שימו לב לזה :

אושרי 26

New member
שימו לב לזה :

במדריך השידורים הדיגיטלי בממיר של הוט , התקציר לפרק שישודר ביום ראשון הבא הוא ככה : "בפרק החותם את העונה מקבל אליסטר הודעה ששרידן בחיים ואף נמצאת בהרמוני. לואיס, שלא מצליח להתגבר על אובדנה, מקווה שאולי תחזור מהמתים. אייבי ורבקה חוששות שתרזה יודעת על זיוף הקלטת..."

אושרי 26

New member
לא יודע . מאמין שלא ישודר אלא אם

כן נילחם !!!!!!!ולצערי בפרק שמשודר עכשיו הייתה שקופית שמבשרת שב26.3 ישודר הפרק האחרון של תשוקות

shai202

New member
בפרק של היום,תרזה קמה והלכה זה אומר

ש..תרזה יודעת שהיא חיה..יענו עוד מתי שהזריקו לה? היא ידעה שזה בעצם סתם?? היא ידעה מראש שהיא לא תמות?? והיא שומעת את אמא שלי בוכה וזה..ולא עושה כלום?? זה חשודד??!!!!!!!

shai202

New member
כן אבל לא ענית לי על השאלה מותק..

הרי בפרק היום,היא קמה הלכה דיברה...וסה לא דימיון של אפחד.. כאילו,תרזה מודעת לזה מלכתחילה שהיא לא מתה? כאילו זה שהיא נפרדה וזה הכל היה הצגה..ובעצם היא ידעה שהיא לא תמות?? על מה שענית מותק,הסקתי בעצמי....

j0be

New member
הם פשוט עושים הטעייה

שיתביישו. ממש פרק החותם את העונה. ובשקופית היה כתוב שה"פרק האחרון" ישודר ב 26.3. כמה שטויות אפשר להגיד בשביל להימנע מפרסום ובלאגן? הרי ברור שהסדרה מצולמת וממשיכה בימים אלו ופרקים חדשים משודרים יום יום בארה"ב והם עוקפים אותנו ב3 שנים. כנראה שלעולם לא נראה את ה3 שנים האלו. חייבים להציל את הסדרה.

j0be

New member
צריך להוסיף לפרסום את העובדה ש...

הוט מנסים להימנע מבלאגן ומנסים לגרום לאנשים שלא מבינים לחשוב שהסדרה באמת נגמרה. אחרת היו רושמים שהסדרה תופסק ולא תשודר יותר או משהו בסגנון, ולא היו רושמים ש*הפרק האחרון* ישודר ב26.3, וזאת ההודעה הרשמית היחידה שמקבלים 6 ימים לפני. וכפי שצויין במדריך כתוב "הפרק החותם את העונה..." כשיש 3 וחצי שנים הפרש בין הפרקים שפה לבין הפרקים שבארה"ב ושוב, כפי שנאמר, יש פרקים חדשים גם בימים אלו והסדרה עדיין מצולמת בימים אלו.

liat t

New member
חייבת לומר

עד כמה שאני יודעת באמת יש חלוקה לעונות. ארז נכון שזאת מכבסת מילים ויש עוד עונות, אבל כנראה הכוונה היא שהם קנו פרקים עד סוף עונה רביעית.

I n n u e n d o

New member
כעיקרון

זאת אופר סבון שאין לה עונות ובארה"ב השידור הוא רציף ולא עם הפסקה בין עונה לעונה אבל עדיין זה מחולק לעונות

עונה או לא עונה ../images/Emo7.gif

"הפרק האחרון" כפי שאמרת שהיה כתוב בשקופית בפרק זה אומר שזה יהיה הפרק האחרון שישודר.לאו דווקא הפרק האחרון EVER עצוב. נשארתי בהוט האמת דיי בעיקר בגלל הסדרות שאחת מהן היא "תשוקות". אוף איתם. סידרה הזויה אבל מה נעשה בלעדיה???

למעלה