שימו לב שימו לב

מיץ פזי

New member
שימו לב שימו לב

תפוז השיקה את מערכת העולמות החדשה! בתור מנהלת חובתי להפנות את תשומת לבכם לעניין ולהגיד לכם- לכו תבדקו את העולם שלכם! כנסו לכרטיס שלכם ותראו איזה דברים חדשים אפשר לעשות שם וזה גם נראה אחרת.. עוד דבר ממש מגניב שהוסיפו זה את מערכת המסרים המיידית ורשימת חברים! כלומר אפשר להוסיף משתמשים אחרים בתפוז בתור חברים שלך ואז לדבר איתם בזמן ששניכם מחוברים, סטייל gmail או פייסבוק.. בקיצור זה ממש מגניב- אז לכו לבדוק!

תני איזה קישורון לפורום ישן או למשהו ש

יוביל איכשהו למערכת הישנה, אם יוצא לך?
גמאני לא נהנת במיוחד... חח

chen1litvak

New member
טה טה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1139 (נוו באמת אין לי כוח להפוך את זה לקישור, תעתיקי..)

תודה! אבל אוף ../images/Emo4.gif

זה עדיין בעולם החדש
וזה מחק לי בחדש הזה את הציטוט, או שאני סתם לא מוצאת אותו - וזה היה ציטוט [שניים] שאני ממש אוהבת, ו, אוף

זה נורא, ולא רק העיצוב -

פתאום כל מיני דברים שזה לא הראה לאפחד מקודם בעולם שלך כתובים שם לעיני כל זה די מזעזע!!! ומה הקטע עם החברים? כאילו, הבנתי מה הקטע, אבל מה הקטע :| אההה

רעוּת

New member
הם חשים עצמם פייסבוק ../images/Emo16.gif

וזה גם כלכך האח הגדול
ג'ורג' אורוול מתהפך בקברו. אני לא אכנע לרעיון הזה

חח. ראיתי. גם כן מכה ../images/Emo122.gif ../images/Emo3.gif

תפוז מנסים להדביק את הקצב עאלק...

DeepThoughts

New member
תגידי

מה קורה עם האירוח של רונה? שאלותינו עולות באוב? יש צפי..? ..

מיץ פזי

New member
קודם כל- שאלותיכם איתנות עומדות :)

והן לא הולכות לשום מקום. כשיהיה אירוח (הרחבה בהמשך) ניקח את כל השאלות שלכם, גם אם יהיה צורך להעלות אותן מאוב הארכיון (למרות שלא נראה לי..) ואני אפתח עוד שרשור לרענן את הזכרון או משהו. עכשיו בקשר למועד הנכסף- תאמינו לי שאני עובדת על זה. כבר היו הרבה אופציות לתאריכים, חלק לא התאימו, חלק נקבעו ושונו, וכבר היה תאריך קבוע ואז צצה עוד בעיה טכנית שמחייבת אותנו לחכות לאחרי ראש השנה כדי לקבוע תאריך חדש.. ובגלל זה העיכוב הנוכחי. אבל- אם זה מנחם אתכם- אז גם, כמו שאמרתי כבר באיזה שרשור, השאלות מצאו חן בעיני רונה, וגם היא ממש משתפת פעולה בענייני האירוח והיא רוצה לבוא, כך שאל תחשבו שהעיכוב זה בגללה או משהו.. זהו, אז עוד קצת סבלנות, גם אני ממש רוצה שזה יקרה כבר :)

למעלה