שימו לב לסקר החדש הצביעו וככה נדע מה דעתכם
P p i n g o New member 9/4/05 #3 גם אתה פה! ../images/Emo9.gif דיי איזה פורום מגניב!!!!!!!!!!!!! איך אומרים מגניב בשוודית?!
ל לולו המשוגע New member 9/4/05 #4 häftig../images/Emo8.gif../images/Emo60.gif [או häftigt אם זו מילה של ett ]
G GrandPrix2005 New member 9/4/05 #5 פינגו, הגם אתה ברוטוס? ../images/Emo12.gif זוכר את הימים (או יותר נכון, את היום) של פעם? אחחחח... מאז כל אחד פנה לדרכו שלו (מי בחר בדרך הנכונה, זו שאלה שלעולם לא אדע את התשובה אליה) אגב, מתי המס הראשון של הפורום הזה?
פינגו, הגם אתה ברוטוס? ../images/Emo12.gif זוכר את הימים (או יותר נכון, את היום) של פעם? אחחחח... מאז כל אחד פנה לדרכו שלו (מי בחר בדרך הנכונה, זו שאלה שלעולם לא אדע את התשובה אליה) אגב, מתי המס הראשון של הפורום הזה?
P p i n g o New member 10/4/05 #6 ברור שאני זוכר! למרות שעברה כמעט שנה מאז, אני לא אשכח את היום ההוא... אפשר לחשוב שאז התחיל תהליך השיווד שלי- לא הבנתי למה מישהי מכריחה אותי להשתחוות לדגל תכול עם צלב צהוב!!!
ברור שאני זוכר! למרות שעברה כמעט שנה מאז, אני לא אשכח את היום ההוא... אפשר לחשוב שאז התחיל תהליך השיווד שלי- לא הבנתי למה מישהי מכריחה אותי להשתחוות לדגל תכול עם צלב צהוב!!!
E Eurogirl New member 11/4/05 #8 הממממממממממממ ../images/Emo123.gif מי זאת הייתה? היא נשמעת אחלה בנאדם, אני אשמח להכיר אותה .
P p i n g o New member 11/4/05 #9 היא באמת אחלה בנאדם!! רק שלאחרונה לא שמעתי ממנה בכלל! חבל שלא יצא לי לראות אותה מאז...