שימו לב! סדנת המומחים ה1 תתקיים ביום שבת 7.2

שימו לב! סדנת המומחים ה1 תתקיים ביום שבת 7.2

בשל בעיות טכניות הקשורות להכנות של עומרי הסדנה שנועדה ליום רביעי 4.2 נדחית ותתקיים ביום שבת 7.2 בערב הסדנאות הבאות יתקיימו בימי רביע כמתוכנן! עמכם הסליחה ואני יודע שתקבלו זאת בהבנה
כאמור סדנאת המומחים הראשונה תתקיים בהנחיית: עומרי בר לב לחדשים ולמי שמשום מה עוד לא הספיק להכיר... עומרי מעצב ובונה בובות, תפאורות ואביזרים לתיאטרון ולטלוויזיה ונחשב לכישרון עולה ומבטיח...למרות גילו הצעיר עומרי בעל ניסיון מקצועי וידע רב שיכולים להעשיר את כולנו !!! בסדנא הראשונה יתחיל עומרי מא"ב וילמד טכניקה בסיסית של הכנת ראש מעיסת נייר, ציפויי בדבק שפכטל וצביעה בצבעים המתאימים ובצורה שיתנו את התוצאות הטובות והמרשימות ביותר שניתן. אתם יכולים לשלוח לו מראש במסר אישי שאלות שיש לכם בנושא עיסת נייר והוא ישיב עליהן במסגרת הסדנה ביום שבת כמו כן לא לשכוח להעלות בקשות לשיעורים הבאים... סדנת המומחים הבאה תתקיים ביום רביעי 12.2 בהנחיית: דבי זריהם -פרטים בקרוב !!!

יש בקשות מיוחדות לבעלי חיים או להצגה מסויימת.

אני יכולה להמשיך את הקוף.....מאורי רתה רוצה?? הביצה שהתחפשה כולל שלל התחפושות או שישה בשקיק שאמשיך......................יש בקשות ? נא לשרשר כדי שאוכל להתכונן. לסמויים שירשמו בקשתם תיענה מיד ..........
נו טוב חברים ....גם בקשתכם תיענה מיד....אז יאלה לעבודה... ביי דבוש

maorkad

New member
חחח דבי את יכולה לקרוא לאמא שתעשה לנו מחוך

מרוקאי, (סתם)
אני חושב שאם תמשיכי את הקוף תסגרי מעגל וכל מי שהתחיל אותו בעזרתך גם סוף סוף יוכל לסיים אותו חחחח כשהייתי אצלך בבית מאוד אהבתי אותו ואני בטוח שגם חובבת הקופים (חמוטל) כך או כך תוכלי להפתיע אותנו במשהו חדש אבל את השורה הזו פחדתי לכתוב כי אני יודע שהזמן הוא לא החבר שלך שיהיה המון בהצלחה מתוקה משיכפרה עליך

feyoula

New member
מאור? אני חובבת קופים?

כלומר, אני מאוד חובבת אותם אבל גם כלבים, שפנים, ג'ירפות, אריות נמרים, פילים וסוסים למשל... חחח.. מה הזכיר לך את זה מאמוש?

may may 5

New member
מאחר שבקשתי תענה מייד...

אני רוצה ליצור משהו לפורים לגן, להכין בובה גדולה של ליצן, או איזה אוזן המן ענקית שאוכל למלא אותה בדברים טובים לילדי הגן.. אשמח לשמוע עוד רעיונות, ודרכים להכין את הבובה. תודה מראש על ההענות המיידית:)

גליתוי

New member
איזה כייףףףףףףףף../images/Emo24.gif

אני רוצה את הביצה פפפפפפפפפליז. שנה שעברה ניסיתי עם עיסת נייר ונשברתי בשלב הפתיחה. תודה דבי מראש גלית

Inbal Amar

New member
מבחינתי כל דבר מבורך

קצת פיספסתי את הקוף, אז אולי אפשר אדון מנהל לעשות איזה קישור של כל הסדנאות שיהיו במרוכז???

קוף? הלו הלו..מי קרא לי קוף??? ../images/Emo8.gif

גם מעיני חמק הקוף הזה...בטח התחבא בעצים כשנכנסנו אני זוכר שממש מזמן...בערך בתקופת האבן, לא זה היה בימי הבניים בקיצור מזמן, דבי הדגימה עשייה של משפחת קופים ( שאם זיכרוני אינו מטעה אותי היו מיועדים למופע של אירית ) דביייי לקוף הזה התכוונת??????? אם אכן דבי תחליט לעסוק בקוף אני בהחלט אחפש ואעשה קישור למה שהיא התחילה בזמנו כדי שמי שלא ראה או זוכר יוכל להשלים פערים ולגבי ריכוז כל הסדנאות בקישור אחד שיוביל אליהם, אין לי מושג אם ניתן לעשות זאת מבחינה טכנית ואיך בדיוק אבל מבטיח לברר זאת אצל הגורמים המתאימים בתחילת השבוע כי למענך גבירתי היקרה עד חצי המלכות!!!

הלו..........אולי תחליטו ????../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני מבולבלת....דוווווווווווווווווווווווווווווווווווודו מה להכין??? הצילו..............

למעלה