שימו לב לכתבה הבאה

טולין

New member
שימו לב לכתבה הבאה

לכו ללינק: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3490815,00.html בוא נגיד שאו.קי. ברור שחלק מהדברים מפוברקים ויש פישולים פה ושם אבל זה כבר מוגזם לטעמי.......

dacou194

New member
וואו.... קראתי... טירוף!

הקטע הוא שזה די מסביר למה שחר עם פאן ולמה אנשים מגולחים כאילו מסביר דברים.. אבל מי יודע..

אוח, מסביר הכל..

מסביר להם הם מגולחים ועם פאן ואיפור. כזה דבילי, מי יודע..אולי הסידרה מבוימת כמו כל הסידרות ראלטי בארץ ?=/

idanoosh17

New member
ואו!!!!

זה מסביר הרבה דברים אבל זה בדיוק אומר ששם כחום לא מביום...אם זה היה מביום הם לא היה צריכים לעשות את התיקונים בארץ!היו מסדרים את זה שם לפי הסצנות שהם צריכים!

Jen74

New member
ואני אומרת

ימותו הקנאים!!! עוד הוכחה שהישרדות בקאריביים זה שוס והולך להיות לקראת הפרקים הסופיים הדבר החם בטלוויזיה הישראלית
גם מי שלא עקב אחרי התוכנית ירצה לדעת מי השורד האחרון של ישראל!!! וכל מי שלא לקח חלק בהפקה הזאת פשוט אוכל את הלב עכשיו ומנסים לקלקל ולפגוע כמה שרק אפשר.

EyeSeeYou

New member
מה חדש? כמו בכל הפקה נורמלית

עושים את זה בכל תכנית ריאליטי, בארץ ובחו"ל זה כזה בולשיט. לפעמים מרגישים שיש קטע מסויים שדורש הסבר של דמות למה היא התנהגה ככה או למה היא אמרה את זה, או איך היא הרגיש בסיטואציה מסויימת מאחר ובמהלך הצילומים עובדים הרבה צוותי צילום, לגיטימי שכאשר באים לארץ רואים שיש חומר שלא שמו לב אליו בצילומים ודורש הסבר, רק כדי שלנו יהיה יותר מעניין

מה אתם מזיינים בשכל

זה ריאליטי- לא צריכים לצלם מחדש כלום..... אין הישרדות הישראלי כמה שאהבתי את זה עד עשיו עכשיו אני חושב שזה ביזיון........ ואם זה מה שהתגלה עכשיו אז אני בטוח שבהפקה מביאים להם אוכל נורמלי..שיחות טלפון.... ועוד ......... קיצר זה קקהה

Black Jane

New member
זהו, זה באמת ככה במלא סדרות.

וכולנו יודעים שהרבה מבויים, זה לא הופך את זה לפחות טוב!

LiRs Lullaby

New member
למה זה מוגזם?

עושים השלמה של הדיבורים, לא מצלמים את הכל בארץ ואז טוענים שהכל צולם בקאריביים. ברור שחלק מזה מפוברק - חלק מהתמודדים פשוט חוזרים כמו תוכים על מנטרות, ויש את הסיפור של אורף השיער וכו' אבל זה באמת מה שפוגם בהנאה מהתכנית? זה נראה לי סתם קטנוני.

Jen74

New member
קטנוניות - זאת המילה ../images/Emo45.gif

כאילו שבכל הערוצים האחרים לא מודעים לצרכים של הפקה כזאת. נראה לי כולם מקנאים שלא חשבו על הפקת הישרדות ישראלית לפניהם.

../images/Emo3.gifכ"כ הגיוני וברור..

נו אז מה חשבתם שיהיה למתמודדים כוח להתראיין כל יום? ועוד פעם עם פיין, פעם עם איפור? נו ברור שהיה פה משהו לא הגיוני.. אז זה בכלל לא מפתיע אם זה נכון..

למרות שזה קצת הורס,

זה היה ברור. [ועכשיו אני מבינה למה על האי עידן נראה כמו טרזן ובצילומי היחיד הוא מגולח משעי]

למעלה