שימו לב -רה:מדגם-!

yoka333

New member
שימו לב -רה:מדגם-!

מפלגת הירוקים-בתור מפלגה ששואפת לעבור אחוז החסימה,ואף מגרדת אותו לפי סקרים ומדגמים שונים לא תגיד את המלה האחרונה עד הרגע האחרון(התוצאות הסופיות והודאיות). גם סטיית תקן מזערית עלולה להיות מכרעת-שלא לדבר על קולות החיילים. מכיר עשרות חיילים,אישית,שהצביעו להם(למשל),ותחושתי היא שהם יעברו על קוצו של יוד,או ש"יגרדו מלמטה" את אחוז החסימה(כפי שצפו להם). נקווה לטוב. IT AIN'T OVER TILL THE FAT LADY SINGS! תודה לבוחרינו:#@!

wommer

New member
אני מקווה

שאתה צודק, כדי שהקול שלי לא יהפוך סתם למבוזבז... :( אני מאוד רוצה שהם יכנסו לכנסת ויהיה שינוי גם מבחינת איכות הסביבה. כי מבחינת חינוך, כלכלכה וביטחון, יש מי שידאג. רק הירוקים ידאגו לנו לנשום לאויר נקי יותר, ואני מקווה שמחר בבוקר נקום לבוקר ירוק....

הקול שלך לא מבוזבז ../images/Emo24.gif

כל קול שנקבל הוא זריקת עידוד לפעילות היומיומית שלנו, וזה חושב לנו כאנשים שעוסקים בנושא בהתנדבות כל השנה. בכל אופן תודה על הפעילות, דרור

Nikita1985

New member
גם אני הצבעתי לכם!

ואני מקווה שעשיתי בחוכמה.. דבר ראשון באמת אין למי להצביע אני לא שלמה עם אף מנהיג ששואף כרגע לשלטון מהמפלגות הגדולות ומה שנכון נכון, איכות הסביבה מאד חשובה לכולנו (פשוט רובנו לא נוקפים אצבע בנידון) ושלא נדבר על זכויות בעלי החיים! (יש לי כלבה מדהימה בשם בלקי) אני מקווה שאתם צודקים ושיש סיכוי לעבור את אחוז החסימה. מאד התאכזבתי לראות שהם לא נמצאים במדגם!! נ.ב הידד לחיילים שהצביעו בחוכמה חח

אני גם הצבעתי לירוקים!

מההתחלה היה לי ברור שאני אצביע להם לא היה לי צל של ספק! אני חושבת שאם לא היו הם פשוט לא היה לי למי להצביע.. באמת כי המטרה שלהם הכי מדברת אליי ואני מאמינה שאם המקום פה לא יהיה ראוי למחיה לכל הדברים האחרים פשוט לא יהיה טעם.. והידד לחיילים! הרבה חברים שלי חיילים מצביעים להם! :)

למעלה