שימו לב לזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3399613,00.html
P parnar New member 15/5/07 #2 הגעתי לשם אבל היו כל כך הרבה אנשים שכבר לא היה מקום עוד להיכנס ולא נכנסתי מקווה להיכנס ביום שבת להופעה של קולולוש יש מישהו כאן שהגיע ביום שבת?
הגעתי לשם אבל היו כל כך הרבה אנשים שכבר לא היה מקום עוד להיכנס ולא נכנסתי מקווה להיכנס ביום שבת להופעה של קולולוש יש מישהו כאן שהגיע ביום שבת?
ה הפולני העצוב New member 15/5/07 #3 הם לא הפסיקו להכניס אנשים כול הערב מתי שהיה מלא בפנים הם עצרו את הכניסה לחצי שעה, וחיכו שאנשים יצאו ואז המשיכו את הכניסה. אחלה ערב.
הם לא הפסיקו להכניס אנשים כול הערב מתי שהיה מלא בפנים הם עצרו את הכניסה לחצי שעה, וחיכו שאנשים יצאו ואז המשיכו את הכניסה. אחלה ערב.
P parnar New member 15/5/07 #4 אבל הם הכניסו אנשים שהיו כבר בפנים אני חיכיתי כחצי שעה בערך ולא הכניסו אף אחד שלא היה כבר בפנים
ה הפולני העצוב New member 15/5/07 #5 אמממ - לא אני יודע בגלל שהם הכנישו חבר שלי שהיה בחוץ בלי חותמת , הם הכניסו אותו אחרי חצי שעה של המתנה. לא משנה , אחלה הופעות , ערב נפלא , תראה אותם בשבת..
אמממ - לא אני יודע בגלל שהם הכנישו חבר שלי שהיה בחוץ בלי חותמת , הם הכניסו אותו אחרי חצי שעה של המתנה. לא משנה , אחלה הופעות , ערב נפלא , תראה אותם בשבת..