שימו לב
לגבי הפגישה ב 30

רוייקו

New member
שימו לב ../images/Emo26.gif לגבי הפגישה ב 30

לחודש באיכילוב.. ובכן, התקשרה אלי חנה, האחות מתאמת של דר´ סובחי להודיע לי שיום חמישי הקרוב, עקב שיפוצים במרכז הרפואי, ידחה המפגש. התאריך החדש לא נסגר עוד כי דר´ סובחי נוסייע לחו"ל וצריך לתאם איתו מועד חדש. וכו וכו. כניראה שאת המפגש נדחה לשבוע הבא או מקסימום לעוד שבוע וחצי. אגב, שאלתי את חנה כמה ניתוחים הם מבצעים עכשיו, בתקופה הזו והיא אמרה שכרגע הקופות עושות בעיות למנותחים שלהם, למשל, מי ששיך לאיזור הצפון, לא נותנים לו אישור לניתוח באיכילוב, משום שמנתחים בבית החולים כרמל וכך לגבי איזור הדרום וכו וכו ... הקופות שולחות את המבוטחים שלהם היכן שזול יותר... ו.. נחשו מי זול יותר ?? ניחוש גס, נווווו אז הבנתי שלא מנתחים יותר משני ( 2 ! ) מנותחים בשבוע. לאיזה שפל ירדו, ווואייי ווואיי... איפה הימים שהיו מנתחים 4-6 ביום, איפה... אני זוכר שבאותו יום שסובחי ניתח אותי באיכילוב (זה היה באוגוסט 98) נותחנו באותו יום 6 !!! ודווקא עכשיו, כשהניתוחים אושרו על ידי הקופות מנתחים הרבה פחות. עוד הבנתי מחנה שעכשיו החל דר´ סובחי לבצע מעקף קיבה (GASTRIC BYPASS) - שזה למעשה קיצור קיבה אוריגניאל - בלפרסקופיה כל שבוע, כלומר, אחד לאפ-בנד ואחד מעקף... נו, לפחות זה. אלה החדשות עד פה. לילה טוב, האהבה שלי בדרך לפה. ביי בייי רוייקו

מירי,

New member
ערבבת שני דברים....

לאיפה הקופות שולחות... כללית תמיד העדיפה לשלוח לבתי החולים שלה או הממשלתיים , לפני שנה הם רק היתחילו לעבוד עם איכילוב (כשאני בררתי לניתוח לא היתה אפשרות לאיכילוב) , ואין קשר לאזור מגורים - אותי שלחו בזמנו לבלינסון... לגבי 2-1 ניתוחים בשבוע .... זו החלטה של ביה"ח ולדעתי גם זו החלטה כלכלית - מעדיפים ניתוחים יותר יקרים שעליהם הקופות משלמות הרבה יותר!!! ואישפוז יותר ארוך (שוב כסף) וכו... ולעניין אחר - אני מעונינת באתר על BYPASS באנגלית....(לא עבורי עבור איזה קרוב אמריקאי...) ונ.ב. אני עדיין מחכה לדואל עם הטל שאמרת שאתה שולח (או שהתחרטת)

למעלה