שימו לב שימו לב

willo1

New member
שימו לב שימו לב../images/Emo124.gif

מפגש פורום עם עידן רייכל האחד והיחיד יוצא לדרך
|
כולם לרשום- 6.3 יום שלישי בשעה 18:30 מפגש עם עידן רייכל. המיקום הוא במרכז כרגע מהסיבה הפשוטה שברורה לכולנו
מיקום מדוייק יקבלו בהמשך חברי הפורום שיודיעו שהם מגיעים למפגש. בהצלחה לנו!!

glitter8

New member
מגיעה../images/Emo13.gif הודעתי ../images/Emo13.gif

וכמו שאמרתי לשירן ולבתי שנראה לי שכדאי להיפגש לפני כן כדי שלא תהיה מבוכה ואי נעימות...

willo1

New member
../images/Emo45.gif

המפגש ביום חמישי 22.2 יקיים כרגיל. עוד נדבר עליו

betti10

New member
לא אמרת ש..

תבררי עם החברה אם הם יכולים ואז לסגור על זה? בכל אופן, אני לא יכולה לבוא..במיוחד שזה יוצא אמצע שבוע ובשעה מוקדמת... אני מניחה שעוד חברה לא יוכלו בתאריך הזה... אם תוכלו להזיז ליום ה' (שאני מניחה שהרוב יוכלו להגיע), אחלה!

זה בדיוק ביומולדת 17 שלי...

דווקא יוצא מגניב.. לא ניראה לי שאוכל להגיע.. אם יהיה אפשר להעביר את זה לפחות יומיים אחריי.. זה יהיה מעולה..

betti10

New member
בדיוק

אנשים בצבא, לומדים (לא רק הצעירים), עובדים וכו... ומזל טוב...למרות שעוד מוקדם..

willo1

New member
טוב עדכון, להיכנס , חשוב מאוד.

אלו האופציות למפגש הפורום עם עידן..שימו לב, תבדקו עם עצמכם ועד מחר תגידו לי מה נסגר עם כל אחד מכם. יש אפשרות ל4/5/6.3 שזה או ראשון או שני או שלישי (כשראשון ושני זה פורים) ויש אפשרות ביום חמישי 22.3 שזה קצת יותר לחכות אבל לפחות איילת תוכל לבוא וזה סופשבוע.. שכל אחד ירשום מה קורה איתו ואז אני אראה מה אני עושה. כמה שיותר מהר.

glitter8

New member
אצלי כרגע כל התאריכים פנויים

אני מציעה שיהיה לך דף קשר טלפוני של כל חברי הפורום כדי שזה יקרה יותר מהר ויותר יעיל

ראשון או שני

עדיף שזה יהיה באחד מימי החופש (אני מאמינה שיש כאן הרבה תלמידים..) עידן יכול בכל התאריכים האלו? ואיפה סגרתם בסוף בת"א?

willo1

New member
כן.. רק שבאחד מימי החופש

עידן לא יכול ובכל אופן עושים את זה בערב. ככה שזה לא על חשבון יום לימודים או משהו. לפי איך שאני אורא האת זה. המפגש עובר ל22. הודעה סופית תקבלו היום.

למעלה