רוב הזמן נח
Well-known member
מעניין מה לקיבוצניקים בדרום יהיה לומר במצב כזה שהדרישות ההזויות האלה יתקיימו והנוחבות ישובו להפגנות מעבר לגבול מטרים מהבתים שלהם.
הם ישכחו מכל הסיפורמעניין מה לקיבוצניקים בדרום יהיה לומר במצב כזה שהדרישות ההזויות האלה יתקיימו והנוחבות ישובו להפגנות מעבר לגבול מטרים מהבתים שלהם.
נראה לי שהפעם תהיה לנורמלים שם בעיה לשכוח.הם ישכחו מכל הסיפור
יחזרו לזמר שירי שלום
ולהצביע למר"צ ולעבודה כמובן (עכשיו כשהן התאחדו, הם יתקשו לריב על איחוד-מאוחד, ויצטרכו למצוא תירוץ אחר)
יש קיבוצניקים נורמאלים?נראה לי שהפעם תהיה לנורמלים שם בעיה לשכוח.
כשזה לא אחרים ומדובר בתחת שלהם, אז הם חושבים בצורה הגיונית.יש קיבוצניקים נורמאלים?
אתה מדבר על אנשים שעדיין חושבים שסוציאליזם זה להיט היסטרי
אז מה זה הקיבוץ הדתי?יש קיבוצניקים נורמאלים?
אתה מדבר על אנשים שעדיין חושבים שסוציאליזם זה להיט היסטרי
השמאל תמיד דרש הפסקה אבל יש בדרום גם כאילו שישמחו שתפסק המלחמה ולא שמאלנים.. למהה ? כי המלחמה עולה לנו ביוקר מחיה מטורףמעניין מה לקיבוצניקים בדרום יהיה לומר במצב כזה שהדרישות ההזויות האלה יתקיימו והנוחבות ישובו להפגנות מעבר לגבול מטרים מהבתים שלהם.
מעניין מה לקיבוצניקים בדרום יהיה לומר במצב כזה שהדרישות ההזויות האלה יתקיימו והנוחבות ישובו להפגנות מעבר לגבול מטרים מהבתים שלהם.
פעם הראשונה מאז 07.10 שהשמאלנים אומרים במפורש שהם רוצים שהמלחמה תיגמר.הגענו עכשיו? השמאל דורש את הפסקת המלחמה בעזה מתחילת המלחמה. אם זה היה תלוי בשמאל סינוואר ונאסראללה שניהם היו עדיין בחיים מאיימים על ישראל שהיתה נמצאת במצב קשה מאוד, בניגוד למצבה היום.
לא רק הם גם מרוואן "היטלר" ברגותי שהיה משוחרר בעיסקה.הגענו עכשיו? השמאל דורש את הפסקת המלחמה בעזה מתחילת המלחמה. אם זה היה תלוי בשמאל סינוואר ונאסראללה שניהם היו עדיין בחיים מאיימים על ישראל שהיתה נמצאת במצב קשה מאוד, בניגוד למצבה היום.
לכל קיבוץ בדרום יש חטופים שבידי החמאס, אז בראש סדר העדיפויות שלהם השבת החטופים.מעניין מה לקיבוצניקים בדרום יהיה לומר במצב כזה שהדרישות ההזויות האלה יתקיימו והנוחבות ישובו להפגנות מעבר לגבול מטרים מהבתים שלהם.
בגלל שהפסיקו להלחם שם כמו שצריך. בריחה רק תגרום לכל המלחמה הזאת להיות חסרת תועלת וחמאס יחזור לכוחו ולאיום שגרם ל- 07.10.למה שמאל?
אני ימני מובהק ואני חושב שחייבים לעצור את הדימום הנורא בעזה.
לאבד עשרות חיילים בחודש.למה ? בשביל מה??
חמאס הצליח לאתר נתיבים של טנקים.לשתול להם מיטען בסתר ולהפעיל בלי שירגישו.
צאו משם !!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.