שימו לב שימו לב!! מילון בובות הצטרף

שימו לב שימו לב!! מילון בובות הצטרף

לפורומנו!!! אני גאה להכריז על המילון הפתוח לתיאטרון בובות הראשון בעברית, וכולו שייך לפורומנו! המילון עובד בשיטת ויקיפדיה- כל אחד מוזמן להוסיף ערכים, למלא ערכים בתוכן ולערוך ערכים קיימים כראות עיניו. כרגע קיימים במילון 20 ערכים בסיסיים- את הראשון מילאתי אני. כל השאר ריקים ומצפים שתמלאו אותם בתוכן. אם כל אחת/ד מאיתנו ת\ימלא אפילו ערך אחד, נוכל ליצור פה משהו נפלא! רק ליחצו על כפתור המילון בסרגל העליון ועיקבו אחר ההוראות. אז יאלה, לעבודה!

../images/Emo70.gifועוד שימו לב חשוב-לוחות מודעות

עידכנתי את הלוחות (בסרגל העליון) ועכשיו כולנו יכולים לפרסם תחת הקטגוריות: לימודים: מי מלמד תיאטרון בובות? עיצוב,בנייה,הפעלה,בימוי,מחזאות,קול,תנועה? בי"ס? קבוצות? שיעורים פרטיים? -------------------------------------------------------------------------------- מופיעים: תיאטראות, הצגות, מופעים שקשורים לבובות -------------------------------------------------------------------------------- מציעי שירותים: מעצבים, שחקנים, במאים, מלחינים, תאורנים ועוד המעוניינים להציע את שירותיהם -------------------------------------------------------------------------------- קונים/מוכרים: בובות, תפאורות, חומרי גלם וכל מה שקשור אם יש עוד קטגוריות לפרסום שהייתם רוצים לראות בלוחות זה המקום לבקש.

amaya31

New member
מציעה להוסיף עמודת דרושים

גילית את הפורום לפני שבוע ומאז כל דקה פנויה מבלה בו. למדת שנתיים בחולון ואחרי שנהייתי אמא לשתי קטנטנות עוד לא הצלחתי לחזור חזרה למסלול. מקווה כי זה בכל זאת יקרה בקרוב....נראה לי שזה יהיה שימושי שתהייה גם עמודת דרושים, אולי משהו מחפש מפעיל משני(-:

ברוכה הבאה לפורום ותודה על ההצעה

המועילה! מייד אוסיף עמודת דרושים
שתי קטנטנות בבת אחת? ואו! הישארי עימנו

amaya31

New member
בנות הן לא תאומות הן רק בהפרש קטן

אשתדל להישאר ומאוד מקווה כי אתחיל לעבוד בתור מפעילה/עוזרת מפעיל רק כדי ליישם את מה שאילן לימד אותי:)

למעלה