שימו לב משהו שונה קורה היום בזמן הגשת השמות

שימו לב משהו שונה קורה היום בזמן הגשת השמות

הופסק השידור לאחר שהאח הגדול ביקש מהם להתרכז בסלון, אך לא אמר בשביל איזו מטרה (בד"כ הוא אומר "הגיע זמן להגיש את שמות המועמדים...")

MR Lordi

New member
הדיירים חושבים ש-

הם רואים את השיר שהם עשו... אי אפשר לדעת...

babylon4

New member
ממש לא נראה לי

כי אז לא הייתה כל סיבה לצנזר את השידור. אולי הם מקבלים הנחיות לקראת הכנסת הדיירים מחר ולהראות מופתעים וכ"ו

MR Lordi

New member
למה כשאני לוחץ על השידורים 24/7 בMako-

לא קורה לי כלום?
זה קרה לי גם כשהיו שידורים!

ExsoTic Cop

New member
אמן שיראו להם מי מצביע למי חח ..

לפני כניסת החדשים חחחחחחח זה יכול ליצור אחלה מריבות. או עוד רעיון ענק שיראו להם את הסקס של איתי וונסה חח בחו"ל היה מקרה כזה שהם ראו איזה קליפ בטלויזיה ופתאום באמצע הקליפ הראו להם סקס של אחד הזוגות בוילה וכולם התפוצצו מצחוק.

shy6

New member
לא מראים להם שום שיר

ממתי מראים להם איך הם בצעו את המשימה? ועוד דווקא בשעה שצריך להצביע להדחה. ואם באמת מראים להם את השיר. אז למה השידור לא חזר כבר? הרי זה אמור להיות מקסימום 5 דקות.

kren2

New member
אולי אומרים

להם שמכנסים דיירים חדשים הביתה ואז שלא ידברו על זה בכלל כדי שהצופים בבית יחשבו שאנחנו לא יודעים שהאח נגדול אמר להם ומחר במשדר המרכזי הם יתנהגו בהפתעה כאילו לא ידעו כלל על כניסת המועמדים. יש מצב??? או שאני סתם חושבת..כי כבר הרבה זמן השידור הופסק..

Ping Poong

New member
צאו מהסרט שלכם!! לא מספרים להם שום דבר

מה האינטרס שלהם לספר ?! מה זה סרט?! צאו כבר מהפרנויות שלכם!!

DanaBlanc

New member
באמת מוזר..

אם אני לא טועה שבוע שעבר הם לא עשו נאסר לשידור כשהגישו את השמות להדחה . גם אני לא חושבת שידיחו היום כי מחר מגיעים מועמדים חדשים אז מה .. הם לא יהיו קשורים כאלה ? OO:

BuzzLightyear

New member
נפל דבר בתוכנית האח הגדול: ציזור/הפסקה כפרומו

למדו שם בהפקת הפלסטיק הזולה הזו, כי הפרומו/הפסקה/מניעת מידע שידורי מהווה להם מקפצת רייטינג מטורפת מצידם של המכורים נואשות (מודה ומתוודה) שממילא יעוטו על השידור המרכזי בערוץ הפרסומות...משול הדבר לסוחר סמים שחילק סוכריות מהולות ב-LSD חינם לילדים, ועכשיו, שהם מבקשים לצרוך, הוא מבקש מהם להתאזר בסבלנות ולשלם בזמנם מול הפרסומות...שערורייה אופיינית להתנהלות הפקות הזבל הישראליות. והאח הגדול כאן היא תוכנית מצויינת בידים של חוליערות.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifכל כך!!! אם כי אני לא מבינה את הקטע שלהם-

מיש מכור וצופה עכשיו- בין כה וכה היה צופה גם בשידור המרכזי, בגלל ההדחות וכל זה. אז למה לא להמשיך לשדר? למה בכל פעם שקורה משהו מורידים שם את השאלטר?! זה מנוגד לכל כללי הפורמט הכי בסיסיים
ועוד יותר לא ברור לי למה בשבועות הראשונים הם לא נהגו כך ועכשיו פתאום כן! תפסו תחת ביום כיפור, כנראה

DanaBlanc

New member
בתור מכורה קשות.

סה לא כ"כ מפריע לי, לא ישדרו עכשיו אז ישדרו מחר בסופו של דבר נדע את כל מה שצריך לדעת :)

Fairywitch

New member
אבל מחר ישדרו לך תמצית ותקציר-

הרעיון של התכנית הוא שאת אמורה לראות הכל בלייב, בשקיפות מלאה.

ExsoTic Cop

New member
הם נכשלו במשימה לפי מה שנראה....

חחחחחחחחחחחח יש אלוהיםםםםםםםםםםם תענוג.

למעלה