שימו לב-

שימו לב- ../images/Emo18.gif

קיבלתי התראה על 2 וירוסים שנראים חמורים במיוחד, שמקורה כנראה באיזהשהי חברה מסחרית בחו"ל שנפגעה מהם. (נכון, ייתכן גם שהאזהרות האלה מקורן ביצרניות של תוכנות אבטחה... אבל, לא הייתי לוקח את הסיכון). שלא נדע.............

nicy2001

New member
תודה על ה- ../images/Emo18.gif

בזמן האחרון קבלתי כל כך הרבה וירוסים אבל למזלי יש לי את נורטון אני וירוס כך שזה תמיד הציל. וכרגיל הכל מגיע מחו"ל ובאמת שלא נדע מ......

אני לא בטוח שנורטון כבר...

הוציא לזה עידכון.. זה ממש מהיומ-יומיים האחרונים. (אם כי סביר להניח שבימים הקרובים הם יוציאו). (אצלי הנורטון פשוט נותן הודעה כל פעם שיש עידכון, ואני מחובר לרשת, וביומיים האחרונים לא היה כלום).

nicy2001

New member
האמת , אותי זה לא מעניין...

יש לי גיבוי לכל מה שנמצא על ההארד דיסק וכמובן H.D. לגיובי כך שלא מצפה לי בלגן זה הכי טוב , לא ? אתה מכיר את התוכנה GHOST ??

ניקי-יקר

במחשב שלי בכונן הנוסף מותקנת תוכנת הgoast ואכן בעזרתה לפי קריזות שלי אני מוחקת את כונן C ומחליפה את כונן D בכונן C בכמה שניות. אבל אתמול שאלתי גם על זה, אם וירוס שפגע בכונן C ומחק הכל, ימנע ממני להעביר מחדש כרגיל את כונן D לכונן C כאילו לא קרה כלום סתם פירמוט. נאמר לי שיש וירוסים הרסניים, שיהרסו את הכונן עצמו (לא מבינה בזה כלום), ולא יעזור שוב דבר-רצוי לא להפגש איתם-והחדש של היומיים האחרונים הוא אחד כזה. כששאלתי מה הרעיון בכל שליחת הוירוסים-קיבלתי הסבר שהבעיה היא בעצם נובעת מבעיה נפשית-פסיכולוגית-פסיכאטרית. שולח הוירוסים מעוניין להיות חשוב ששמו יזכר-ובכלל לא חשוב העונש שיקבל אם יתפס, הוא בכלל לא חושב על האפשרות שיתפס הוא מקבל ריגוש מעצם יכולתו לגרום פאניקה בעולם. מה אומר לך-כששמעתי את זה, בכלל החלטתי, שבעתיד המערכת הפסיכאטרית תשתמש בפסיכאטרים ממוחשבים להתמודד עם ההפרעות הנפשיות האלה..... בברכת יום טוב ומחשב טהור ללא וירוסים רחל-נשמה

nicy2001

New member
בוירוסים הכל יכול להיות!!!

אי אפשר לדעת באיזה וירוס את תיפלי , לכן רצוי וכדאי להשתמש בתוכנה של נורטון אנטי וירוס וכפי שציינתי היא הצילה אותי הרבה פעמים,לכן רצוי להיות מוגנים מכל הכיוונים . אם יש לך צורב את תצרבי את האימג´ של ה-GHOST (כמובן עם התוכנה) כך שאם קורא משהו ל-H.D תוכלי לקנות חדש ובתוך שניות יהיה לך גם ה-WINDOWS בלי שום בעיה. ואלו ששולחים את הוירוסים רוב הסיכוים שהם יתפסו ,אבל כמובן שהיה להם שם עולמי והם יוכלו להרוויח מיליונים. והם עושים את זה בשביל הכסף שיבו בעתיד. ואם יגיעו להשתמש במחשבים במקום פסיכאטר לפי דעתי יצטרכו לאשפז את המחשבים. סליחה שאני עונה רק עכשיו לפני כמה דקות חזרתי מסרט ראיתי את הסרט "שרק" בגירסה באנגלית , פשוט למות מצחוק , כדאי לך ללכת לראות בעצם חובה לכלום ללכת לראות. לילה טוב והיזהרו מוירוסים

מכיר ו.....

(אנחנו קצת סוטים מנושא הפורום האמת, אבל אם שאלת..) מכיר.. לפעמים היא יעילה, אבל שמעתי כבר על יותר מבנאדם אחד שהשתמש בה כדי לשחזר מידע, וזה אכן שיחזר, אבל כנראה לא ממש בצורה מלאה כי רוב התוכנות אח"כ לא עבדו לו.. יש אגב שמועה שאומרת שהיא נקראת ghost מפני שזו דרך מהירה מאד של הטכנאי לסיים את טיפול במחשב פגוע ולהעלם כמו רוח..

האיש-מהצפון - תודה

אתמול דיברתי עם מישהו שעובד בחברה למחשבים ואכן סיפר לי על וירוס חדש שיצא ביומיים האחרונים, וזה אמיתי הם כבר נפגעו....והנזקים נוראיים...ממש הורס .... בכל מקרה ראיתי היום לגבי הוירוס הקודם הפניה באתר של ש1 למי שכבר מחשבו נפגע מהוירוס הקודם דרך להסירו. אני אישית לא מאמינה באנטי וירוסים רק באלוהים ובגורל.

../images/Emo39.gif al lo davar ../images/Emo19.gif

כן האמת, שהאנטי- וירוסים טובים בזה שהם נותנים לך איזו הרגשת ביטחון, שהמחשב שלך מוגן, וזה חלק גדול מהעניין. זה מאד נכון גם שאף מחשב (כמעט) אינו מוגן ב-100% ואם "נגזר גורלך המקרי" להפגע מזה- זה גם יקרה. אגב-נכןו שרוב הווירוסים עלולים לגרום מקסימום לכך שתצטרכי לפרמט את המחשב, ולא לנזק פיזי לחלקיו, אבל יש כמה כאלה שכן. (אתמול סיפר לי על זה סטודנט למחשבים). בקיצור - חמסה חמסה.....(יש לי אחת עם עיין ירוקה גדולה כזו מעלי) וכמובן להזהר מ.....

למעלה