שימו לב

ט י נ ה

New member
שימו לב../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מחר יום ה 06 לחודש הופעה ספונטנית בקומה 49 של מגדלי עזריאלי במשתתפים שגית שיר תופים ליאת פרלוב מאירי קלידים צארלי גארט שירה יהיו שירונים אישיים שלי שילוב של שירי א"י בגוון הבלוז ואחר כך מסיבת ריקודים ,אני יודעת שזה לא יום מתאים להגיד את זה ,אבל אני פוחדת לעמוד שם למעלה ......אלא אם אשיר פתאום את רק מתוך שינה ........ שלכם סי

ט י נ ה

New member
מחר קומה 49 עזריאלי תגיעו !!!../images/Emo149.gif

מחר בשעה 22.00 מופע ספונטני במגדלי עזריאלי תל אביב כניסה חינם תביאו אנשים מי שלא בא מרובע ............

אהוד_

New member
מתוקה, אני כלכך רוצה אבל

חבר'ה חוגגים מחר ומרמים כוסית בהרצליה, אז אני לפחות ארים כוסית לחייך אבל חבר'ה מי שלא ראה את סי בהופעה, מה זה מפסיד!!!

ההופעה היא במסעדה?

זאת אומרת שבשביל להנות מסיסקה שלנו - צריך לשבת במסעדה? ולאכול? ולשתות? או האם מספיקה צריכת אלכוהול בשביל להתכבד בהופעתה של סי? נטע קורן

ט י נ ה

New member
הי נטע לגבי החתונה של יריב ../images/Emo187.gif

שוחחנו אתמול הם מקסימים קבענו פגישה לשבוע אחרי שבוע הבא ואז נדבר על הכל על איזה שירים על מה מתי וכו בכל מיקרה אהבתי את הכיוון של חתונה בחצר של בית ההורים סוף סוך מישהו שחוזר לאווירה של פעם בלי כל האולמות המעיקים נעשה להם מופע סוף הדרך וזהו מילה שלי. שבת שלום ממני סי

סיס.......

למען האמת...... אני מדברת על החתונה של איטל ואילן נכון - הם עושים את החתונה בחצר אבל של בית הוריהם אלא שלהם.... לדעתי קיבלת עוד הצעת חתונה..... אבל אני אדבר איתך בתחילת השבוע הקרוב ונראה מה קורה הלאה.... בכל אופן - מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב.... (ומזל טוב ליריב ליום חתונתו...) נטע קורן

actress

New member
היה מטריף היה מדהים והיה מרגש!

ביותר לראות את המלכה על הבניין הכי גבוה בעיר פשוט מי שלא היה באמת מרובע ומי שהיה חווה חוויה ענקית ועצומה שללא ספק זה היה אחד ערב מרגש במיוחד.

samc

New member
על הבניין הכי גבוה בעיר

על הבניין הכי גבוה בעיר : אני אוהב את השיר הזה אבל לפעמים אני מפחד שאני אקפוץ מבניין גבוה...

actress

New member
אני מניחה שהתלוצצת כרגע ולא התכוונת

כי אם זה ברצינות אני אפנה את ההנהלה אלייך או מישהו מהדרג הגבוה והם ישוחחו איתך לפי כללי ההתנהגות של הפורום ובכלל.

ט י נ ה

New member
דיר באלאק שמואל ....../images/Emo150.gif

רק מתוך שינה הוא השיר הכי אוהב הכי מחזק שקיים מבין שירי כולם המשפט רוצה לעלות על הבנין הכי גבוה בעיר ולצעוק שהגבול הוא שמיים הוא בדיוק אנטיטזה למה שכתבת. אני יודעת שאתה עובר זמר קשה מאז מות אימך ואני מחבקת אותך ומשתתפת בצערך אבל בבקשה לא ל" קפוץ " משום מקום חוץ מאשר בהופעות שלי מול הבמה שלך סי

samc

New member
אני חוזר ומוסיף!

אז כתבתי ואני חוזר:! על הבניין הכי גבוה בעיר : אני אוהב את השיר הזה אבל לפעמים אני מפחד שאני אקפוץ מבניין גבוה... ואני מוסיף: זאת היתה התחושה שלי והאסוציאציה שלי במשך שנים ששמעתי שיר זה. דוגמאות אחרות. בעבר השיר ...לא אוותר... אז לא רציתי לוותר על ... סי. או "עוף גוזל" מזכיר לי את הבעל האלים- שרון אלכסנדר בסרט "קרוניקה של אהבה". אסוציאציות אישיות. אני רוצה להדגיש שוב, לא אוותר היה בעבר ואני לא מרגיש כך עכשיו!

למעלה