שימו לב לידיעה הבאה מתפוז מגזין...

DreamS_HunteR

New member
שימו לב לידיעה הבאה מתפוז מגזין...

מי שייקח לידו את גרסת 2002 של ספר השיאים של גיניס, יופתע לגלות בין מחזיקי השיאים השונים את זמר הראפ "אמינם", להקת הבנות "דסטיני צ´יילדס", ו "ליטל באו וואו". אמינם זוכה לכינוי "זמר הראפ שמכר הכי הרבה תקליטים בהכי מעט זמן בהיסטוריה. כל זאת תודות לאלבומו "מרשל מאת´רס ל.פ." להקת "דסטיני צ´יילדס" היא הלהקה שהחזיקה הכי הרבה זמן בראש מצעדי ארצות הברית עם השיר "אישה עצמאית חלק 1". הסינגל היה בראש המצעדים במשך 11 שבועות. "ליל באו וואו" זוכה בתואר "אומן הסולו הצעיר ביותר שהגיע לראש המצעדים בארצות הברית". אני גאה מאוד בלהקת הבנות דסטניז´ צ´ילד שמצליחה לכבוש אותי בשיריה כל פעם מחדש!!!! כל הכבוד, חולה עליכן!!

מלחיץץץץ

מה שמלחיץ אותי מאוד זה שכתבת: "חולה עליכן" מה שיותר מלחיץ אותי שדסטניז צ´יילד הבזעות הקטנות מחזיקות בשיא הנ"ל......

TGTF

New member
דסטיניז צ´יילד

הן חבורה של פרחות שקורעות לעצמן את הבגדים כדי למכור עוד כמה תקליטים מוזיקה רמה ז´, מכל הבחינות

Starway

New member
זלדיס...

רק רציתי לומר לך שאתה 10!!!!! שלך תמיד, כפיר קובר... נ.ב מה עם המקל שלך??? (בכוונה רמזתי לקונוטציה מינית...).

TGTF

New member
למה?? כפיר הוא בסה"כ שובר מוסכמות!

הוא מוכיח שלא צריך להיות אידיוט בשביל לא להצחיק (הממ כשתחשבו על זה יש כאן גם ירידה וגם מחמאה) {והנה אני מסביר בדיחות כמו קובר, בהההה} :)

Starway

New member
אז פה הטעות שלי...

אני מודה לך נורא נופר!!!! כרגע שמת סוף ל16 שנה של חוסר הומור... עכשיו אני יודע איפה הטעות שלי!!!!, כל השנים של אי נעימות ופאדיחות שיכלת לחסוך ממני... מה אני אעשה בלעדייך נופר???? אני הייתי ציני בקטע הזה...(הנה אני נופל שוב...,אני מקולל!!!!)... באמת אבל היה לנו קטע עם מקל... לי לזלדיס ולרז...

אחחחחחחח

איזה צמרמורת רק מלחשוב על הגברים החסונים האלה שישושבים שם מאחורי המסך (גם אני יודעת להיות צינית)

אולי בעצם.....

שמתי לב שפיתחתם פה קשר מיוחד כפיר ושי...... אז אולי הלקה דסטניז צ´יילד לא כל כך מיותרת אם חיברה בינכם כך..... חומר למחשבה....... נ.ב איזה כותבת ענקית נתתי להודעה הזאת? כאילו, תודו שלא עמדתם בפיתוי של לפתוח ולקרוא את ההודעה

TGTF

New member
הא! היא טעתה! הא!

הוכחה שהעולם מתקרב לסופו המר טוב זה בטח יום של חוטיני אדום מה לעשות קורה ואין כלום ביני לבין כפיר, היה בעבר מקל, אבל זה לא מה שאתם חושבים בכלל

Starway

New member
הצחקת אותי...

מגניב היה לי לשמוע ש"אין ביני לבין כפיר כלום, בעבר היה מקל אבל... פשוט נפלתי לרצפה!!!!!! ודרך אגב...

למעלה