שימו לב-סקר חדש!

glitter8

New member
שימו לב-סקר חדש!

מה תדירות הביקור שלכם בפורום?? -נא לענות בסקר- ופה אתם יכולים לכתוב מה הייתם רוצים שיהיה בפורום כדי שיהיה יותר מעניין להכנס לפה.
 
לפחות פעמיים שלוש ביום...

אבל אני אוטוטו חוזר לישיבה מה שיצמצם עד מאוד את תדירות הביקורים שלי כאן.
 

handlessman

New member
למה אין אפשרות של בערך כל שעתיים? חח

אני נכנס הרבה לאינטרנט, ובאופן אוטומטי בכל פעם שאני נכנס לאינטרנט, הסמן כבר ישר הולך למועדפים ול"פורום דויד ברוזה", אני לא חושב על זה אפילו. אחרי שאני מתעדכן (אם יש מה להתעדכן) אני ממשיך בשאר הדברים. אז אני אסמן את האפשרות הכי תדירה.
 

YulaShpil

New member
../images/Emo6.gif הכוונה היתה בממוצע

אז אם יש יום שנניח ולא יצא לך להיכנס כמה שעות ברציפות לפורום (הממ... יום לימודים אולי? או טיול צופים, למקרה שאתה לא זוכר מה הקודם
), הוא יתקזז לך עם יום שטחנת את הפורום כל היום. בקיצור, כבר מצאת את התשובה. באותו אופן גם אני: יש ימים שאני דוגמת כל כמה שעות, ויכולה להיות תקופה שבמשך ימים הפורום לא שזף את עיני... לכן פעם ביום, לדעתי, היא התשובה הקרובה ביותר לממוצע שלי.
 

glitter8

New member
סיכום זמני ביותר-מורעלים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

 
למעלה