שימו לב - עמוד ראשי ב-YNET

p019

New member
כתבה חוזרת

למה הם חושבים שאפשר לגרום לא-מיני לאפוך למיני בעזרת כדורים? חוץ מיזה שאני לא חושבת שא-מיניות היא תנועה. זה רק גילגול נוסף של כתבה ישנה - חבל שהאנשים בynet לא תרחו לברר אם יש גם ישראלים א-מיניים. בכל זאת - אני משערת שכל פרסום שגורם לעוד אנשים א-מיניים לגלות שהם לא לבד - הוא טוב.

שודרה ביום שישי כתבה ב 20/20

הכתבה ב-YNET עלתה בעקבותיה. נחמד לראות סוף סוף מי זה דייויד ג'יי, אחרי שקראנו ראיונות איתו! בסוף הכתבה יש קטע נחמד, המראיינת שואלת מה ההבדל בין אסקס ל-celibacy, התנזרות ממין. מישהי עונה שאם יש לך עוגת שוקולד, אתה יכול לבוא ולומר שהוא לא רוצה כי הוא בדיאטה, אבל אתה יכול לומר שאתה לא רוצה כי אתה לא אוהב עוגות שוקולד. המראיינת עונה: אבל כולם אוהבים עוגות שוקולד! והמרואיינת עונה: כך את חושבת! זה אחד ההסברים הכי טובים ששמעתי.

וגם כתבה בתוכנית The View

עם ארבע נשים מעצבנות שקוטעות את DJ באמצע ושואלות אותו אם הוא מאונן. אבל הוא ענה ממש יפה. אפשר למצוא ב AVEN את הוידאו. היה גם משהו בתוכנית Good Morning America, אבל לא שמעתי כלום על זה. לכבוד המאורעות AVEN אפילו הוציאו חולצה חדשה. וואו, אסקס בטלויזיה בארה"ב, למרות שהם גם טרחו והביאו מומחית-סקס חרמנית שתגיד שכולנו חסרי חיים ומעוקרים.

רק אני פה מתרגשת?../images/Emo12.gif

אנחנו בטלויזיה! שלוש תוכניות בארה"ב שידרו קטעים על אסקסואלים, ראיינו את DJ, ואחת מהן היא 20/20, תוכנית ידועה במיוחד. ביום שני נורא התלהבתי, כל היום הרגשתי רע כי שמרתי בבטן ולא היה לי למי לספר. המודעות בארה"ב גוברת. גם דייויד מייצג אותנו בצורה מעולה.

p019

New member
לא יודעת

עדין לא ראיתי את הכתבה, אולי אחרי שאני יראה אותה אני יתרגש. עדין חבל לי מעוד שבכתבה שynet לא תרחו לברר ולחתוב על העובדה שקיימים א-מינים בכל העולם - כולל ישראל.

Limbonic Art

New member
עכשיו זה ברור

לאחר שראיתי את הסרטונים נעשה לי סדר בראש לגבי הנושא המדובר נכון שזה מעצבן שקטעו אותו כל הזמן המרגיזות ההם, אבל אלה שאלות שכל אדם עם משיכה עלול היה לשאול או לתהות עם עצמו לגבי אנשים א-מינים ככל שנשאלות יותר שאלות ככה זה יותר ברור לנו ולהם שלא לדבר על מתלבטים חוץ מזה שכנראה זה גם קטע מסויים של הנשים ההם לקטוע ולהעביר בדיחות כאלה או אחרות - תשתדלי לא לקחת אישית גם כשזה מאוד מרגיז ונוגע אלייך אישית:) סה"כ באמת הוא ייצג אותנו בצורה טובה מאוד, אדם נחמד, רגוע, ומעזה לומר גם חכם! תחייכו! אף אחד מאיתנו לא לבד ואנחנו בסדר!!!:)

למעלה