים את האפשרות לרכוש כרטיסי הנחה להצגות ואירועי הפסטיבל במחיר של הסטודנטים בבית הספר וזו הטבה שווה לחברי\ות הפורום

למעלה