שימו לב לזה!!!! איזו תמונה מוזרה, נכון שמרי-קייט לא דומה לעצמה בכלל????
O omarykate New member 1/9/02 #1 שימו לב לזה!!!! איזו תמונה מוזרה, נכון שמרי-קייט לא דומה לעצמה בכלל????
S Sparkley Judy New member 2/9/02 #4 זה לא זיוף!! זה במקרה מהסרט "IT TAKES TWO", "מותק הילדות התחלפו". כשמרי-קייט עומדת ללכת להורים המאמצים המוזרים שלה. ראיתי את הסרט לפני כמה זמן אז אני זוכרת. היא פשוט עושה פרצוף כי היא מרוכזת במשחק. (בייסבול).
זה לא זיוף!! זה במקרה מהסרט "IT TAKES TWO", "מותק הילדות התחלפו". כשמרי-קייט עומדת ללכת להורים המאמצים המוזרים שלה. ראיתי את הסרט לפני כמה זמן אז אני זוכרת. היא פשוט עושה פרצוף כי היא מרוכזת במשחק. (בייסבול).
א אושרת אולסן New member 2/9/02 #7 זה חצי זיוף כי... הייתה לי את התמונה המקורית והיא לא נראית בדיוק ככה שינו לה את הפנים הפנים האלה הם של שחקנית אחת שכחתי איך קוראים לה זה בבירור לא היא
זה חצי זיוף כי... הייתה לי את התמונה המקורית והיא לא נראית בדיוק ככה שינו לה את הפנים הפנים האלה הם של שחקנית אחת שכחתי איך קוראים לה זה בבירור לא היא
D doosie New member 2/9/02 #8 אושרת וכולם! זה הפרצוף של מרי-קייט...! אנשים תיצפו בסרט ותיראו בעצמכם! אני חושבת שאני די מבינה בתמונות ובעיקר בתמונות מהסרט הזה אחרי שצפיתי בו מעל 1000 פעם.
אושרת וכולם! זה הפרצוף של מרי-קייט...! אנשים תיצפו בסרט ותיראו בעצמכם! אני חושבת שאני די מבינה בתמונות ובעיקר בתמונות מהסרט הזה אחרי שצפיתי בו מעל 1000 פעם.
א אושרת אולסן New member 2/9/02 #11 לדוסי את לא מבינה??? זה זיוף גם אני חושבת שאני מבינה כי אני ראיתי את הסרט מיליון פעם ואני גם מכירה את התמונה המקורית והיא יותר רזה שם והפנים גם לא שלה
לדוסי את לא מבינה??? זה זיוף גם אני חושבת שאני מבינה כי אני ראיתי את הסרט מיליון פעם ואני גם מכירה את התמונה המקורית והיא יותר רזה שם והפנים גם לא שלה
א אושרת אולסן New member 2/9/02 #13 זה לא קשור בחשיבה אני מכירה את... התמונה המקורית והיא שונה לגמריי שם