שימו לב: מאיר ניצן נמצא בקרואטיה

amickyaa

New member
שימו לב: מאיר ניצן נמצא בקרואטיה../images/Emo46.gif

ראש העיר מאיר ניצן נמצא בחופשה בקרואטיה מחבר/ת : מיקי אלון דואר אלקטרוני : [email protected] שלח מסר מידי : [email protected] MSN Messenger ראש העיר הנכבד שלנו מר מאיר ניצן יצא לחופשה פרטית עם אישתו נעמי בקרואטיה, כן ,כן ,מצא לו זמן לנפוש ,ראש עיר אישיות ציבורית מצא לו זמן "נוח" לנפוש ובמדינה שאין בה גם בתי כנסת ,גם אם ירצה להיכנס לבית כנסת לא יוכל האם זאת הדוגמא שהוא נותן לנו ,תושבי העיר ? האם זהו ראש העיר שנלחם למען השמעת ההימנון הלאומי והנפת הדגל כל בוקר בכל בתי הספר בעיר ? מה דעתכם האם לאדם כמאיר ניצן "מותר" לבלות בחופשה ביום "קדוש" וחשוב כל כך לעם היהודי בנימה אופטימית זו אני מאחל לכולנו גמר חתימה טובה וצום קל לכל תושבי ראשון לציון ולכל עם ישראל שנמצא בארצו. מיקי אלון

ShirShir

New member
חברים, בסופו של דבר הוא גם בן-אדם..

ואיש פרטי, עם חיים אישיים. מה כ"כ רע ולא בסדר

SoldieRonit

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך ב -100%

בלי קשר לדעות הפולטיות שלי עליו הוא קודם כל בן אדם אחר כך איש משפחה ולבסוף למרות שזה הפן העיקרי והדומיננטי בחייו -הוא איש פוליטי. זכותו להיות איפה שהוא רוצה מתי שהוא - זכותו להיות בארץ אחרת ביום כיפור ואפילו ,כן,כן, לאכול - והוא אפילו לא צריך לחרוט את זה על דגלו כמו שח"כ חילוני היה עושה לדוג' .. חוץ מזה -שהוא אולי הוא יחזור עד יום המחר

חןשסק

New member
מה הבעיה..? מותר לו

אז הוא רוצה לנפוש, שינפוש. למה לנבור ולחטט לו בחיים האישיים? לא רוצה לשמור מצוות? שלא ישמור. מישהו עוקב אחריך וכועס עליך שאתה לא שומר שבת, למשל? מישהו אמר שלטוס לחו"ל בכיפור זה בניגוד לחוק? איש באמונתו יחיה.

C T S

New member
סתם עוד אחד שלא עושה כלום בעירייה

גמר חתימה טובה לכולם! מי צם?

cobainos

New member
פחחחח../images/Emo6.gif

אתם מצחיקים אותי.אני לא חסיד של ניצן ולא הצבעתי לו בבחירות,אבל להגיד כאלה שטויות כמו "עוד אחד שלא עושה כלום בעירייה" זה טיפשי. הוא מנהל את העיר

Guy Schlesnar

New member
צודק,זה לא שהוא לא עשה כלום

הוא בנה,והרבה. והוא נותן מגרשים לחברים שלו,והוא רודף בצע בלי קשר למה שזה יגרום לאיכות החיים של התושבים,ולראייה שני הקומפלקסים הענקיים שעתידים לקום באזה"ת החדש,שבמקום שגם ככה אין חניה והכל פקוק,הוא מתכנן להקים בסביבות ה50 אולמות קולנוע.

C T S

New member
הוא סתם.. זה לא ראש עיר זה

משלמים לו טונות של מיסים וכל מיני תשלומים מטופשים לעירייה ויש מקומות שהוא לא עושה בהם כלום

cobainos

New member
שימו לב:למיקי אין מה לעשות!

לא קראתי הרבה זמן חירטוט כזה. מי אתה שתגיד לו איפה לנפוש ומה לעשות בנופש שלו ובחייו הפרטיים? הוא לא אדם דתי והוא לא צריך להוות דוגמא בכל דבר שהוא עושה...נו באמת!

amickyaa

New member
שימו לב:נעם אמר את דברו !

הרבה זמן לא קראתי תגובה כזאת שנותנת לאיש הציבור הראשון בעיר לעשות כאדם פרטי כי הוא לא אדם פרטי. החג אולי היחיד שקיים "יום הכיפורים" הוא החג ש"חוגגים" אותו גם דתיים וגם חילוניים ועל ראש העיר להוות דוגמא גם אם מתחשק לו לעשות "חיים" במקום אחר.....ראש עיר שחורט על דיגלו את ערכי היהדות והציונות לא יכול להסתובב "חופשי" ביום כזה ! צום קל מיקי

cobainos

New member
הוא יכול ,הנה ההוכחה!

הוא איש ציבור במשרד שלו וכשהוא מראה נוכחות במקומות מסוימים.הוא לא רוצה להיות נוכח בארץ ביום כיפור?זכותו הוא ראש עיר,לא איזה רב ראשי...כמה חופש כבר יש לו?שיעשה מה שהוא רוצה

חןשסק

New member
לא מסכימה איתך בכלל ../images/Emo31.gif.

זה שהוא איש ציבור זה נכון, אבל לתת דוגמא? למי? זה לא שיש חוק להיות בארץ ביום כיפור ועל כמה כמה אין חוק שאומר שצריך לצום. זה עניין של שמירת מסורת ואמונה וכל אדם מאמין במשהו אחר. אם הוא לא רוצה להיות בארץ השנה, ולא רוצה לצום- זכותו המלאה. אני לא ארגיש בחסרונו ובטח ובטח לא איכפת לי מה הוא עושה ביום כיפור- אם הוא צם, רואה טלויזיה או מטייל בחו"ל.

אני מסכימה עם מיקי

יום כיפור הוא היום הקדוש ביותר לעם היהודי. ראוי שראש עיר במדינה יהודית יכבד את היום הזה.

cobainos

New member
טוב.

מה לעשות שהוא לא שואל אחד מאיתנו ומחליט על דעת עצמו. אף אחד לא בחר בו בשביל להיות בבית כנסת או בארץ ביום כיפור ולא כאן הוא מוכיח את עצמו לבוחר.

למעלה