שימו לב, שלב חצי הגמר בתכנית הרדיו

glitter8

New member
שימו לב, שלב חצי הגמר בתכנית הרדיו

יערך ביום חמישי, מחר (או היום , למי שיראה את ההודעה רק מחר...) אז כולם מוזמנים להדליק ת'רדיו בשעה 3 וחצי ולשמוע אותי מתחרה בחצי הגמר מול מעריצים של אמנים אחרים, תחזיקו לי אצבעות ותאחלו לי בהצלחה!!

handlessman

New member
בהצלחה...!!

חשבת אולי לנסות ליצור קשר עם דויד דרך ששי, כדי שיתן לך עוד כל מיני פרטים לא ידועים עליו שיכולים לשאול אותך עליהם??

glitter8

New member
העניין הוא

שאני יודעת על דיויד דברים שאפילו הוא בעצמו לא יודע אותם......חחחח
אגב, מחר זה כבר לא יהיה חידון, תהיה לי משימה שלא קשורה לבקיאות על דיויד (אמרו לי מה המשימה אבל אני לא יכולה לגלות...אני אגיד לך במסן..)

glitter8

New member
מרוב מתח אני כבר לא ג'ינג'ית..

כולי מלאה שערות לבנות...בעעע

glitter8

New member
האח הידד עליתי לשלב הגמר!!../images/Emo13.gif

תודה לדודי ועומריקי שהיו איתי על הקו ותמכו ברגעים הקשים וגם השמחים....

alti26

New member
משולחנו של דיוויד חם מהתנור

Greetings from San Francisco and many thanks for the support and love . Chag Sameach ! ! ! Sent via BlackBerry by AT&T שבוע שעבר התקשרו אליי מרדיו 99 FM וביקשו שאתמודד במשחק המעריץ של המדינה(שמועות אומרות שששי לוי מסר את שמי להפקה).אולי. אני שלא ראיתי עצמי מתמודד בשידור על נושאים כאלו והיו מטלות נוספות כולל שירה.ביקשתי לא להתמודד.שאלו אותי מי יכול להתמודד מול מתמודדת שכבר נמצאת (שרית (מיאלי ) אדרי))-מסרתי להם כי אני לא יודע אך אחפש. לאחר דקה אחת עלה לי בראש לחבר את ענבל הופמן מנהלת פורום ברוזה בתפוז ולרתום אותה למשימה היא נענתה בחיוב ועלתה להתמודדות מול שרית ואף ניצחה אותה בגדול . היום הייתה ההתמודדות השניה בא נתבקש כל משתתף להכין שיר הערצה לפייבוריט שלו. ענבל שלנו לקחה את אחת הרומבות שלך והרכיבה שיר מדליק קליט איכותי ומנצח ובאמת כך קרה היא ניצחה ובגדול . עכשיו היא עומדת להתמודד ביום העצמאות ובעזרת השם, לזכות בתואר המעריץ של המדינה. ראיתה דיוויד יקר שאנו מאוד אוהבים ומעריצים אותך ואתן לך דוגמא קלה כשאנו רוצים להצליח אנו חושבים על הצלחותך ואיך הייתה מגיב באם הייתה במקומנו ומנסים להוציא מהרגשה זו רק את המירב . אני מאחל לך פסח שמח וכשר והנאה מיררבית באומנותך בארה"ב . אוהב מאוד דודי אלטמן

למעלה