שימו לב למחירי כרטיסי הזכרון ובכללי לחומרה שאתם קונים

רוב הזמן נח

Well-known member
שימו לב למחירי כרטיסי הזכרון ובכללי לחומרה שאתם קונים

אם אני קונה בחנות ליד הבית זה יעלה לי כפול.
ששאלתי את האיש בחנות הוא אמר שזה המחיר. ואז הראתי לו קבלה מחנות אחרת שהמחיר היה פי 2 זול יותר. ואז הוא אמר לי שאני לא יודע באיזה מחיר הוא קונה ושאר תירוצים.

שקניתי את הראוטר אז היה דבר דומה. אם הייתי קונה בחנות ליד הבית היית משלם 100 שקל נוספים על אותו מוצר.

נכון שחנות קטנה לא יכולה להתחרות ברשת חנויות, אבל לדעתי הם מנצלים את זה ומקפיצים מחירים בצורה ממש חזירית.

אם זה היה עולה לי עוד 10 או 15 שקל נוספים, אז אפשר היה להבין את זה. אבל הם ממש מכפילים את המחיר בצורה לא הגיונית.

הדבר נכון לגבי כל תחום בחיים ..
כנס לסופר גדול ותקנה למשל גבינה צהובה\נקניק במשקל מהמעדנייה או אפילו משהו פשוט כמו בקבוק קולה
ואז תכנס למכולת שכונתית קטנה ונסה לרכוש את אותם המוצרים ותראי איזה פערים יש במחירים

רוב הזמן נח

Well-known member
במזון ההבדל הוא בשקלים בודדים בלבד

לא העלאה של עוד מאה שקל לאותו מוצר או למכור אותו כמעט כפול מהמחיר שלו במקום אחר.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

עד כמה שידוע לי לא עשו אותך לא באצבע ולא אתמול ככה ש ...
אני בטוח שאתה יודע שמה שקובע זה הפער באחוזים ולא בכמה כסף זה ..
הרי אם בסופר תקנה בקבוק קולה בחמש שקל ובמכולת קטנה בשמונה וחצי או לא עלינו תכנס לחנות של יילו ותקנה באחד עשרה שקלים (כן .. כן .. קראת נכון) אז הפער בין המחירים באחוזים יהיה גדול יותר מזה שרכשת דיסק ב500 במקום ב450 שמבחינה כספית זה 50 ₪ לעומת 5-7 שקל אבל באחוזים דווקא בכולה זה יותר גרוע ...

רוב הזמן נח

Well-known member
בגלל זה במזון אני קונה בסופרים נורמלים ולא בכל מיני חנויות

יקרניות.
אבל אפילו ברשת שאני קונה, אם אני אלך לסניף רחוק יותר שגדול יותר, אז כל מוצר יעלה קצת פחות.
השאלה היא אם מבחינת הזמן הנוסף שזה מצריך זה שווה את החיסכון? לדעתי בדרך כלל לא.
&nbsp
אבל מוצר אלקטרוני שבכלל מיבאים לכאן, למה שהיו בכלל הבדלי מחיר כאלה מחנות לחנות?

למעלה