שימו לב לצבר הנחשוש..

שימו לב לצבר הנחשוש..

איך צבר לוקח את התפקיד של שי והופך אט אט את שיפרה להיות החייל , הפודל של, הרנין שלו--שולח אותה למשימות : להשפיע על ליאון לא לישון עם עינב, להפריד מיטות, לעשות ככה וככה. שולח אותה לעשות את העבודה המלוכלכת. שימו לב שכל הקשר בינהם מסתכם בשנאה נגד הקבוצה האחרת. ברגע ש"הבעיה " תפתר...על מה ידברו השניים טמה יקשר וידביק בינהם?? הרי ברור שצבר משועמם ממנה ולא נמשך אליה. הוא מזדקן איתה לאט לאט... הוא צריך אחת שתכניס בו חיות ,שמחה ,התלהבות, שטויטיות ושובבות. מין ונסה שכזאת אבל אחרת. בנתיים נוח לו המצב והוא משתמש בה לצרכיו. חכו חכו שאינה הלוהטת שוברת הלבבות תכנס בדלת הראשית. מצפה בכליון עיניים לערב .!!

clearer

New member
משהו לא ברור לי שם בשיחה שלהם

מצד אחד הם רוצים לשכנע את ליאון שיעבור לחדר שלהם "ויעזוב" את עינב.... מצד שני צבר אומר שהוא חזק מאד במשחק, אז מה? לא הבנתי, הוא רוצה שהוא יעבור חדר כדי להחליש אותו? או שהוא רוצה בטובתו?

shy6

New member
ברור כדי להחליש

הוא אמר "הוא חזק במשחק" מתוך קנאה, אחרי זה אמר "אנחנו הכי חלשים". הוא רוצה שהוא יעבור לחדר שלהם כדי ליצור סכסוך בינו(לאון) לבין עינב, כדי להתחלק עם לאון בסיכוי\סיכון להגיע לגריל.

הוא רוצה להרחיקו מעינב.

לא מצא חן בעיני צבר שליאון מגלה אפילו שמץ סימן של רגש לעינב . הוא רוצה שליאון יפגין באופן ברור שהוא שייך לצד של ש"צ , ולכן עליו להראות זאת באופן ברור--ומיידית !! להרחיק את מיטתו מהמיטה של עינב ( הרי הם הצמידו מיטות בעבר וכך נשאר ). את ליאון אין לו בעיה שישאר בחדר ( ישמש כשטינקר..) אבל חלילה לא להפגין אהדה ואהבה לעינב רחמנא ליצנן ) והרי נוכחנו כבר לדעת שצבר פחדן עלוב --והוא מבקש משיפרה החתלתולה שלו לעשות את המלאכה עבורו.ן

גרשון50

New member
על צבר תמיד נאמר שהוא נחש וזה בדוק!

אבל אהבתי איך שהוא ליטף את שיערה של שפרה שלשום בלילה, בדיוק כפי שאדם מלטף כלב. הסיטואציה היתה כזו: צבר על מיטתו שוכב ושפרה יושבת על הרצפה ומצמידה את גבה על מיטתו. הוא מלטף את שיערה, והיא מקרבת את פניה אל ידו. יווווווווווווווווווווווווווו כזה רומנטי היה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח פחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא מסוגלת להגיע לתחתית המדרגה כדי להגיע לסיפוקה.

leelach

New member
בדיוק מה שאני חשבתי-ממש מתנהגת כמו כלבלב

קטן שצמא ליחס ואהבה, ההתנהגות שלה פשוט פתטית אני אישית מרחמת עליה---ראבק את דלוקה על צבר הבנו את זה, הוא בעצמו אמר לה שכאן (בבית) זה לא לנצח, רמז ברור שהם ינסו לצאת מחוץ לבית כזוג אז ילה תרדי ממנו--תפנימי שהוא לא יעשה איתך כלוםםםםםםם בבית וגם לא יגיד--

למעלה