שימו לב!!!!!תחרות מלכת יופי ארצית~!

שימו לב!!!!!תחרות מלכת יופי ארצית~!

אנחנו לב ברימן ותומר דרזנר שמחים לבשר על הרשמה שעדיין בעיצומה תחרות מלכת יופי ארצית לחירשות שתערך בחיפה. ניתן לפנות לאנשים הנ"ל או מ"ס אייס קיו: 118410956 הרשמה היא לבנות חרשות בגילאי 15-25
הרשמה זו היא לאודישן בימים ק ר ו ב י ם יעדכנו כאן עוד פרטים!!!!! בעניין זה. בהצלחה!!!!!!!!! ממני לב ברימן רכז נוער ארצי ותומר דרזנר יועץ אישי.

../images/Emo128.gifמה הקטע כאן../images/Emo128.gif

לדעתי זה טיפשי שיש תחרות מלכת יופי לחרשים אתם רק תורמים לכך שיש הפרדה משמעותית בין חרשים לשומעים איך אתם רוצים להתקדם בחברה שבעצם אתם מתרחקים מחברת שומעים אין פלא שאתם מתלוננים ששומעים בקושי מתקרבים אילכם ומנסים להתפתח אילכם הרי הכל השומעים רואים בכם כקבוצה סגורה למה שלא נעשה מדינת חרשים וכאן נגמר הסיפור לדעתי התחרות המלכת היופי רק מוכיחה שאתם מרימים ידים ומעדיפים להישאר בחברה בטוחה וסגורה אל תגידו לי שניסיתם קחו לדוגמה מלכת יופי של ארה"ב שנת 96 נבחרה מלכת יופי חירשת למרות כל המגבלות אילו היא עברה את כל היפות לא בזכות שהשופטים ריחמו עליה אלה הזכות המאמצים והעבודה הקשה שלה אם אתם רוצים להראות שגם חרשים יכולים אז הגיע הזמן שתאמצו יותר לדעתי תחרות מלכת יופי לחרשות רק מחמיר את המצב ואני מכיר כמה חרשים שאמרו לי בעיניים שהם מתביישים בזה אז אך אתם יכולים????

אם

אתה מתנגד להפגנה ומתנגד לתחרות מלכת היופי לחרשים, כתוב בפורום לשומעים. "אני מכיר כמה חרשים שאמרו לי בעיניים שהם מתביישים בזה" - מקארתיזם לשמו.

מה אתה מנסה להוכיח?

אותך אני לא מבין אני לא רואה את עצמי שומע נכון אני רואה את עצמי ככבד שמיעה אך לי יש מטרה זה שיהיה שיוויון בכל המעמדות למה שחרש לא יכל להשתלב עם שומע בגלל שהוא לא שומע את השומע ולא יכול להבין אותו אז החרש יסתגר לו בחברה עצמה??? אם רוצים שוויון ואם רוצים ששומעים יכבדו אותנו אז אנחנו צריכים להיות דווקא שונים מאחרים? מה יעזור בזה שיש תחרות מלכת יופי לחרשות??? מה תגיד לי חירשת לא יכולה להשתתף בתחרות מלכת יופי ישראל? השומעים עושים לנו סלקציה? אך אנו כן עושים להם סלקציה אם אנו במטרה להראות להם שאנו בעצם כמוהם אך בעצם אני רק מחמירים את המצב עם זה תחרות מלכת יופי לחרשות או עם זה ההפגנות ומה אתה מנסה להוכיח לגבי בהודעה שצירפתה???? "אני מאמין שלהיפך אנו ככבידי שמיעה יכולים יותר מהתנדבות אפילו לעלות את הפרופיל ולהתייחס אלינו ברצינו אני לא מוכן שתהליך מסורבך כך אני צריך לסבול עקב בעיה קטנה שברוב תפקידים ברמה גבוה לא ינתנו לי עקב מצב זה" ולכן אני בעד שוויון ואתה חושב שהפגנות ותחרות מלכת יופי יעודד שוויון??? עוד ממזמן השומעים בקושי הבינו אותנו וכך הם ראו בנו כנכים וגם באה במסגרת של פטור מצבא והגבלות אך אני נלחמתי נגד הגבלות אילו בכך שהוכחתי בעצמי למה אני מסוגל למרות מגבלותיי אם אני יכול בדרך אחרת אז זה אפשרי

Catty

New member
YES... לכל אחד את אופן הכתיבה שלו

אומנם יש חירשים שכותבים שונה מכיוון שהש"ס שונה מהשפה המדוברת אבל לא כולם, וזה שטויות כל הזמן להשוות בין השומעים לחירשים וכבדי שמיעה ואחרים! נמאס לי! למרות שעכשיו אני אביא עוד השוואה אישית שלי עוד מעט.. ואני סותרת את עצמי.

על מה כל המהומה?

האין תחרות יופי למלאות ? האין תחרות לנכים? מי יודע כמוך שיש עוד תחריות גם לנו מגיעה זכות לארגן ויש אירגון עולמי שמארגן תחרות עולמית ואנו רוצים להשתתף בכבוד ובתקווה שנציגה שלנו תייצג בכבוד. אין קשר לזה שאנו סגורים זה ממש בולשיט אנו דווקא פתוחים לקהל והתחרות הינה בכניסה לכל אדם ללא קשר למוצאו מבלבד {מחבל}אז צר לי שאתה טעוה ועם כל הכבוד שאני רוחש לך אני רואה באומרך טעות איומה וחבל לי שאינך מצדד בקהילתנו שרוצה להינות מצרכים שלה. אם יש לך תגובה ניתן לשלוח לאיי מייל בתודה רב תומר דרזנר

לכתוב כמו שומע?

לכתוב כמו שומע למה לי לכתוב כמו שומע דע לך אני גאה עם עצמי שאני כבד שמיעה

אם אתה כותב כמו כבד שמיעה

תן לחרשים לעשות את ההפגנות ואת התחרויות שלהם

Catty

New member
תשמע! להיות כבד שמיעה זה לא אומר

שכבדי שמיעה צריכים להסכים לכל הדעות הכלליות של הלקויי שמיעה.. לכבדי שמיעה כמו לכל אחד אחר יש דעות שונות, ואם הוא מתנגד להפגנה אין זה אומר שהוא מתבייש מלקותו! אתה באמת כבר לא יודע מה אתה אומר. אתה תמיד רק מנסה להתחרות ולנצח.

Motti M 17

New member
אפשר לדעת מה לעזאזל קורה פה?!?

אני לא מבין למה אתה מתנגד לתחרות יופי של חרשות?? אתה רוצה שנסתיר אותן כפי שעושה החברה השומעת?? אם כך אתה חושב אז אתה טועה אחי.... אני לא מבין למה ההתנגדות המטופשת הזאת?? (סליחה על הביטוי אבל הייתי חייב...) אתה לא רוצה תחרות? אל תבוא!!! אתה לא חייב לעצבן עוד כמה אנשים שמתגאים להיות לקויי / כבדי שמיעה או חרשים... נ.ב. תעשה טובה... לך תבלבל לחברים שלך ת´מוח...

Catty

New member
יפה אמרת.. אבל מבחינה אחרת ההתנגדות

שלי היא שבכלל כל בן אדם יפה. ולכל אחד יש את האופי המיוחד שלו, יש אנשים שהיופי שלהם יותר מיוחד מאחרים, אבל לשפוט ולומר שמישהי היא הכי יפה והכי מיוחדת מכולם, איני מסכימה לכך.. כי בשבילי אנשים טובים רואים אנשים אחרים את היופי הפנימי שלהם שמשתקף החוצה. עיזבו, רק מעטים מבינים אותי. נ.ב. זו אני דינוש החתולה

למעלה