שימו לב לעיצוב שלקוח היישר מסרטי מד"ב של מגדלים ש"מרחפים"

משה12333

New member
שימו לב לעיצוב שלקוח היישר מסרטי מד"ב של מגדלים ש"מרחפים"

באוויר.

הפרוייקט הוא "מגדלי השוק" והייחודיות שלו היא שכל מגדל בו, עומד על עמוד גבוה שמגביה אותו מעל לפני הקרקע בעשרות מטרים.

הקומה הראשונה בכל מגדל היא בגובה של 30 מ' מעל לפני הרחוב.

תושבי המגדלים חסינים כך מהמולת מתחם השוק העירוני שנמצא הרחק מתחתם.

לא היה ניתן לבנות את המגדלים האלה במיקום הנוכחי בצורה אחרת ללא פינוי מוחלט של כל מתחם השוק שמהווה את אחד הסמלים הבולטים של העיר.

פרט לשקט שהגובה העצום יוצר בשבילם, תושבי המגדלים נהנים מכיכר תנועה ביציאה מהחניה שלהם, שמקשרת אותם ישירות עם ציר ז'בוטינסקי, עם ציר אורלוב של התחנה המרכזית ושל הרכבת הקלה, עם ציר רוטשילד שחוצה את העיר מצפון לדרום ועם רח' פינסקר שמסתיים בקצה הצפוני שלו בציר גיסין.

ושוב, צריך לראות את הפרוייקט במציאות כדי להבין את ייחודו המפתיע. אלה ממש שני מגדלים עצומים ש"מרחפים" להם מעל לשוק.

bralor4247

New member
יש את זה ביותר מכוער

אם הייתי האדריכל של זה וזה מה שיצא לי הייתי עושה חאראקירי.
גועל נפש

משה12333

New member
זה לא העיצוב הסופי. בין המגדלים תהיה גם בריכה "מרחפת" מעל

מתחם השוק בין עמודי הענק שעליהם עומדים המגדלים.

תושבי המגדלים ייהנו מבריכה פרטית בגובה עשרות מטרים מעל לקרקע.

משה12333

New member
גם אולם הכניסה לדיירים הוא מאד יוקרתי ומפואר. שים לב למפל

המים שמאחורי עמדת השומר בכניסה.

לא חסכו דבר מדיירי הפרוייקט הנדיר הזה.

zahipan10

New member
אלה המגדלים הכי מכוערים שראיתי בשנים האחרונות

לשם השוואה אלה מגדלים בני 30 קומות שנבנים בבאר שבע, תראה את ההבדל בינהם. (למרות שאני שונא את המגדלים האלו כי הם נבנים על ציר ראשי ואין בהם מסחר. כמובן שאי אפשר להאשים אותם כי 2 מטר מהם נמצא הגרנד קניון המפגר, אבל תדמיינו אם במקום הגרנד קניון היו מגדלים עם מסחר, וגם במגדלים הללו היה מסחר, איך האזור הזה היה יכול להיות גדוש באנשים לאורך כל שעות היום והלילה, וכמה היה כיף להסתובב שם).

למעלה