שימו לב למאמר על...|זבנג|

De-Panther

New member
שימו לב למאמר על...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הסרט הרביעי של אינויאשה
אני וקטי(שפתאום לא עונה לי באייסיקיו) עשינו עבודה קטנה ותרגמנו את התקציר של הסרט הרביעי של אינויאשה אל תדאגו אין ממש ספוילרים ואין כלום... זה כמו לקרוא את המאחורה של איזשהו ספר
הכתובת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=1240&art_id=3

GalBatz

New member
כל הכבוד!../images/Emo45.gif

זה באמת סרט טוב, ראיתי אותו כבר (בלי תרגום, אבל הבנתי את הרוב...) עוד מישהו ראה? כי אם כן...
אחד באפריל~!^_^ יאי.

....

וואלה?!?!!? אהה, לא יודעת אם שמעתם(וזה לא שמוע) יצא המשך לאינויאשה ידידה של אח שלי מיפן אמרה לו^^ אני אפילו יראה לכם את השיחה: (זה באי סי) ליטל:*מנוצר זה ספויילר* טלי: באמת?!!? ליטל: hn (אני מתרגמת לעיברית) כן ואפילו יש לי תמונה מהמשך! אחד באפריל שמח^^

De-Panther

New member
תודה תודה../images/Emo9.gif ואני..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בינתיים מקפיץ (נו אם אני עושה עבודה כלשהי אז לפחות שיראו)

Mrs Love

New member
כל הכבוד../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

קראתי. זה יפהה

פינל

New member
אני כבר מחכה לתירגום!

לא בעברית באקים! (באקה ברבים...) לפי התמונה הולך להיות סרט אחלה!! ויהי רצון שימשיכו להוציא סרטים כאלה בישראל, וביפן כמובן! נ.ב למה כל הזמן יש איזשהוא משהו עם נשמות של נערות?!?
אחד באפריל כבר עבר אבל עשו לי פדיחה ממש גדולה...

De-Panther

New member
../images/Emo3.gifהשד הירוק בתמונה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ממש יפה לדעתי ואיזו פדיחה עשו לך??

פינל

New member
איזה שד ירוק?

קרה לנו משהו בכיתה והמורה כעסה עלינו נורא, אז אחרי כמה ימים ילדה אחת אמרה בהפסקה שהמנהל הולך לדבר איתנו ויעניש בנות אז כולנו היינו במתח וממש פחדנו... ואז כשנגמרה ההפסקה כל הבנות היו בשקט והמורה שאלה אותנו למה ואז קלטנו שהיא עבדה עלינו...

פינל

New member
האא... הוא!

יותר גרוע מנארוקו... אבל אינו' מנצח אותו! נראה לי...

De-Panther

New member
אבל הוא השד היחיד..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שאני מוכן להגיד עליו שהוא נראה טוב

למעלה