שימו לב לקישור הבא

Robbie רובי

New member
שימו לב לקישור הבא

חבל שהתמונה לא משהו בלשון המעטה http://e.walla.co.il/?w=/202/632236/1

מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif

עכשיו יש הזדמנות לפרסם את האתר, בתגובות לכתבה
אני כבר שלחתי תגובה, מקווה שוואלה יפרסמו. תעזרו לי, תשלחו גם תגובות שאנשים יכנסו לאתר ולפורום... מזה התמונה הזאת??????? וואי היא נראית ממש על הפנים, מה וואלה חשבו לעצמם?!!? לא יכלו לקחת מהאתר??(נו בטח הם לא מסכימים להוסיף את האתר למנוע חיפוש שלהם, אז הם לא יודעים על קיומו
)

שלמונזה

New member
גלי תנחה תכנית? אני בשוק! ../images/Emo168.gif

מתי זה יקרה? ולמה אף אחד לא מודיע לי שום דבר...! חה חה חה איזה כיף לצחוק על כולם עכשיו שאנחנו כבר לפני שבוע פרסמנו את הידיעה הזו...

שרית7

New member
בקשר לתכנית

אז ככה דיברתי עם אסף לפני כמה דקות ולא, צר לי לאכזב אתכם, אבל גלי לא הולכת להנחות עוד תכנית לפני הפסטיבל. אין לי מושג למה ידיעות כתבו את זה שזו סדרת תכניות בהנחיית גלי עטרי, וגם לאסף אין מושג (אולי הם מנבאים את העתיד?)

טקס פרסי המוזיקה

ערוץ המוזיקה מחזיר את תקס פרסי המוזיקה (פעם זה נקרא "תמוז") חבל שרק השנה, אם זה היה שנה שעברה היה לגלי סיכוי... לדעתכם גלי יכולה להיות מועמדת באיזו קטגוריה?? מה שכן אין ספק שתוזמן לטקס... הכתבה מוואלה

שרית7

New member
אם יש קטגוריה של מופע הרי ש

גלי בהחלט יכולה להיות מועמדת למופע השנה. וזהו צעד הרבה יותר גדול ומשמעותי בקריירה שלה כי זמרת השנה היא היתה 3 פעמים שחקנית השנה פעם אחת ואלבום שלה זכה בתואר הפקת השנה אבל מופע השנה? זה עדיין לא היה אני הייתי שמחה מאוד לו הייתה מועמדת ולדעתי יש לה סיכויים טובים המופע שלה מושקע ומדובר מאוד.

למעלה