שימו לב לזה

בסטיאן

New member
שימו לב לזה

לורן היל, טורי איימוס, איגי פופ והסטוג'ס, אוונאסנס, בלונד רדהד, שון פול, מגה דת', מאדנס, מיוז, הרולינג סטונס, צ'יק קוריאה, מיי כמיקל רומנס והלאק אייד פיז. תראו כמה כמה אמנים מגיעים לארץ בקיץ. לעזאזל מתי כבר קין יבואו?

WhiteShadows

New member
אכן ../images/Emo7.gif אגב..

מי שהולך לאוונסנס, טורי איימוס, או צ'יק קוריאה שיגיד לי ואני אקפוץ לומר לו שלום ברעננה

justin9

New member
גם אם קין יבואו

נראה לכם שהם ימלאו איזשהו אמפי בארץ?

justin9

New member
../images/Emo6.gif הלוואי

חוצמזה רוב הסיכויים שמרבית הלהקות שצויינו למעלה לא יגיעו

CrazyPenguin

New member
ברור../images/Emo99.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

אני מכירה המון אנשים ששומעים קין, מהבי"ס שלי, חברות מהעיר, וכאלה שסתם יש להן דיסקים
אני אדאג לזה שהם ימלאו אמפי

justin9

New member
וואו

לנו ממש קשה למצוא אנשים ששומעים קין וגם.. לא כל מי ששומע קין יהיה מוכן לקנות כרטיס להופעה ב-300 ש"ח אבל נסמוך עלייך שתביאי נציגים מפתח תקווה

CrazyPenguin

New member
איך את חושבת../images/Emo191.gif|פינגווין|

שהכרתי את קין? :p חברה החליטה להתנחל לי על המחשב ולהוריד שירים שהיא אוהבת P: [אהמ קין]

justin9

New member
פשששש יפה

אולי גם אני אאמץ את השיטה הזאת
ולמה החברה הזו לא מצטרפת לפורום

וואו!!! זה ממש נדיר!

הלוואי והייתה לי חברה- שתיים שהיו אוהבות את קין... למרות שאני עובדת על זה
אבל בכל זאת לא הייתי רוצה שמישהו אחר יכיר לי את קין...זה יותר מדי כיף להיות זאת שמכירה אותם ראשונה

בסטיאן

New member
לא מזמן שכנעתי חבר שלי שאוהב את קולדפליי

להתחיל לשמוע קין, והוא די אהב. בעיקר את EC ואת untitled 1, אבל גם הוא לא ממש אחד שמתלהב מכתיבה בפורומים.

ברור שכן../images/Emo45.gif

לא די להזכיר את זה שבשבוע הרראשון לצאת הדיסק של קין בארץ לא היה ניתן להשיג כמעט בשום מקום את המהדורה המוגבלת של הדיסק ושהוא היה מקום ראשון כמה שבועות במצעד המכירות של האתר מוזיקה.נטו?

justin9

New member
אוקיי את הפרט הזה לא ידעתי

אבל לפחות אני יודעת שיש ביקורות טובות על קין במוזיקה נטו. ועדיין אני חושבת שזה שאנשים אוהבים את קין לא בהכרח אומר שהם יהיו מוכנים לקנות כרטיסים להופעה...

אמת. אבל יש יותר ממה שאנחנו חושבים

אפילו אם זה לא מסביר למה רוב האנשים לא מכירים
טוב נו גם אם לא יכירו אותם בישראל. זבש"ם... ד"א קין כבר הראו נכונות להופיע במקומות קטנים... הם עשו אתזה שנה אחר שנה באיטליה והם לא מזמן טסו למזרח הרחוק סתם בשביל הופעה אינטימית, ככה שזה לא נורא. והאמת, אם את שואלת אותי - הופעה אינטימית זה מצוין. אפילו שאין כמו הופעה ענקית שיה

justin9

New member
גם אני הייתי מעדיפה הופעה אינטימית

אז אולי נתחיל להתארגן ולעשות מאמצים לידע את הגורמים הנכונים שאנחנו רוצים לראות את קין בישראל?

למעלה