שימו לב רבותי

• פותח הנושא unagy
  • פורסם בתאריך

DanaDuck

New member
שים לב מר מנהל פורום

לשיר קוראים "בחור ידוע בשכונה" ולא "עבריין שרמנטי".

יוסדוס

New member
*שיעול*

*שוב שיעול* שלום לך מר מנהל נכבד! לך אתה קורא מנהל?! תשנה את זה...

אם חן אמרה אז היא צודקת...

*גרופית של חן לנצח*

DanaDuck

New member
תגידו, אתם נורמלים?

על העטיפה של *הדיסק* כתוב "בחור ידוע בשכונה". אולי בקאזה קוראים לשיר "עבריין שרמנטי". יש כאלה שקוראים לו גם "נרקומן רומנטי" אז מה?! זה אומר שקוראים לו ככה?

DesertRose7

New member
הצילו.....

אני לא עשיתי שום רע! באמת.. אז אולי התבלבלתי קצת.. אז אולי אני קצת מרחפת! אבל לא פגעתי בשום חף מפשע וגם לא באף אחד אשם! אני נכנעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סליחה אני מצטערת זה לא יקרה שוב!

DesertRose7

New member
אני מבקשת לא לשאול!!

אני קצת לא בסדר כרגע! במקום ללמוד אני פה טמחר אני אבכה! לא יודעת מה הקשר אבל שיהיה.ץ.. אל תתיחסי.. סתם רגע של טמטום!! זה יעבור.. מתישהו!

DesertRose7

New member
רגע רגע רגע..

מישהו פה רומז שאין לי דיסק מקורי.. אז זהו.. שיש לי שניים! לפחות שתי קופסאות ודיסק עצמו רק אחד... :) מותר לי להתבלבל- אני אחרי טיול שנתי ל3 ימים במדבר ביובש גנבו לי תפלאפון ואני עדיו בהלם מחר יש לי מבחן במתמטיקה שאם אני נכשלת בו אני עוברת ל3 יחידת ואף אחד לא רוצה שאני אהיה שם נכון?! יופי!!

DesertRose7

New member
חחחחחחח...

הראשון שקניתי וחתמו לי עליו.. שהדיסק עצמו איך אני אגיד את זה בעדינות.. הלך לאיבוד! החניכים המעצבנים שלי לקחו אותו לשים בדיסקמן שכל האוטובוס ישמע בטיול בחנוכה ומאז.. הוא לא חזר אלי.. ורק הקופסה נשארה.. ואחרי חנוכה הייתי נורא מדוכדכת (אני והמילים) וכל כך הרבה דברים קרו לי.. (רעים) אז אישה מתוקה ששמה בישראל צאלה קנתה במיוחד בשבילי דיסק והלכה במיוחד בשבילי להופעה ב16/1 נכנסה לפני ההופעה כדי שכולם יחתמו על הדיסק במיוחד בשבילי! אז כן.. למי שחשב על זה הרבה.. יש אנשים טובים באמצע הדרך! (בים בם בום) ומאז יש לי שתי קופסאות ודיסק אחד!

יוסדוס

New member
אז סגרנו?

סגרנו שזה "בחור ידוע בשכונה" (כי זה מה שכתוב על הדיסק)

DesertRose7

New member
סגור!

מי אנחנו שנערער על ההחלטה של הלהקה בכבודה ובעצמה?!

unagy

New member
תוקן

מצטער, שלא תחשבו עוד שאין לי את המקורי..

למעלה