שימו לב שימו לב!!!

Lin from Harad

New member
שימו לב שימו לב!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני לין מהראפן פיורד מכריזה על פגישת קפטנים של הדבר הבא הפגישה תערך ביום רביעי אחה"צ באזור ת"א וסביבתה התייצבו שם ולא תפסידו!!!

simons

New member
אם כמה שאני לא סובל את שרי

אז אולי כדאי שנעביר את זה ליום שבו כולם יכולים? הרי חשוב שכל הקפטנים יהיו בפגישות האלו, ולשם זה הן נועדו בעצם, לא? ושרי - את יודעת שאוהבים אותך כאן, וזו סתם עוד הקנטה.. :)

simons

New member
תשמעי

הנושא עדיין פתוח מצידי.. אם תהיי מוכנה כמובן להתפשר על הקטע של "בית חם ואוהב", "משכורת נאה", "אבא חביב", ועוד כמה.. :) אגב - תבדקי הודעות אישיות.

elanor

New member
שימי לב גם את../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif...

בואי נתחיל מדבר פשוט, בלי לעורר על זה דיונים: גם אני לא יכולה ביום רביעי. ועכשיו לדבר לא פחות חשוב: את לא יכולה פשוט ´לבוא ולהכריז´ על פגישת קפטנים
לעומת זאת, יש לך כמה אפשרויות אחרות אם את רוצה לארגן פגישה כזאת: את יכולה להציע את התאריך שאת רוצה בפורום, ובו נחליט איפה ומתי ואת יכולה גם לעשות סבב טלפונים שבו נחליט איפה ומתי. או בקיצור נמרץ: כדי לדעת איך לארגן פגישת קפטנים ל´דבר הבא´ - ע"ע פגישת קפטנים ל´דבר הבא´1#. אלאנור
כוכב השמש

אוי...

למעשה דיברנו ברכבת, שליץ, לין. ניקיטה, ואני. אני ביקשתי ממנה להודיע את זה, אך בקשר לדרך - זו אי הבנה גסה. ביקשתי להציע את יום רביעי, מ-19:00 עד 23:30 בתל-אביב, במקום הנקרא ´ברנש´ (הצעה של נקיטה). למעשה, האפשרויות שלנו להשבוע הן מוגבלות ביותר, לכן אודה לכל מי שיעשה מאמץ בים רבעי. אך בה במידה - אשמח לשמוע אלטרנטיבות ונא למהר. שחקנים שחייבים להיות בפגישה הם ארבעת ראשי המדינות. (נדב, ניקיטה, צחי, שליץ). שחקנים שיכולים להיות בפגישה - כל שאר ראשי הקבוצות. תודה.

5נדב

New member
אוי השעות, השעות

אנשים תפסיקו לעבוד, זה לא נוח לשאר
. מה זה ה´ברנש´ הזה?

5נדב

New member
אם זו הסיבה היחידה

אז אפשר (ואפילו מומלץ) לעשות את זה הרבה יותר מוקדם. אבל אני משער שזו לא הסיבה היחידה. *ממלמל* גם כן אנשים עם עבודות...

Lin from Harad

New member
oops../images/Emo9.gif

האמת היא שלא ידעתי את הנוסח המדויק של ההודעה ע"כ התקשרתי לניקיטה אתמול בערב ושאלתי אותו... אבל הוא כנראה היה שקוע מדי במחשבות לקראת משחק המונדיאל היום (היי הו לברזיל
) כך שעמכם הסליחה... ובאמת שאין צורך לתקוף elanor - כוונותיי היו טהורות לחלוטין מקווה לראותכם בפגישה זו בסיום הפסיכומטרי שלי :)

דרך מקובלת

חשבתי שבשביל דברים כאלו פורום קפטנים נועד. דבר שלצערי לא כל הקפטנים, נראה לי, קוראים. לפי דעתי הדיון צריך לעבור לשם. צחי.

Lin from Harad

New member
Radagast The Brown תראה מה עשית ../images/Emo62.gif

עכשיו כולם ייתנפלו עלי בישיבה המדוברת... ומה בסך הכל עשיתי...
מלאתי בנאמנות את הוראותייך ...

לא Lin, לא בדיוק.

אני ביקשתי שתעלי את ההצעה לתאריך. הדרך שבה עשית זאת היתה לקבוע עובדה מאיימת (מי שלא בא מפסיד). אני יודע שלא הייתה לך כל כוונת זדון, ושפעלת מתום לב. אני מניח שההבדל בהבנה הוא ההבדל במנטאליות בין הצברים לקהילות העולם מחבר העמים. אל תקחי את זה קשה, פשוט תדעי להבא...
האם עכשיו, לפחות את ערה להבדל?

Lin from Harad

New member
אוף כ"כ לא קשור!!!

אתה יודע בדיוק שהמנטאליות שלי לא כ"כ רחוקה משלך. למעשה היא יותר קרובה אליך מאשר לקהילה הרוסית... פשוט הייתה בינינו אי הבנה ולהבא אני אתקשר אליך ולא לניקיטה (מה שנשמע הרבה יותר הגיוני למען האמת) לתאם את כל העניינים. ובנוגע לדרך שבה הצגתי את העניין - מי שלא יגיע באמת יפסיד. לא הייתה לי כל כוונה לפגוע בדמקוקרטיה ועקרונותיה בפורום הזה. להבדלים בין הקהילות הייתי ערה הרבה לפני התקרית הזאת.מי כמוך יודע כמה עוד תקריות כאלה היו בעבר בפורום זה או אחר. בקיצור, חבר´ה קבלו את התנצלותי ועלי להודות שפשוט פחדתי שההודעה שלי לא תעורר מספיק תשומת לב אז הצגתי את זה בצורה קצת פרובוקטיבית . מסתבר שזה היה פרובוקטיבי מדי

evil me

New member
יאללה יאללה

אף אחד לא הולך לאכול אותך. פגישה- תגידו מתי והאופל יהיה שם.

למעלה