שימו לב שימו לב!

מיץ פזי

New member
שימו לב שימו לב!

עם כניסתי לתפקיד, לקחתי על עצמי לרענן ולפלפל אותנו קצת
לאט לאט אני אוסיף כל מיני דברים חדשים וארענן את הישנים. הדברים הקרובים שירועננו הם: טאגליינס ותמונות אני אישית לא הסתכלתי כמעט אף פעם באלבומים של הפורום שלנו כי לא ידעתי שהם קיימים בכלל! ויש שם אחלה תמונות. עכשיו יהיו שם עוד כאלה. לי אישית יש הרבה תמונות של רונה על המחשב, מכל מיני מקומות, ואני הולכת להוסיף כמה אלבומים חדשים. כמובן שאתם יכולים לעשות את זה גם! תעשו את זה גם.. :) ותודיעו על זה, כמו שטל למשל עשתה.. חוץ מזה בכלל אם יש לכם ראיונות, תמונות וכו' שעדיין לא פרסמתם-תעלו לכאן! בקשר לטאגליינס- הרבה מהם כבר לא רלוונטים ולכן הם עומדים לעבור שיפוץ. לאחר התבוננות קצרה, גיליתי את אחד השרשורים המגניבים שהיו פה, מזמן מזמן כשאף אחד מאיתנו בערך עוד לא היה כאן חוץ מזוהר
קוראים לו "מיהו המיילל ברוח".. ואנחנו עומדים לחדש אותו, בפורום הנוכחי שלנו. אז ככה זה הולך- כל שבוע יבחר נציג אחד מהפורום, aka "המיילל ברוח", וכל שאר חברי הפורום יוכלו להציג בפניו כל, אבל כל שאלה שבעולם, שאלה טיפשית, עמוקה, אישית, חטטנית, חסרת פשר, שאלה שתמיד רציתם לדעתם ולא העזתם לשאול וכו'.. זה ממש יגרום לנו להכיר טוב אחד את השני וזה יהיה ממש מצחיק! מכייוון שהיום יום חמישי, שרשור חדש של מיהו המיילל יפתח החל מעכשיו, בחגיגיות כל יום ה'! הנציג הראשון שלנו הוא.. *תופים* *הוא בטח יהיה מופתע עכשיו כי לא תיאמתי את זה עם אף אחד חוץ מעם עצמי...* טל!!! (כי התלהתי מהתמנות שהעלת
) אז קדימה, אני פותחת הודעה חגיגית של מיהו המילל ברוח ואתם מוזמנים לכתוב שם את כל השאלות שבא לכם לשאול את טל! (הכוונה טל מירושלים, הקטנה כן? אם לא הבנת, כן את את..)

bזוהר

New member
איזה יופי, וואו! איזה מלכה את

זה ממש ממש טוב!!! דרך אגב בפייסבוק בקבוצה של רונה יש תמונות מדהימות שמימיי לא ראיתי... ותודה רבה:)

Sheeesh

New member
רעיון המיילל

מגניב... אני זוכרת שגם אני פעם פשפשתי בטאגליינס וקראתי את זה ואמרתי שבטח היה ממש כיף לשחק את המשחק... אז נקווה שאנשים יזרמו בקטע הזה...

למעלה