שימו לב לעקיפה המדהימה שלי!!!

ליטן א

New member
שימו לב לעקיפה המדהימה שלי!!!

בתור המשתתף הקבוע האחרון שהגיע לפה, אני רואה את המהלכים שלי כהישג נהדר.... והרי הפירוט: התחלתי את דרכי בעניין החלומות הצלולים פה בפורום (ולא באתר של אלון... למרות שבפורום פשוט קיבלתי הפנייה לשם..) אח"כ עקפתי את טובי הכותבים פה, כגון: dazed, מרעיד, בן טל-שחר, שחר, shkool ועוד רבים וטובים ששכחתי את שמם... בינתיים אני ממוקם במקום הרביעי ברשימת הכותבים פה... המטרה הבאה בתור - שרירית
ואז אני אוכל להגיד שאני במקום הראשון, כשרק שני ה"מומחים" שלנו (גיא ואלון) מעליי....
חלומות צלולים לכולם... ליטן

תראה על מה אתה כותב...

על זה אתה כותב? זה רק כדי לעלות... לא נורא זה יעבור... אתה יכול לעבור את שריר הוא לא שם לב לזה ... כמו רבים אחרים... בהצלחה!

חבל...

חבל שאי אפשר לראות כמה הודעות כל אחד כתב... אז הייתה תחרות! דרך אגב, תראה איפה נמצא סבון... אם הייתי מחבר את ההודעות שלי עם שלו (זה הייתי אני...) הייתי אפילו מעל שרירית...

Cheetah

New member
למה צריך להיות אכפת למישהו...

מרשימת הכותבים פה? ובכל זאת איפה אתה רואה רשימה כזאת?

Panther

New member
זה נקרא ספאמינג

זה נקרא ספאמינג, ואתה ספאמר. בכל פורום רציני שונאים אנשים שכותבים הודעה רק בשביל הכתיבה, ולא בשביל התוכן. אנשים כאלה נתפסים בד"כ כשיטחיים ותחרותיים מדי, ולא אהובים בפורומים גדולים וותיקים.

שריר

New member
אני או ליטן

זה לא משנה כי אין פה ספמארים ליטן סתם כתב את זה בצחוק

באמת PARTNER

זה היה בצחוק! וזה לא נקרא ספמינג! הוא לא מציף את הפורום בהודעות אלא כותב דברים נכונים ורלוונטים!

Dazed&Confused

New member
האיכות האיכות....

חבל על הוויכוח זה די אידיוטי, מה זה משנה... יש אנשים(כמוני..) שכותבים הודעות ארוכות בדרך כלל ולא כותבים הרבה הודעות קצרות ויש כאלה שכותבים הרבה ארוכות וזה ממש לא מדד בסך הכול כולם תורמים לפורום ואפשר לראות את זה בלי הרשימה ההיא. ולכתוב סתם הודעות בשביל לעלות יהיה סתם טיפשי אז חבל.

ליטן א

New member
אתם טוענים שאני לא כותב לעניין???

1. אני מציף את הפורום? 2. אני כותב לא לעניין? 3. אני רושם רצף הודעות במקום הודעה אחת מרוכזת? 4. אני ספאמר (או איך שלא קראת לזה)?? אני טוען שהתשובה לכל השאלות האלו היא לא. אם אתה טוען אחרת, תוכיח לי... אני משתתף פה כי בא לי, וכי אני אוהב את הדבר הזה שנקרא חלומות צלולים... אני משתדל לענות פה לכל שאלה שאלון או גיא או מישהו אחר לא ראו עדיין, בשביל לספק תשובות - ובכלל, משתתף פה בשביל הדיונים... חוץ מזה, הדבר האחרון שמעניין אותי בחיים זה להיות "מקום ראשון ברשימת הכותבים של פורום החלומות הצלולים בתפוז"...

Dazed&Confused

New member
מה פתאום..

לא תקפתי אותך, זה בסדר... פשוט כל העניין גם אם זה היה בצחוק התחיל להיות מטומטם.

למעלה