שימו לב לסיפור המדהים הבא

חפY

New member
שימו לב לסיפור המדהים הבא

מהאתר המרכז הישראלי לחקר עב"מים: "האם צולם חוצן במקסיקו" ? מה אתם אומרים?

HeavenDusk

New member
נראה לי קשקוש בלבוש.

במיוחד בקטע של התמונות. לא יכולים לצלם תמונה אחת נורמאלית?, היום כל מצלמה דיגיטאלית פשוטה בעלת יכולות של לפחות 2 מליון פיקסל, אז מה הקטע?

Majestic12

New member
אכן מעלה חשד

הכתבה הגיעה רק היום, אך מבדיקה ראשונית שלה עולה באמת השאלה לגבי התמונות המטושטשות. זו לא הפעם הראשונה שמגיעות תמונות מוזרות ממכסיקו בנוגע לחוצנים, אבל הפעם הטשטוש ממש אינו במקום. שימו לב שבתצלומים האחרים אין שום טשטוש. אולי מישהו רצה לעשות מתיחה.

gozlan8

New member
מטושטש מדי!

מה עושה שם ה"חוצן" הזה, שופינג? ומה שנראה כמו זרוע/אמה ארוכה, ממש אבל ממש לא ברור מספיק.

חפY

New member
אם מסתכלים היטב היטב רואים את הראש

של החוצן, לכאורה.

Majestic12

New member
התצלום המטושטש

הוא צולם במצלמת פלאפון... בכל מקרה, הצילום נראה בעייתי,ולכן אני ממתין לראות אם יגיעו דיווחים נוספים משם...

falson

New member
מה ניראה תקין?זאת דוגמא לצילומים שא

שאיאפשר להגיד על סמך זה שרואים חוצן,ויש הרבה צילומים כאלה של חוצנים,עבמים ואתה בתור חוקר צריך להיות לך גםהיגיון(אפשר להגיד ויזואלי) ולא לקפוץ על כל תמונה ולהגיד זה עבם זה חוצן.בוא נוציא לעצמנו שם קצת יותר רציני ונתייחס לתמונות שניראות אמינות ברצינות ולתמונות שהיום כל ילד בן 12 יכול להפיק לפסול ואם לא רוצים לפסול מייד אז קצת להעמיק,לחקור את מקור התמונה וכו. גם אני בתור אחד שאין לו ספק וראיתי סרטים ותמונות ,כשאני ניגש לראות תמונה כזאת צריך להיות אמיתי ושוב לא לקפוץ ישר. לפעמים האמונה והחקירה הרצינית והאינטנסיבית יכולה לעוור מדי פעם. יום נפלא

Majestic12

New member
תשובה מהירה ל- FALSON

1. טענתי סך הכל, שהקישור נראה תקין, לא התכוונתי לשום דבר אחר - בטח לא לתמונות. לדעתי האישית - כנראה הצילום הינו תעתוע, זיוף, או השד יודע מה. לא נראה לי שצולם שם חוצן - הצילומים עצמם מטושטשים בצורה מחשידה. אני ממתין לראות אם יתפרסמו ממצאים נוספים בקשר למקרה. 2. אתה רק הוכחת לכולם עכשיו, איך מישהו קופץ לפני שהוא מנסה לבדוק משהו. קודם יכולת לשאול למה התכוונתי - ואחר כך היית מסיק מסקנות. תראה איזו תיאורייה ואילו מסקנות כבר הסקת לגבי, וזאת על סמך תשובה קצרה שלי, שלא הבנת.. 3. יום נפלא גם לך...

falson

New member
k Majestic12 לא היתכוונתי שתשובתי

תובן כך סליחה יום טוב

Majestic12

New member
היכן הווידאו

זה בדיוק מה שאני שואל....ללא הוידאו, ישנו חוסר חשוב. אני מתכוון לפנות לחיימה מוסן בבקשה לשלוח ולפרסם את הוידאו...

Majestic12

New member
מקוה שאקבל תשובה

מאחר ומדובר בוידאו, כל עוד הוא לא יפורסם (וישארו רק הצילומים), לא ניתן לבדוק לעומק מה צולם שם... לי יש די השגות לגבי המקרה (למשל - מדוע ה"חוצן" הסתתר מאחורי העמוד. אם הוא אכן נעלם פתאום, למה היה לו צורך בעמוד? הרי הוא יכול היה להופיע ולהיעלם ללא עמוד...וכ"ד)... הכי טוב להמתין ולקוות שנראה את הוידאו

חפY

New member
הבהרה ותגובה

1. למעשה, זה קישור בתוך קישור. זאת אומרת- הקישור עצמו לקוח מאתר המרכז. מנהל אתר המרכז קישר לידיעה מאתר RENSE כך שזה קישור לאתר המרכז שקישר ל RENSE. 2. חלק מהתמונות צולמו ע"י טלפון סלולארי (כפי שניתן להסיק מן האיכות) התמונה הברורה יותר, כמובן, לא צולמה בשעת האירוע. 3. מאחר ומקסיקו היא HOT SPOT (אתר בו נצפים עב"מים וחוצנים בתדירות גבוהה) אז יש להניח שהסבירות ומדובר בחוצן אמיתי (שימו לב- בהחלט רואים את ראשו של היצור)- סבירות גבוהה. כדאי לקרוא את כל הכתבה ולא רק להביט בתמונות- זאת המלצתי, לפחות.

כריסטין

New member
תגידו מה זה האתר Rense ?

זה אתר בפני עצמו או אתר שנותן קישורים לאתרים אחרים? ומה הקשר שלו לעב"מים כי יש שם סבטוחה של כתבות ....

למעלה