שימו לב, קארי´ס אדבנס, אני מתחילה

Morphia

New member
שימו לב, קארי´ס אדבנס, אני מתחילה

(מקווה שתהנו) הילדה נכנסה לחדר המחשבים. לא מזמן נגמר בית ספר, והיה נראה לה רעיון טוב לברר מי נמצא. "קארי!!!" דיוויס צעק כשהיא נכנסה. "היי דיוויס" היא ענתה עם חיוך עדין. "היי קארי, מה המצב?" טיקיי שאל, עדיין מסתכל על מסך המחשב. "הכל טוב, תגיד, על מה אתה מסתכל בכזה עניין? מה, יש שם איזה אנג´וומון?" היא שאלה בצחוק. "אני מנסה להבין מה קורה כאן" הוא ענה, מצביע על נקודה במסך. "זאת מערבולת" קודי אמר. "אני יודע מה זה!" טיקיי ענה, לא רוצה להרגיש טיפש "אבל זה מוזר, לא נראה לכם? ממתי יש איזשהם שינויי מזג אוויר קיצוניים בעולם הדיגיטלי?" הוא שאל. "אולי זו סערת נתונים..." יולי הציעה. קארי התקרבה אל הקבוצה והסתכלה מעל הראשים של חבריה. "לי זה נראה כמו דיג´ימון משתולל" היא אמרה. "אני מציע ללכת ולבדוק!" דיוויס אמר, בהרגשה שהשאירו אותו מחוץ לשיחה. "אני חושבת שזה רעיון טוב... אבל צריך שמישהו ישאר כאן ויקרא לדיג´יגורלים המבוגרים... יש לי הרגשה לא טובה בקשר לזה..." קארי ענתה, מבטה נעוץ בנקודה באינסוף. שאר הדיג´יגורלים הצעירים החליפו מבטים. "טוב, אני אשאר" טיקיי אמר "יש לי פלאפון, אני אודיע למאט ואבקש שהוא יקרא לשאר..." הוא הסביר "עכשיו לכו" קארי חייכה אל טיקיי "תודה טיקיי" היא אמרה. "שער דיגיטלי הפתח!" דיוויס קרא, מכוון את הדיג´יכלי שלו אל מסך המחשב. הסימן השתנה וארבעה ילדים נשאבו לעולם הדיגיטלי. טיקיי נשאר מאחור. הוא חייג מספר. "הלו? מאט? היי, תשמע..." ~~~ "כמו מה זה נראה לך עכשיו קארי?" דיוויס צעק מעל לרעם החזק והמתמשך. "אני-אני לא יודעת!" היא צעקה חזרה... (אוקיי, נתקעתי... הבא בתור בבקשה. אה, אני מצטערת בקשר לצבע... אין לי שמץ של מושג איך לשנות, אבל ברגע שאני אדע- כחול זה שלי. ^^)

Goggle Girl

New member
אני הבאה בתור! ../images/Emo23.gif

שאף אחד/אחת לא ימשיך! אני עכשיו! ובקשר לצבעים, ניראה לי שהיינו אמורות לעשות את זה בוורד או משהו
טוב נו ^-^ ואני עדיין סגול! D:

Morphia

New member
נו?

מה נסגר איתך אחותי? אני עוד מעט יוצאת, ואני לא אחזור עד מאוחר... ובכלל... יש לי רעיון מדהים, כל אחת\אחד י\תכתוב את הקטע שלו\ה ככה- (צבע לפי בחירה) סיפור (אותו צבע) הולך?

Goggle Girl

New member
קארי´ס אדבנס טייק 2! ../images/Emo23.gif

וואו, זה יהיה מה זה מוזר, איך שאנחנו נשנה את הסיפורים אחת של השנייה ;;;^^ בייחוד עם הזוגות! o_O איק הרעמים התחזקו עם כל שנייה וברקים החלו להופיע בשמיים. "אולי כדאי שנחזור..." קודי אמר ופנה לאחור, אך ברק אחד פגע בטלויזיה ופוצץ אותה לרסיסים. "קארי!" דייויס צעק ורץ לעבר איפה שקארי עמדה. היא ישבה על הרצפה והסתכלה על הסופה. גם יולי הסתכלה לשם, והיא צעקה: "זה קן!" כל הארבעה פנו להסתכל ואכן, קן היה שם, מנסה נואשות לו ליפול מסטינגמון, אבל הרוחות היו חזקות והוא כמעט איבד את האחיזה. "הוקמון, קדימה!" "יולי, את בטוחה..." "אין זמן עכשיו, קן כמעט נופל ואני מתערבת איתך שלסטינגמון אין כמעט כוח. עכשיו, דיג´יגדל!" הוקמון דיג´יגדל לאקווילמון ויולי טיפסה על גבו. "יולי, את השתגעת?! אפילו אקווילמון לא יכול..." קארי ניסתה לעצור אותה, אבל יולי צעקה עליה. "בסדר, אז את תצילי אותו, מותק! אני רוצה לראות באמת את אנג´וומון או נפרטימון שורדות ברוחות האלה! לאקווילמון ולי יש את הכי הרבה סיכויים, ואת יודעת את זה!" קארי שתקה ורק הנידה בראשה. "רק, תיזהרי." "קדימה!" עם טפיחה אחת בכנפיו, אקווילמון נסק לעבר הסופה ולעבר קן וסטינגמון. "היא מטורפת אפ היא חושבת שזה ילך לה! קדימה, וימון!" "דייויס, מה לא בסדר איתך?! אקסוימון לא יכול..." "לעוף ברוחות כאלה, אני יודע, קארי. אבל אולי ריידרמון יוכל להסיט כמה ברקים מהם ככה שהם יוכלו לחזור בשלום! וימון, דיג´יגדל!" מסוף הדי של דייויס שלח אור כחול לעבר וימון, ותוך מספר שניות שניהם רצן לעבר הסופה עם אקווילמון מעליהם. "חייבת להיות דרך לעזור להם! חייב להיות כאן עוד שער איפהשהוא!" "לא..." "אבל איפה, זאת הבעיה. לא ראיתי כלום קודם, אז..." "לא." "קארי?" "לא!" קארי תפסה את צידי הראש שלה והסתכלה בבהלה אל הסופה. "זה, לא יכול להיות!" קודי הסתכל גם, ועיניו התרחבו בפחד. "או או..." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "הגענו הנה מהר ככול שיכולנו." טאי אמר, ונכנס לחדר ביחד עם מאט, איזי, סורה וג´ו. מימי עדיין הייתה באמריקה. "טוב, מה הבעיה?" איזי מייד התיישב ליד המחשב והביט בנתונים. "אה, כן, אני רואה איפה. מה?! ואתה רוצה להגיד לי שהם נכנסו לשם?!" איזי פנה בפניקה אל טיקיי. "אם, כן. לא ידענו מה זה אז חשבנו שהדרך הטובה ביותר לברר זה ללכת לשם. למה? מה קרה?" איזי עמד לדבר, כשהמשבצת בה היו שאר הדיג´יגורלים נכבתה. פשוט... כבתה "איזי?" "אוי לא." "מה?" "אוי לא." "איזי, מה קרה?!" מאט דרש, אבל איזי פשוט בהה במסך. "מה לא בסדר עם דייויס?!" כולם הסתובבו לאחור. בפתח עמדה ג´ון מוטומיה, די-3 ביד, ודיג´ימון דמוי דובי קטן לידה. "מה לא בסדר עם אחי?" טוב, זהו, מי רוצה להמשיך? ^.^ ואם, השם של הדיג´ימון של ג´ון הוא טדימון (teddymon) אבל בגלל שזה כבר לא החלק שלי, לא אכפת לי אם תשנו ^.^ next!

והנה תמונה שלו

זה הכי טוב שהצלחתי למצוא =/ אני לא חושב שהוא היה בסדרה מתישהו, אני מכיר אותו רק מהמשחק.

Morphia

New member
אני רוצה!!! שאף אחד לא יכתוב!!!

אבל עכשיו אני הולכת... אז אם ממש נמאס לכם לחכות... תמשיכו בלעדיי... *עיניים מלאות בתקווה* בבקשה תחכו לי...

Digi Lista

New member
אני אמשיך...

"מה לא בסדר עם אחי" שאלה ג´ון טאי, איזי, מאט,ג´ו, סורה וטיקיי החליפו ביניהם מבטים מופתעים, בלי מילים הם ידעו שאם גם לג´ון יש דיג´יכלי המצב לא יכול להיות טוב... "איזיייי תזוז כבר מהמחשב" "טאי, מספיק לדאוג" "סורה, אני לא יכול להפסיק, משהו יקרה להם, כבר סיפרתי שקארי פעם כמעט מתה בגללי?" "כן טאי, סיפרת" "טוב אז איזיי, זוז" "לא!" קראה ג´ון "מעכשיו אני הולכת להציל את אחי" "ג´ון" ניסה מאט "אין לך ניסיון, בכלל עכשיו כשאני חושב על זה יש לך רק דיג´יכלי אבל לא דיג´ימון!" "מאט מתוקי, החלטתי כבר שאתה ולא אחר יכנסו איתי, אתה הגיבור שלי, סוף סוף נוכל להיות ביחד..." מאט ניסה להתנגד "אההה, ג´ון... א...ננ..יי צצצ...ררר..ייי" הוא לא הספיק לסיים את המשפט וקול לא נעים נשמע... "טיפשים! אף אחד מכם לא יכול לעזור להם! השערים הדיגיטליים ננעלו" "זה לא יכול להיות יותר גרוע" יללה סורה "טי.קיי אין לך דרך לאתר אותם?" "אני מתחיל לקבל מידע מהפלאפון שלי" "טוב לדעת שיש לך פלאפון איזי, איזה מין חבר אתה שלא נותן את המספר?" "ג´ו אנחנו מתווכחים ולא מתעסקים בעיקר, איך נציל את האחרים?" __ ___ ___ __ ___ בינתיים בעולם הדיגיטלי... "דיוויס, מה בדיוק אתה חושב שאתה עושה?" "אם היית חכמה יולי אולי היית מבינה בעצמך, אני פשוט מתכוון להטיח את עצמי בעננים, אחרי הכול בגללם תמיד יש גשם!" "או או" חזר קודי בבהלה "קארי, חייבים לעשות משהו" "אני מנסה לחשוב, רגע, זה לוקח קצת זמן..." "האמת היא קארי שלנו אין הרבה זמן" "הצילוווווווו" "חייבים להציל את קן" "מוכנים? כולם ביחד עכשיו!" "כן המפקדת ,יולי" הם התקרבו לעברם של קן וסטינגמון והגשם רק הלך והתחזק, הלך והתחזק... למרות הכול הם הצליחו להציל את קן... אבל משהו מאיים התקרב במהירות מדהימה לסטינגמון... הגשם לא פסק אף לא לרגע קט... הרעמים הרעימו והברקים הבריקו... אך הצרה האמיתית התחילה רק עכשיו, כאשר הכול התכסה בערפל סמיך... ומתוך הערפל יצא משהו שלא בטוח שהשתקפות של רוע כזאת מופיעה אפילו בסיוטים... טוב, אני מודה שניסיתי ובדרך כלל אני חייבת רגע לחשוב לפני שאני כותבת משהו, אבל אני מודה שדווקא נהניתי פשוט לזרום עם הדימיון...

star_female

New member
**אהם**.... מי זו ג´ון??

*בוהה בשאלה* *יוצאת מההלם* אמ, אחות של דייויס.

Morphia

New member
קארי´ס אדבנס פרק 3

זה הרעיון... "לא!!!!" צעקו גם קארי וגם קודי. בתוך הסופה צעקו זאת גם קן, יולי ודיוויס. הסופה התרחבה והתרחבה... ואז כלום, שקט, אין תחושה, אין יותר רעש. החמישה צפו בשקט אחד ליד השני באוויר. הם הסתכלו מסביב. "אני מצטער! אני מצטער!!! זאת רק אשמתי! אני פשוט לא מצליח לעשות שום דבר כמו שצריך!" קן אמר, תופס בצידי ראשו ומקופל לכדור. הוא בכה בשקט. שאר הילדים צפו בו בוכה. "לא קן, זאת לא אשמתך... זה..." ~~~ "אוקינוס האופל" איזי אמר. כולם נדהמו. חוץ מג´ון. "אוקינוס האופל? מה זה?" היא שאלה. כולם הסתכלו אליה "זה סיפור ארוך..." איזי אמר, והתחיל להסביר ~~~ "זאת כן אשמתי!" קן צעק, עדיין מכורבל בעצמו "רגע... איפה... איפה וורמון?" הוא שאל, משתחרר לרגע. "כן... איפה הדיג´ימונים שלנו?" יולי שאלה, מסתכלת סביב. "זה בגללי! אסור היה לי להתעסק עם השער המטופש הזה שוב!" קן אמר, מתחיל לבכות שוב. "ועכשיו וורמון נעלם, והוא אף פעם לא יחזור!" "אל תגיד את זה..." קארי אמרה, מכסה את אוזניה בכאב. ~~ "טאי!" "הא?" כולם הסתכלו על צג המחשב. "אגומון!" טאי צעק "היי! גם אנחנו פה! עם כל הכבוד..." אמרה ביומון. "איזי, אנחנו חייבים להכנס לשם, להציל את האחים והחברים שלנו" מאט אמר. איזי הנהן והתחיל לחפש טלוויזיה קרובה לאיזור. "טאי..." נשמע קול אחר מהמחשב. גטומון עמדה שם. "גטומון??? איפה אחותי? מה עשית לה?" טאי צעק על צג המחשב. "היי, היי, טאי תרגע..." מאט אמר. "הם... הם... פשוט... נעלמו" גטומון אמרה, והתחילה לבכות. מהצללים יצאו שאר הדיג´ימונים של הילדים הנעדרים. "לא!!! קארי!!!" טיקיי צעק פתאום "אני הולך לשם עכשיו איזי, תפעיל את התוכנה!" הוא אמר. איזי הנהן ולחץ על כפתור. "שער דיגיטלי הפתח!" השער נפתח. "אנחנו באים איתך" טאי אמר. שניות אחר כך לא היה יותר איש במעבדת המחשבים. ~~~ "קן, מה עשית לקארי?" דיוויס דרש מקן, שעדיין שכב מקופל באוויר. "אני... לא... יכול..." קן התחיל להגיד, ואז איבד את ההכרה, וכך גם קארי. "מה קורה כאן?" קודי שאל בחוסר אונים... (הלאה, תורכם ^^;;;)

Digi Lista

New member
באמת מה נעשה?

איכשהו יצא שכשתבתי את עוד לא הגבתי שאת רוצה לכתוב ולכן לא ראיתי והמשכתי... עכשיו אפשר שני דברים:(או אולי יש רעיונות אחרים) העלילה תתפצל לשתי עלילות או שאני אמחוק את ההודעה שלי.

Morphia

New member
אני חושבת שעדיף

שנמחוק אחד מההודעות (עדיף את שלך... אנוכית שכמוני!) ונמשיך מפרק 4... כי טקאטו התבלבל וערבב בין שתי ההודעות שלנו...

Goggle Girl

New member
אני שוב! אני רוצה! ../images/Emo23.gif

אז שאף אחד לא יכתוב! אם, אני ממשיכה את מורפיה

Goggle Girl

New member
פרק 4! אם, אני אפסיק תיכף ^^;;;../images/Emo23.gif

ניתן לעוד מישהו הזדמנות ;;;^^ או שלא
אה, ובלי באשינג. נא לזכור, יש כאן מעריצים של כולם ושל כל זוג. "אני אגיד לך." יולי, דייויס וקודי הביטו לאחור, והתעודדו למדי למראה האיש המתקרב אליהם. "ג´ניי! וואו, אני שמחה לראות אותך! אתה חייב לעזור לקו וקארי! הם התעלפו או משהו, ואין לנו כאן את ג´ו, אז..." ג´ני הניף את כף ידו מול יולי, והיא השתתקה. היא גם לא זזה. "יולי?" "יולי, תגידי משהו!" חיוך מטופש מצא את עצמו על הפרצוף שלה והיא גיחכה. "אה, יולי? o_o" "היייייי דייויס. טיהי. אמרתי לך פעם שאתה נורא חמוד? טיהי..." דייויס וקודי בהו בה, אבל אז היא נפלה לריצפה. היא גיחכה כמו ילדה קטנה. "מה עשית לה?" דייויס שאל בזעם. "ומה עשית לקארי וקן?!" ג´ני הרים את ידו, אך דייויס ראה את התנועה והעיף את היד של ג´ני ממנו. "זה לא הולך לעבוד לך הפעם!" ג´ני נעלם בערפל ורוד, ויולי פתאום הפסיקה לצחקק. "יולי?" קודי שאל הטון שמשתמשים בו עם ילדים קטנים. "הא?" "יולי, את בסדר?" דייויס שאל ורכן לידה. היא הסתכלה בו באותו מבט ריק. "משהו כאן לא בסדר... קודי!" ברגע בדייויס שם לב שקודי התחיל היות מנומנם, הוא לא היסס, ונתן לו סתירה מצלצלת. אז הוא תפס את קודי בכתפיים ונתן לו ניעור טוב (למה זה לא נישמע לי טוב? o.o;;;) "אסור לך להירדם, או להתעלף, או מה לא! אתה חייב להיות מרוכז, בסדר?! אנחנו חייבים לעזור להם!" קודי התפכח, ואז הסתיר את עיניו מאור חזק שהגיע מאחוריהם. דייויס הסתכל גם, וראה אור חזק עף לעברם. "זה לא היום שלנו, נכון?" דייויס דחף את קודי בחוזקה לריצפה ואז במעין חצי קפיצה, שיטח גם את יולי ואת עצמו (למה הכל לא נשמע לי טוב כאן?!?!?! o.o;;;;;;;) "מי שזה לא יהיה, הוא לא תפס אותנו בזמן טוב!" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "טוב, הגענו!" טאי הכריז כשהם הגיעו לעולם הדיגיטלי. לא היה זכר לקארי והאחרים. "יופי, עכשיו אולי תרד ממני כבר!" ג´ון צרחה, ומאט קם והתרחק ממנה כמו מאש. "או, אם, סליחה." "טוב, לא ניראה לי שהם כאן." "כולנו יכולים לראות את זה גם בלי מחשב, איזי. השאלה היא, איפה הם כן!" סורה אמרה, וניסתה שלא לנעוץ מבט זועם בג´ון. "טוב, לפי הנתונים שיש לי, מה שקרה כאן זו לא סערת נתונים רגילה." "אל תיתן לנו את כל הבולשיט המדעי הזה, איזי. איפה הם *כן* נמצאים ואיך אנחנו מגיעים אליהם?" איזי בהה במסך למשך כמה שניות, ואז נאנח. "אני לא יודע טאי. אני ממש לא יודע." "אבל הם בסדר." כולם הסתכלו על ג´ון, שהחזיקה את הדי-3 שלה קרוב לליבה וחייכה. "ואיך את יודעת את זה, ג´ון?" מאט שאל עם ספק רב "אם הם לא היו בסדר, היינו מרגישים את זה." מאט הרים גבה, אבל טאי הנהן. "אתה לא תבין, מאט. זה לא עובד בין שני אחים. רק אם יש אחות באמצע." מאט נעץ בו מבט והסתכל חזרה אל ג´ון. "טוב, אז אם יודעת כל כך הרבה, אולי תגידי לנו איפה הם?!" "זה הקטע המוזר שבדבר." ג´ון הסתכלה בדי שלוש שלה, ונאנחה. "הם אמורים להיות ממש כאן." היא הראתה לכולם את הצג הקטן. נקודה כתומה היבהבה בו בחוזקה. ואז נהפכה כחולה, ואז חזרה לכתום. "מה?" "היי, מה זה?" אגומון החל לחפור בור באדמה. טאי הסתכל פנימה, ואז הוציא תג עגול. "מה זה, טאי?" "זה סמל!" "מה?!" איזי חטף את התג מטאי והחל לתקתק במהירות על המחשב. "מה זה, איזי? איזה סמל זה?" "זה... זה..." ג´ון הסתכלה מעבר לכתף שלו והקריאה. "חברות אמיצה. רואים, אמרתי לכם שהם בסדר!" כולם בהו עדיין בסמל. "טוב. אז אם הסמל הזה כאן, איפה הדיג´יגורל שזה שייך לו?" אהההההה! לא להרוג אותי, ניסיתי! לא יודעת למה זה יצא ככה o.o;;; אבל ככה זה יצא! טוב, כאן ניתקעתי
יאללה! תמשיכו!

טקאטו

New member
פרק 5 המשך לסיפור

ג´ון צורחת "הם שם תיסתכלו אולי" הם כמים ורצים אלהם ואז טאי אומר מה קרה לקארי?!" סורה אומרת " מה קרה? למה אתם מבועלים? ומב קרה לקן וקארי?" אבל אין תגובה איזי מיסתכל על המחשב שלו ואומר "זה מוזר המחשב אומר שהם לא פה אבל הם פה" "דיוויס תענה כבר הלו" ג´ון אומרת וניגשת לדיוויס ומנסה ליתפוס לו בכתפיים אבל הדיגיים שלה עוברות דרכו כאילו הוא רוח "אנחנו במימד אחר" איזי אומר "מה זאת אומרת?"כולם אומרים ואיזי מתחיל להסביר להם שהם שחכו שהקול הזה אמר להם שכל השערים סגורים והם כניראה הגיעו למימד מקביל והם יכולים ליראות מה קורה להם. פיתאום טי קיי צורח וכולם רואים שיש לו פרצוף מבוהל ואז כולם מיסתכלים לכיון שהוא מיסתכל וראו אור עף מהר ליקראתם ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ יולי מתחילה ליצרוח ואומרת לקודי ודיוויס "אולי כדי שניכח את קן וקארי ונעוף מיכאן" הם מרימים את קן וקארי והם מתחילים ליברוח האור מסיג אותם ואומר להם לעצור אבל הם לא עוצרים ואז פיתאום הם הרגליים שלהם קופאות במקום האור מיתבאר אבל הם עדיין לא מצליחים ליראות כלום פיתאום קן וקארי מיתעופפים באויר ושתי נקודות אור לבנות עפות מהאור ופיגעות בהם קן וקארי מיתעוררים מיסתכלים על האור ומחיכים... מיצטער עם יש הרבה שגיאות כתיב

למעלה