שימו לב מה קורה לשירי בזמן ההחלטה את מי להדיח

סקרבול

New member
שימו לב מה קורה לשירי בזמן ההחלטה את מי להדיח

רגע ההדחה של תמר פרידמן מתוך הרבע גמר
https://www.youtube.com/watch?v=LQrQ4t9kSqM

בעיקר שימו לב לשניות שאחרי המשפט שלה: אני חייבת חייבת ללכת עם הלב שלי.
שימו לב להשפלת המבט שלה לשולחן, כאילו שמישהו צועק לה באוזנייה משהו, ואז היא עוצרת ומקשיבה. ומשנה את ההחלטה בהתאם.

יש יותר ברור מזה שמישהו מאיים עליה באוזנייה?

danlevin1

New member
לגמרי

למרות שלא הייתי צריך את הקטע הזה בשביל לדעת שאומרים לשופטים איך להצביע
הם בובות של ההפקה

GM1988

Well-known member
ואוווווווו זה ממש נראה זוועה עכשיו

כשאני מסתכל על זה עכשיו שוב, שירי כמעט ואמרה שהיא מדיחה את פיוזן, ותכלס אמרו לה באוזנייה מה להגיד והיא פתאום השתתקה וגיחכה קלות ואמרה פתאום "אני מדיחה את תמר"...

אני חושב שזה לא מקצועי בעליל, כי אם הם שופטים, תנו להם להצביע לפי דעתם! מה הקטע שהם יושבים שם, אם ברגעים כאלה גורליים אין להם שום מילה בהחלטה?
מה הרעיון?
זה כבר לא מותח ולא כלום, אני מאמין שרוב הצופים מבינים שמדובר בזיוף.

GM1988

Well-known member
היא גם הוסיפה שזה רגע לא פיירי...

יותר מזה?

Bar Ben David

New member
זיוף!!!

חבל שככה הרסו את הפורמט בהתחלה זה היה מבטיח עד שמרחו אתהדיחו בבתי השופטים 2 מתמודדים ולא אחד ומשם התחיל ההרס.
לגבי הזעוף כולם רואים את זה אפילו ילדים בני 7, נקווה שההפקה תפיק לקחים ותקשיב לקהל בעונה הבאה ולא לאינטרס העצמי שלה שהעונה הוא" פיוז'ן היא ספינת הדגל כי היא להקה שאנחנו הרכבנו - ועכשיו תסבלו כי אנחנו מבינים מה טוב והם יהיו משהו גדול", נו באמת!
מילה שלי הלהקה תוך פחות מחצי שנה מפורקת מקסימום אדיר, גוסטאבו ועידן יישארו ויהיו רסלט רואוד של ישראל

GM1988

Well-known member
אני לא יכול להגיד שהלהקה הזו גרועה או משהו...

סך הכל יש ביניהם כמה זמרים טובים, חוץ מנדב, שעברי עוד בונה לסטוץ איתו מאחורי הקלעים.
גוסטאבו, עידן, אדיר ויוהאן - הם זמרים מעולים, כל אחד בפני עצמו באודישני הסולו הראו שיש להם משהו בקול, בהופעה שכובש ומעניין.
ביחד משום מה, הם לא נראים מגובשים ומאותה הליגה. גם מבחינה הרמונית הם לא בדיוק מאותה הליגה, אבל משתדלים.

מה שמפריע לי אישית, זה שבכוח דוחפים אותם אף על פי שמצד ההצבעות הם כל פעם מועמדים להדחה ומנצחים בה!
זה מה שמחרפן ומאד לא הוגן בעיניי שקורה שם.

היה גם מצחיק שפתאום כשזה נגע לבחירה בין תמר לפיוז'ן, עברי אמר שמבחינתו לתמר יש עתיד טוב במוסיקה אבל פיוז'ן כבר שם

אוקייייייי! עבRי... אם כך, אז צריך בעצם להדיח את פיוז'ן ולא את תמר, לא ? אם הלהקה שלך כבר "שם", אז דווקא להשאיר מתמודד שעוד מתפתח בתכנית הזו.
ככה הם נוהגים כל התקופה עם מתמודדים שהם מגדירים כ"מוכנים", אבל במקרה הזה עשו הפוך.

Nightingale5

New member
לדעתי לנדב כן יש קול יפה וסקסי חחח

והוא הכי נראה ונשמע בוייבנד מכולם שם

liri7

New member
למה לדעתכם ההפקה משאירה את פיוז'ן ?

למה הקימו דווקא להקה של חמישה בנים ?
האם יכול להיות שעשו זאת לבקשתו של סיימון ?
האם הוא מתכנן תחרות בינלאומית של להקות בנים שהשתתפו באקס פקטור בארצות שונות?
ואולי הסיבות אחרות לגמרי.
בכל מקרה להפקות יש בד"כ אינטרס שהקהל הרחב יאהב את התכנית וצריכה להיות סיבה טובה להשארת פיוז'ן.
אני אישית מעדיפה בגמר את פיוז'ן על פני עדן אבל אני יודעת שעדן תהיה שם בכל מקרה.

אגב, אתמול בשידור החי חשבתי ששירי נאלצה לבחור בפיוז'ן בניגוד לדעתה ודווקא בהסתכלות חוזרת אני כבר בכלל לא בטוחה בכך, זה נראה לי יותר ניסיון לבלבל ולמתוח את הצופים.

Bar Ben David

New member
קידום פיוז'ן

ההפקה מקדמת את הלהקה כי הם רוצים להיות אלה שמעירים את ז'אנר להקות הבנים בארץ. ז'אנר שלפי דעתי התחיל ונגבר בהיי פייב.
בהתחלה חשבתי שסיימון הרכיב את הלהקה לאחר שהבנתי מי בלהקה הבנתי שכנראה סיימון לא בחר את האנשים וכנראה שהשמות שהוא והצוות שלו הציעו היו בחלקם בדיחה כמו X SHIT והשם פיוז'ן נוצר כי סיימון זיהה שהבנים הם איחוד תרבויות אבל לא נראה לי שאם סיימון עושה תחרות אז ישלחו דווקא אותם, מיראז' הרבה יותר הרמונים מהם ואם היו נותנים להם צ'אנס אז היו רואים שהם נותנים הופעה יותר טובה מפיוז'ן..
אל תדאגי עדן ןפיוז'ן בטוח בגמר ופיוז'ן בטח יהיו מקום 2/3.

liri7

New member
פיוז'ן הם לא הפייבוריטים שלי

אשמח אם רוז תזכה.
נראה לי שלשני המקומות הראשונים תגענה רוז ועדן למרות שהייתי מעדיפה את ענבל במקום עדן.

אם זה לא היה כל כך עצוב זה היה אפילו מצחיק

השועל שם לב שהמליצו בפייסבוק להפוך את הקטע הזה למערכון בארץ נהדרת.
אבל זה יהיה מערכון עצוב הרבה יותר ממערכון מצחיק. ולא בגלל הדחתה של תמר, אלא בגלל הצורה הלא הוגנת שבה היא הודחה.

LiRs Lullaby

New member
האמת, זה יכול להסביר את הסתירה שלה

ממש התפלאתי כשהיא אמרה שתמר נתנה היום ביצוע מדהים, עברה לפיוז'ן ואמרה שהקהל לא התחבר אליהם כבר 3 פעמים ברציפות ומשהו לא עובד והיא חייבת ללכת עם הלב שלה. אז הלב אמר לה להדיח את תמר. הייתי בטוחה שבשלב הזה אנחנו נלך לדאדלוק אבל ההפקה ידעה שללהקת הבית שלהם יש פחות קולות, אז זה לא הגיע לזה.

למעלה