שימו לב על מה אתם משלמים

שימו לב על מה אתם משלמים../images/Emo123.gif

אנחנו מנויים לחברת כבלים ולא היתייחסתי לתשלום מתברר שאני משלמת על משחקים וערוצים שניתנו לי בתחילה ללא תשלום ונאמר לי אבל מה לעשות שכחתי-שאחרי כך וכך חודשים אני צריכה להודיע אם אני רוצה להמשיך . אז שילמתי ושילמתי 17 ש"ח מיותרים .עד שיום אחד היתחשק לי ליבדוק . כמובן שמיד היתקשרתי וביטלתי -אבל זאת מכשלה ולא תמיד שמים לב. אותו דבר קרה לי בפלפון. חצי שנה שילמתי על תוכנית מיוחדת יותר מה-3 שנים שניקבעו -כי לא היתקשרתי לבטל. עתון -קופץ לך פיתאום המחיר ואתה לא שם לב כי אמרו לך שזה ל-3 חודשים. אני לא יודעת מה איתכם אבל אני מעדיפה שהמרשרשים ישארו אצלי בכיס ולא אצלם.מה אתם אומרים?

psa

New member
פזית ,תודה על המידע.

אין ספק שעדיף שהמרשרשים שלנו יהיו בכיסינו. בדקתי את העניין עם בעלי וזה בסדר.... אמנם לנו יש יס.... אך תמיד צריך לשים לב לכל החברות למיניהם....

haimw32

New member
פזית את צודקת אבל גם הם.....

שאנחנו לוקחים מבצעים אנחנו אחראים לעקוב אחרי החיובים ולהשים לב מתי מסתיים והם גם רוצים להרויח ובסהכ הם לא אמרו לך שזה מחיר לכל החיים אז צריך תמיד לבדוק לכמה זמן ההטבה

שגיא24

New member
הזהרו מדבר נוסף!

בשנה שעברה היינו מחוברים לתבל דיגיטל. עד שהם התחילו פתאום לגבות מאיתנו כסף על סרטים שמעולם לא הזמנו בממיר הדיגיטלי. עשרות סרטים בחודש שמעולם לא צפינו בהם ולעולם לא הזמנו. פנינו אליהם, התלוננו, אחרי חצי שנה החזירו לנו חלק מהסכום ולא את כולו. כמובן שביקשנו להתנתק וגם זה לקח המון זמן עד שהעפנו אותם לתמיד. הכי טוב הכבלים הרגילים וזהו. הזהרו שלא יקרה לכם מה שקרה למשפחתי. בדקו שמחייבים אתכם אך ורק על מה שבאמת הזמנתם.

אבא אסא

New member
צודקת מיליון אחוז. חשוב מאד בכל פעם

שעושים שיחה עם חברת ה: כבלים \ אינטרנט \ שיחות לחו"ל \ עיתון \ סלולרי, או כל דבר תקופתי שאותו ניתן לשנות, חשוב מאד לרשום לעצמכם מתי ועם מי דיברתם, מה תוכן השיחה, איך חלוקת הסכום עובדת, עד מתי והאם אפשר לשנות. תעשו לכם תזכורת ביומן הרגיל, הממוחשב של שבועיים לפני תום התקופה, ותתקשרו לברר האם יש שינויים, האם ניתן לעשות שינויים וכד'. התחרות מאד קשה בחוץ אז אל תפחדו להיות אסרטיביים. היום כולם נותנים את אותה איכות פחות או יותר - המיקוח הוא על המחיר. מניסיון. בהצלחה!

סינאן

New member
לא רק זה

שלום לכולם אפילו אחרי שמבקשים להיתנתק הם עושים עצמם טמבלים ולפעמים מרווחים חודש ולא רק הם גם בסלולרי יש תרגילים כאלה בקיצור יש צורך לבדוק כל דבר כי יש ברבה גנבות קטנות שלא רואים סתם לדוגמא :מישהו שם לב שקפה 200 גרם עולה יותר משני חבילות של 100 גרם

mirivs

New member
אכן בקשר לתשלומים

האינטרנט אינו דבר זול תשלום לחברת הכבלים תשלום לספק גם אתם כך משלמים?

mirivs

New member
אולי תנדבו לי מידע

בחודש הבא אני יכולה להחליף ספקית וכבלים עד עכשיו היה לי ערוצי זהב ונטוויזן כדאי להחליף למשהו אחר או שפשוט כמו שאבא אסא אמרת לשאת ולתת איתם כי כולם אותו דבר?

למעלה