שימו לב לשעה......

שימו לב לשעה......../images/Emo2.gif

מתי סוף סוף אצליח לישון? נמאס מזה שכל לילה עד שעות כאלה אני ערה, ולפעמים מחפשת תעסוקה בכח. כשאני קמה בבוקר אני חסרת סבלנות ועצבנית. איך אני גורמת לעצמי לישון?????????? ואף אחד מילדיי לא אשם שאני ערה, כי כולם ישנים. האשמה היא רק בי. מחר בטח כאב הראש שוב יחגוג כל היום. אאאאאוווווווווףףףףףףףףףףףףף סליחה על הקיטור בשעה כזו אבל הייתי חייבת ביי פנינה

shelycat

New member
כשתמצאי פתרון תשתפי גם אותי?

כשתימצאי פתרון תוכלי לשתף אותי בבקשה? שלי (שעדיין לא נרדמת בלי עמית)

חחחחחחחחח

פתרון????? הלוואי הנה, אני עדיין כאן, ועוד מעט מתחיל היום, וכולם יקומו, ואז אני ארצה לישון וכבר אי אפשר.....

shelycat

New member
הכי קרוב לפתרון .....

הכי קרוב לפתרון שהגעתי הוא "לגנוב" שעות/חלקי שעות שינה במהלך היום (סייסטה אלק...) כשאני כבר מוטשת ולא שמה לב שהוא במילואים במקום פה לידי. חוץ מזה פעם בשנה לא לישון במשך שבועיים-שלושה-ארבעה זה בריא, לא?

odeia

New member
../images/Emo104.gif היי פנינוש, עיפה? זוכרת שכבר

דיברנו על זה? מציעה לך להתייעץ בפורום רפואה משלימה ובכל מקרה לארגן לעצמך פגישה או שנים עם מטפל ברפואה משלימה רב תחומי. שבת שלום

rachell

New member
../images/Emo1.gif

פנינה מאוד לא מומלץ ככה לא לישון נסי תה קמומיל עם חלב או דבש מדיטציה פסיפלורה לספור כבשים פזלים וכן כמו שהכבר הומלץ לקבל יעוץ יותר מקצועי ולא לחשוש לפנות אפילו לרופא משפחה את חייבת את השינה הזו ובלילה בהצלחה ולילות רצופי שינה

ואו....

שמתי לב שפה ושם את ערה בשעות כאלה מטורפות, אבל לא ידעתי שזה קונסיסטנטי! אין לי עצות עבורך, כי אני בדר"כ ישנה כשאני יכולה...
הלילה תומר קצת עשה אוונטות ולא נתן לי לישון יותר מדי. בעלי דווקא היה בבית השבת, אבל מכיוון שהוא חייל, הוא היה צריך לנוח. לא משנה שאח"כ גיליתי שהוא גם ישן הרבה יותר שעות ממני, וגם ישן יותר טוב ממני במילואים, כי אני קמה לתומר בלילה, והוא לא קם! חצוף. בכל אופן, בעלי חזר היום למילואים, כנראה לפחות עד סוף השבוע הבא, אז חוץ מזה שהיה כיף! שהוא חזר
ושתומר נורא התלהב והתנפל עליו, היום אנחנו חוזרים להורים שלי, מה שאומר שאני אחזור לצ´וטט איתכם בלילה. ואגב - מה עם בעלך, מתי הוא משתחרר?
ות לילדים

למעלה