שימו לב שימו לב!!! הגענו עכשיו לנקודה שהשמאל מתחיל לדרוש את הפסקת המלחמה בעזה.

רוב הזמן נח

Well-known member
מעניין מה לקיבוצניקים בדרום יהיה לומר במצב כזה שהדרישות ההזויות האלה יתקיימו והנוחבות ישובו להפגנות מעבר לגבול מטרים מהבתים שלהם.

ai27

Well-known member
מעניין מה לקיבוצניקים בדרום יהיה לומר במצב כזה שהדרישות ההזויות האלה יתקיימו והנוחבות ישובו להפגנות מעבר לגבול מטרים מהבתים שלהם.
הם ישכחו מכל הסיפור
יחזרו לזמר שירי שלום
ולהצביע למר"צ ולעבודה כמובן (עכשיו כשהן התאחדו, הם יתקשו לריב על איחוד-מאוחד, ויצטרכו למצוא תירוץ אחר)

ytb10

New member
השמאל תמיד דרש הפסקה אבל יש בדרום גם כאילו שישמחו שתפסק המלחמה ולא שמאלנים.. למהה ? כי המלחמה עולה לנו ביוקר מחיה מטורף

ביטניקט

Active member

הגענו עכשיו? השמאל דורש את הפסקת המלחמה בעזה מתחילת המלחמה. אם זה היה תלוי בשמאל סינוואר ונאסראללה שניהם היו עדיין בחיים מאיימים על ישראל שהיתה נמצאת במצב קשה מאוד, בניגוד למצבה היום.​

רוב הזמן נח

Well-known member

הגענו עכשיו? השמאל דורש את הפסקת המלחמה בעזה מתחילת המלחמה. אם זה היה תלוי בשמאל סינוואר ונאסראללה שניהם היו עדיין בחיים מאיימים על ישראל שהיתה נמצאת במצב קשה מאוד, בניגוד למצבה היום.​

פעם הראשונה מאז 07.10 שהשמאלנים אומרים במפורש שהם רוצים שהמלחמה תיגמר.

evglev1

Well-known member
מנהל

לא רק הם גם מרוואן "היטלר" ברגותי שהיה משוחרר בעיסקה.

evglev1

Well-known member
מנהל
לכל קיבוץ בדרום יש חטופים שבידי החמאס, אז בראש סדר העדיפויות שלהם השבת החטופים.

אביב 2019

Well-known member
למה שמאל?
אני ימני מובהק ואני חושב שחייבים לעצור את הדימום הנורא בעזה.
לאבד עשרות חיילים בחודש.למה ? בשביל מה??
חמאס הצליח לאתר נתיבים של טנקים.לשתול להם מיטען בסתר ולהפעיל בלי שירגישו.
צאו משם !!

רוב הזמן נח

Well-known member
למה שמאל?
אני ימני מובהק ואני חושב שחייבים לעצור את הדימום הנורא בעזה.
לאבד עשרות חיילים בחודש.למה ? בשביל מה??
חמאס הצליח לאתר נתיבים של טנקים.לשתול להם מיטען בסתר ולהפעיל בלי שירגישו.
צאו משם !!
בגלל שהפסיקו להלחם שם כמו שצריך. בריחה רק תגרום לכל המלחמה הזאת להיות חסרת תועלת וחמאס יחזור לכוחו ולאיום שגרם ל- 07.10.

למעלה