שימו לב למאמן גרוע שכמותי...

exit_from_here

New member
שימו לב למאמן גרוע שכמותי...

אני משחק סי אם לא הרבה זמן ובדרך כלל אני לא מחזיק בקבוצה יותר מ20 מחזורים-מאמן גרוע כמו שהבנתם...אני יכול להתחיל חזק וליפול מהר או להפסיד את כל משחקי הליגה ולקחת את הגביעים שבצד...אחריי שוויתרתי על קבוצות גדולות התחלתי להיכשל גם בקטנות..החלטתי ללכת לליגה שאני לא מכיר לקבוצה שאני לא מכיר עם שחקנים שאני לא מכיר ושאין להם ציפיות גבוהות,אז בחרתי שלושה ליגות וולס/ש,ארה"ב ויפן,לקחתי את יפן,ביפן היו כלמיני קבוצות שונות אז פשוט לחצתי רנדומלית על אחת מהן,גמבה (לא הפלפל) הציפיות של המועדון היו פחות או יותר לקחת את המקום האחרון בליגה בכבוד,או משהו דומה, הסתכלתי פה קצת בפורום וראיתי במאמרים איזה תוכנית אימונים,לא ממש עבדה (במשחקיי מבחן עוד)אז פשוט עשיתי תוכנית משלי עד כמה שיכולתי,עשיתי תוכניות לפי העמדה+work rate+team work כל מי שיש לו יותר מ15 בwork rate שמתי בתוכנית מיוחדת שיש בה m בכושר ובshooting וintensiv בskills ובtactics תוכנית שעובדת מצויין,כל האימונים בהכל לפחות מדיום ואף שחקן לא התלונן (תזכרו שזאת קבוצה תחתית בליגה לא הכי טובה) במשחקיי אימון ניצחתי בקושי "אימפריות" כמו ביתר ירושלים וקבוצות נידחות כאלה, ואת העונה פתחתי עם ניצחון מוזר של 2-0 אחריי שעל הדקה הראשונה הורחקו ליריבה שני הבלמים שלה...אחר כך הפסדתי 3-0 וחשבתי שסוף סוף אני חוזר לעמדה הרגילה שלי...
בקבוצה היו לי קשרים טובים קשר התקפי שמשחק כחלוץ (ניקו בול מקוראטיה) וחלוץ אחד ברמה טובה אז החלטתי לשחק עם שיטה שאני אוהב בסי אם-4-5-1 התקפית היה לי רצף מדהים של שלושה ניצחונות אבל בול נפצע לחודשיים ומצאתי איכשהו תחליף אליו (הזזתי קשר למקום שלו והכנסתי למקום של הקשר את המחליף) התחליף הזה כבש בשני משחקים שלושה שערים ורצתי עוד חמישה נצחונות בערך ועפתי מהגביע בדרך ע"י קבוצת חובבים (אירוני) ככה המשיכה העונה שאני לא מפסיק להבקיע הבלמים הכושלים שלי גילו פתאום שזאת העונה הכי טובה שלהם,מצאתי שהמגן הימני שלי תותח בבעיטות מרחוק (שני גולים מ40 מטר) ושעם קצת עידוד חמישיית הצעירים שלי פשוט הופכת לתותחים (שלושה במילואים שניים בסגל הראשון) אז אני עוד 6 משחקים מסיים את העונה הסדירה שאני בהפרש 7 נקודות מהמקום השני אבל המוראל של השחקנים שלי הרבה יותר גבוה (יש לי המון על supereb) המריבה על מקום בהרכב היא ענקית והשחקנים מפרגנים למתחרים שלהם על המקום (דוגמא-קשר שמאלי שלי שמת לעבור לקבוצה יותר גדולה מפרגן לקשר השמאלי שפותח במקומו בדרך כלל ולא נותן לו הרבה הזדמנויות-אבל שהייתה לו הזדמנות ראשונה הוא לקח אותה ובגדול)אני דיי הפתעתי את עצמי בעונה הזאת (כמו שהסברתי בדרך כלל לא הולך לי בכלל) ואצלי מקבלים מקום בהרכב לפי איך שאתה משחק ולא לפי כמה שכר אתה מקבל וזה,(פתחתי עם בן 16 שלא איכזב במשך שלושה משחקים עד שאיבד את המקום שלו)ואם לא שיעממתי אותכם אז אני כבר אגיד לכם מה קרה בסוף העונה (רק נקווה שהמזל שלי לא יחזור להיות שוב נאחס)

tomash11

New member
לי אישית זה נשמע שפשוט עבדת עם שכל

שיטה מסוימת לא עבדה אז שינית לשיטה שאתה מכיר ואוהב ויודע את היתרונות שלה ויודע איך להפיק ממנה תועלת. זה לא תמיד קל להצליח עם הגדולות, דוקא שם לפעמים יש יותר לחץ והמון צפיות שפוגעות... ורבאק...למה להגיד "אמפריה" במרכאות על בית"ר?...זה שרומא היום היא רק עיר באיטליה זה לא אומר שרומא לא היתה אימפריה?..:)) גם בית"ר אימפריה, אבל ...קשה קצת עכשיו...לא ימים משהו. אבל הלב הלב, האוהדים, איתה:) שיהיה לך בהצלחה, תעדכן אותנו מה קורה שם:)

exit_from_here

New member
תראה תשמע

אני אתייחס קודם לסוף ההודעה-אני אוהד ביתר ובוא לא נגדיר אימפריות למה אחד התחביבים שלי זה היסטוריה וגם מי שלא מתענין יודע שאימפריות לא שורדות וביתר-כן,פשוט בסי אם לפני העידכון של הליגה הישראלית (וגם אחריו) היא לא קבוצה ששווה גם לקבוצה ששיחקתי איתה שנלחמת על הירידה בליגה היפנית...(או נלחמה) ועכשיו אני בתחילת העונה השנייה והשיטה לא כל כך פוגעת,ויש לי שלושה חלוצים עצבניים-אחד שפתח בעונה שעברה קבוע ונבחר על ידי האוהדים לשחקן השנה,אחד שהוא רכש מתחילת שנה שעברה שהיה חסר לי חלוץ והבאתי אותו כהעברה חופשית ובמשחקי אימון התחיל להפציץ (8-10-9-10) ועוד אחד שעלה מהנוער ואני משאיל אותו. אגב,אני שם שמירה אישית על כל הקשרים ואז אני מנטרל ליריבה את המשחק

למעלה