שימו לב מה עשיתי לחדר... ורוד! מה דעתכם?
ש שמופית New member 27/5/05 #5 פנינה תהיה גאה בך ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif יצא נחמד ביותר. אני חושבת אבל שהייתי מוסיפה עוד גוון של ורוד, טיפה יותר כהה. חסרות לי תמונות על הקיר (אני אישית הייתי שמה תמונה גדולה בשחור-לבן) וחסר לי וילון על החלון השני. תהני מהחדר
פנינה תהיה גאה בך ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif יצא נחמד ביותר. אני חושבת אבל שהייתי מוסיפה עוד גוון של ורוד, טיפה יותר כהה. חסרות לי תמונות על הקיר (אני אישית הייתי שמה תמונה גדולה בשחור-לבן) וחסר לי וילון על החלון השני. תהני מהחדר
0 0 אור 0 New member 28/5/05 #6 מקסים ומתוק ומצטרפת להערה שכדאי אולי להוסיף איזשהו אלמנט עם צבע יותר חזק - אולי מנורת עמידה או תמונה חזקה ...
מקסים ומתוק ומצטרפת להערה שכדאי אולי להוסיף איזשהו אלמנט עם צבע יותר חזק - אולי מנורת עמידה או תמונה חזקה ...
P P u r p l e New member 29/5/05 #9 מה זה קיטצ'? אני אוהבת קיטצ'! רק בקיטצ' אני ישנה טוב קיטצ' זה יפה קיטצ' זה לכל הזמנים תמיד אפנתי ורוד זה הצבע! קיטצ' מסדר לך את היום עם חיוך אחלה חדר ורוד יצא לך!
מה זה קיטצ'? אני אוהבת קיטצ'! רק בקיטצ' אני ישנה טוב קיטצ' זה יפה קיטצ' זה לכל הזמנים תמיד אפנתי ורוד זה הצבע! קיטצ' מסדר לך את היום עם חיוך אחלה חדר ורוד יצא לך!
L lank New member 29/5/05 #10 ../images/Emo68.gif חסר לי שהבת הגדולה שלי תראה את זה. היא גם תראה כילה כזו ומנורה. החדר שלה גם ורוד + הרבה שושנים .
../images/Emo68.gif חסר לי שהבת הגדולה שלי תראה את זה. היא גם תראה כילה כזו ומנורה. החדר שלה גם ורוד + הרבה שושנים .